Now Reading
5 Trend Kecantikan Yang Kami Temui Di Tiktok Minggu Ini

5 Trend Kecantikan Yang Kami Temui Di Tiktok Minggu Ini

WALAUPUN APP VIRAL MENYAMPAIKAN TREND BAHARU SETIAP HARI, KAMI TELAH MEMILIH SECARA SENDIRI BEBERAPA TREND KEGEMARAN KAMI YANG LAYAK DICUBA MINGGU INI.

Pada masa kini, apabila mempelajari tentang aliran terkini, orang ramai pergi ke TikTok untuk melihat perkara yang membuatkan orang teruja. Dengan hampir satu bilion pengguna, tidaklah mengejutkan bahawa aplikasi popular adalah tempat yang sesuai untuk mengikuti trend semasa.

Dengan keupayaan untuk mengumpulkan penonton menggunakan hashtag, lagu atau kesan bunyi yang popular, pengguna dapat mengisi trend baharu setiap hari, yang merupakan sebahagian daripada sebab mengapa TikTok merupakan salah satu platform media sosial yang paling kreatif dan menghiburkan setakat ini .

Minggu ini, semasa kami melihat halaman Discover kami, kami menjadi terpesona dengan beberapa trend kecantikan baharu yang mula muncul dalam kehidupan sebenar semasa kami mencuba beberapa penampilan ini untuk dipadankan dengan kulit tanned skin.

Daripada Lips Siren hingga kuku Barbiecore, di bawah ini adalah 5 trend kecantikan teratas yang kami gemari minggu ini.

LED LINER


Menurut Byrdie, menggunakan celak putih dalam bentuk, yang anda inginkan (bersayap, mata kucing, batwing, etc.) dan menggunakan warna paling terang dari palet pembayang mata anda adalah semua yang diperlukan untuk mencipta LED Liner, yang membuat anda tampak lebih cantik dan berani.

SKIN CYCLING


Pakar dermatologi dan pencipta kandungan yang diperakui oleh lembaga, Dr. Whitney Bowe, memulakan konsep itu, yang melibatkan penggunaan produk tertentu dan bahan aktif dalam susunan tertentu untuk memberi masa kepada kulit menerima rawatan dan memulihkan diri daripadanya. Peminat kecantikan kini boleh memahami dengan lebih baik betapa kerapnya produk yang lebih mujarab harus digunakan setiap hari untuk mengelakkan kerengsaan yang teruk, terima kasih kepada jadual kaedah penjagaan kulit yang jelas.

Siren Lips

Gunakan lip liner yang sedikit lebih gelap daripada warna gincu anda untuk menggariskan bibir anda seperti biasa. Panjangkan garis bibir sedikit melepasi pinggir bibir semula jadi anda.

KUKU BARBIECORE


Trend ini melibatkan banyak warna merah jambu!

COPPER HAIR


Dengan tona kemerah-merahan yang tampak lebih kaya, trend warna copper ini masih menjadi trend untuk anak-anak muda sekarang. Ianya masuk akal bahawa #copperhair di Instagram mempunyai lebih 1.1 juta siaran dan lebih 92 juta tontonan di TikTok.

error: Content is protected !!