Promosi atau Beriklan dengan Kami

Ceria Sihat memberikan maklumat kesihatan untuk menyokong orang ramai dalam perjalanan kesihatan dan kesejahteraan mereka. Kami giat berusaha untuk menjadi laman web kesihatan utama di Malaysia.

Pembaca kami merupakan sebuah komuniti yang mengambil berat tentang kesihatan mereka. Mereka mempunyai sifat ingin tahu tentang produk dan servis kesihatan yang terbaru untuk menjaga kesihatan. Oleh kerana kami membekalkan maklumat yang berkualiti, kami mendapat kepercayaan daripada pembaca kami atas penerbitan kami.

Jika anda mempunyai produk atau servis yang boleh membantu pambaca kami membaikkan taraf kesihatan mereka, anda boleh mencapai pelanggan anda dengan kempen pengiklanan di laman web serta platform kami yang lain. Kami akan membina strategi yang unggul dan melaksanakan kempen-kempen anda dengan cemerlang. Semua yang kami buat akan diukur keberkesanannya. Ini kerana kami menggunapakai data dan membantu anda mengukur kejayaan usahasama kita.

Perkhidmatan pengiklan dan kandungan kami melebihi sasaran pengiklan hampir sepanjang masa, sementara perkongsian inovatif kami membantu anda berhubung dengan komuniti kami dengan cara yang baru dan berkesan.

 

MACAM-MANA KAMI BOLEH BERUSAHASAMA:

Pengiklanan

Libatkan pembaca kami dengan berita jenama anda di media kami – banner laman web, surat buletin, platform media sosial dan sebagainya.

 

Kempen khas

Ada kempen iklan yang unik? Kami ada idea-idea untuk mencapai matlamat pemasaran anda.

 

Maklumat ditaja

Kami sedia membantu anda menjana kandungan berjenama seperti artikel dan video.

Mari bersama-sama membina dunia yang lebih kuat dan sihat. Kongsi maklumat hubungan anda
dan ahli pasukan jualan kami akan menghubungi anda.