Bobbi Brown Malaysia

Bobbi Brown Malaysia adalah jenama kosmetik antarabangsa yang turut diedarkan dan dijual di pasaran Malaysia, tentunya popular dalam kalangan wanita yang obses terhadap alat solek berjenama mewah yang menawarkan pelbagai produk rangkaian bermutu sambil disertai rekaan bungkusan yang cantik dan menarik.

Namanya yang unik ini adalah berasal bersempena nama pengasasnya yang dilancarkan pada tahun 1991.

Jenama kosmetik Bobbi Brown Malaysia ini telah berkembang dari mula ia dilancarkan dengan hanya 10 batang lipstik sehingga menjadi jenama antarabangsa dengan pelbagai jenis produk, seperti eyebrow, foundation, highlighter dan eyeshadow. Rahsia kecantikan adalah mudah: “Jadilah siapa diri anda”. Wanita paling cantik ketika dia kelihatan dan merasa seperti dirinya sendiri.

Bobbi Brown Malaysia menunjukkan keyakinannya dengan alat solek yang menyanjung secara universal yang meningkatkan ciri-cirinya. Apabila digayakan dengan alat yang tepat dan sedikit pengetahuan, setiap wanita dapat melihatnya yang terbaik.

Bobbi Brown Highlighting Powder

RM199.00

Higlighting powder yang berimpak tinggi. Highlighting powder berseri ini diformulasikan dengan pigmen mutiara yang sangat reflektif yang menghasilkan penampilan semula jadi yang berkilauan. Asas yang jernih menjamin kesucian warna, dan serbuk sfera dan polimer memberikan aplikasi yang halus dan rata. Bebas paraben. Sapu berus di bahagian padat dan oles dengan ringan di bahagian atas tulang pipi, hiasan, atau di mana sahaja anda mahu menambahkan cahaya.

Mac Cosmetics Highlighting Powder

RM154.00

Extra Dimension Skinfinish Highlighter. Penyerlah serbuk cecair yang memberikan kemasan yang terang dan jelas. Ia menambah cahaya dengan sempurna pada kulit. Penyerlah serbuk cecair dengan pantulan prisma direka untuk memahat dan menyerlahkan wajah anda, meninggalkan kemasan yang terang dan jelas. Formula serbuk berkrim tahan sehingga sepuluh jam. Produk ini tidak bersifat acnegenik, diuji secara dermatologi, diuji secara oftalmologi, dan sesuai untuk semua jenis kulit.

Bobbi Brown Lipstick

RM125.00

Luxe Matte Lipstick. Gincu matte liputan penuh. Gincu ini dipenuhi dengan serbuk yang diperkaya dengan minyak yang menawarkan penampilan matte yang maksimum dan rasa ringan apabila dipakai. Rumusannya memberikan warna yang pudar dan tahan lama, warna bibir kelihatan segar sehingga dua belas jam kemudian. Tahan lama, selama lapan jam.

Givenchy Lipstick

RM145.00

Le Rouge Luminous Satin Matte Lipstick. Gincu couture matte bercahaya dan liputan tinggi oleh Givenchy. Aksesori fesyen yang betul, abadi dan elegan, gincu couture ini terbungkus kulit asli. Ia memegang tekstur lembut dan ringan yang meluncur dengan mudah di bibir, memberikan warna yang kuat dari pukulan pertama. Formula ini menggabungkan sifat pengisian dan penghidratan sfera asid hyaluronik ke kesan melicinkan bunga Acmella oleracea. Bibir terasa lebih licin dan lembut serta warna yang kuat berlangsung selama 12 jam.  

Bobbi Brown Foundation

RM146.00

Skin Long-Wear Fluid Powder Foundation. Bedak asas cecair-ke-serbuk yang disusun sendiri menjadi kemasan lembut-matte yang selesa. Formula mesra topeng ini mengawal minyak dan tetap warna sepanjang hari sambil menjaga kulit dilindungi dengan penapis persekitaran, cahaya biru, dan UV. Tambahan, ia diformulasikan dengan kompleks protein yang kuat untuk membantu kulit kelihatan licin dan sihat. Sangat sesuai untuk jenis kulit berminyak. Tahan peluh, tahan pemindahan, dan tidak acnegenik. Bebas Paraben, Phthalate, Sulfit dan gluten.

Hourglass Foundation

RM264.00

Immaculate Liquid Powder Foundation. Formula asas cecair-ke-serbuk yang menyerap minyak, menyamarkan ketidaksempurnaan, dan menghasilkan kemasan baldu matte yang tahan lama. Bedak asas inovatif ini membantu mengurangkan penampilan minyak, parut jerawat, dan jerawat yang teruk. Formula bebas minyak berubah seketika dari cecair menjadi serbuk, menghasilkan kemasan sepanjang hari tidak pernah kelihatan kusam, rata, atau kekenyangan. Pigmen yang sangat halus memberikan liputan yang tiada tandingannya dan secara berkesan menghilangkan keperluan serbuk, kotoran, atau sentuhan berterusan sepanjang hari. Bebas wangian,gluten, minyak dan paraben.

Bobbi Brown Eyebrow

RM165.00

Pensil kening dipakai lama untuk definisi yang tepat. Campuran lilin dan emolien khas memberikan pensil ini teksturnya yang unik dan sedikit berkrim, pemindahan dan kalis air selama enam belas jam. Rumusannya menghasilkan filem yang memberikan kulit yang unggul untuk warna alis yang benar dan semula jadi. Menghasilkan garis kening yang cantik dan teratur.

Benefit Cosmetics Eyebrow

RM131.00

Goof Proof Eyebrow Pencil. Pensil kening dan pembentukan alis yang sangat mudah. Semua orang pakar dengan pensil alis pengisian dan pembentukan super mudah ini lengkap dengan spoolie yang terbina sekali dengan satu pensel. Ia menampilkan hujung “bukti palsu” yang tidak tajam, warna lembut dan formula luncur untuk pengisian kening yang sangat mudah. Pensel alis kalis air sehingga 12 jam. Terdapat 8 warna yang mudah dipilih.

Bobbi Brown Eye Shadow Palette

RM260.00

Luxe Metal Rose Eye Shadow Palette. Formula bayang-bayang logam multidimensi baru yang direka untuk memberi cahaya di mata dengan segera. Bayangan lebur ini, dalam tiga kemasan kilau, logam dan kilauan baru, boleh digunakan sewaktu kering untuk penggunaan seketika atau disapu dengan berus lembap untuk penghasilan rupa logam cecair. Sapukan seakan dengan tona kulit anda di seluruh atas mata. Lapiskankan dengan warna yang lebih gelap di sepanjang lipatan dan garis lash untuk mencapai definisi dan kedalaman. Selesaikan dengan warna berkilauan untuk penghasilan yang cantik.

NARS Eyeshadow Palette

RM140.00

Voyageur Eyeshadow Palette. Palet pembayang mata yang mesra perjalanan, menampilkan enam eyeshadows berimpak tinggi yang diilhamkan oleh destinasi di seluruh dunia. Compact on-the-go ini merangkumi enam eyeshadows dengan formula inovatif yang menggantung serbuk dalam sistem pengikat cecair. Warna yang diselaraskan berkisar dari matte dan satin berkilauan hingga kilauan pelbagai dimensi untuk memberikan warna yang kaya dan tahan lama dalam satu sapuan. Ambil palet ini ke mana sahaja anda melakukan perjalanan.

Summary
10 produk Bobbi Brown Malaysia dan Alternatifnya
Article Name
10 produk Bobbi Brown Malaysia dan Alternatifnya
Description
Bobbi Brown Malaysia adalah jenama kosmetik antarabangsa yang turut diedarkan dan dijual di pasaran Malaysia, tentunya popular dalam kalangan wanita yang obses terhadap alat solek berjenama mewah
Publisher Name
Ceria Sihat
Tagged: