kinohimitsu sarang burung

Kinohimitsu Sarang Burung dengan Ginseng Amerika menggabungkan kebaikan 100% Sarang Burung berkualiti tinggi tulen, Ginseng Amerika, kulat putih dan gula batu,

Kinohimitsu Sarang Burung dengan Ginseng Amerika bersedia untuk mengekalkan nutrien mereka, membolehkan anda menikmati manfaat optimum dalam satu botol.

Kandungan sarang burung yang terdapat di dalam satu botol Kinohimitsu ini adalah sebanyak 18%. Selain mengandungi kebaikan sarang burung, ia juga mengandungi campuran white fungus dan American Ginseng serta diperasakan dengan gula batu. Ketiga-tiga bahan utama ini bukan sahaja memberi kesan kecantikan pada tubuh badan malahan juga pada kesihatan individu.

Bahan Utama dalam Kinohimitsu Sarang Burung dengan Ginseng Amerika

  1. Snow Fungus

Dengan sejarah penggunaan perubatan yang panjang, Snow Fungus adalah salah satu cendawan yang termasuk dalam “Shen Nong Ben Cao” (sekitar tahun 200 M), petunjuk tradisionalnya meliputi mengurangkan panas dan kering, menyuburkan otak dan meningkatkan kecantikan.

Oleh itu, Snow Fungus telah digunakan sebagai produk kecantikan oleh wanita di China dan Jepun lebih dari 2000 tahun, dan jika dimakan, Snow Fungus akan menyumbang kepada kehidupan yang panjang dan tanpa cela.

Snow Fungus terdiri daripada sejumlah besar zat besi, vitamin C, kalsium dan fosforus. Lemak dan protein seperti gusi di dalamnya sangat bermanfaat untuk tubuh. Ia dianggap sebagai makanan tambahan yang baik untuk tubuh. Rebus kulat putih dengan gula batu melincirkan usus besar dan merangsang peristalsis.

2. Ginseng Amerika

Selain itu, sarang burung ini juga mengandungi ginseng Amerika. Orang ramai secara tradisinya telah pun mengambil ginseng untuk membantu dengan pelbagai keadaan perubatan. Orang mengambil ginseng Amerika untuk meningkatkan sistem imuniniti.

Ginseng Amerika juga digunakan untuk jangkitan saluran udara atas, untuk diabetes, dan banyak keadaan lain. Ia juga boleh meningkatkan tenaga, mengurangkan darah gula dan tahap kolesterol, mengurangkan tekanan, merawat diabetes, dan menguruskan disfungsi seksual pada lelaki.

Kelebihan Kinohimitsu Sarang Burung dengan Ginseng Amerika

Penuaan Sihat

  • Melegakan keletihan dan menyokong kesihatan pernafasan

Kecantikan

  • Menggalakkan kulit awet muda, berseri dan halus

Menguatkan Kekebalan

  • Dengan kandungan dan faktor pertumbuhan glikoprotein yang tinggi, ia membantu meningkatkan sistem imuniti dan meningkatkan daya tahan terhadap penyakit persekitaran luaran

Cara Penggunaan Kinohimitsu Sarang Burung dengan Ginseng Amerika

Ia siap diminum dan boleh diminum sejuk atau dihangatkan. Sesuai untuk semua peringkat umur.

Summary
Kinohimitsu Sarang Burung dengan Ginseng Amerika
Article Name
Kinohimitsu Sarang Burung dengan Ginseng Amerika
Description
Kinohimitsu Sarang Burung dengan Ginseng Amerika menggabungkan kebaikan 100% Sarang Burung berkualiti tinggi tulen, Ginseng Amerika, kulat putih dan gula batu,
Publisher Name
Ceria Sihat
Tagged: