Tingkatkan Jumlah Sperma dengan Speman Himalaya

speman himalaya

Speman Himalaya adalah gabungan herba-herba yang berkesan meningkatkan spermatogenesis buat para lelaki yang mempunyai penyakit oligospermia.

Ini mendorong prestasi seksual, dorongan seks, dan pemeliharaan ereksi. Ia juga mempunyai sifat antioksidan yang hebat dan mengandungi ramuan herba yang dianggap sebagai afrodisiak.

Jangan risau jika anda menghadapi masalah seksual dalam hidup kerana Himalaya telah mengenal pasti supplemen untuk anda. Ini adalah paten syarikat Himalaya, supplemen yang dicipta khusus buat lelaki yang menderita disfungsi seksual.

Bahan Utama Speman Himalaya

• Protodioscin (molekul saponin steroid) dalam Caltrops Kecil berubah menjadi dehidroepiandrosteron (DHEA), pelopor testosteron, dalam badan, meningkatkan keinginan seksual dan mengekalkan ereksi zakar.

• Kesukaran mati pucuk, spermatorrhea, dan kelemahan mani semua dapat diperbaiki dengan hygrophilia.

• Cowhage / Velvet Bean adalah afrodisiak yang merangsang pembebasan hormon yang berkaitan dengan “sistem keseronokan” otak. Bahan ini bertindak sebagai pencegahan oligospermia terhadap jumlah sperma yang rendah.

Cara Penggunaan

speman himalaya

Di peringkat awal, ambil 2 tablet dua kali sehari, 2-3 kali sehari. Sebelum makan, bersama segelas air suam. 6-8 minggu selepas rawatan asas, sebagai dos pemeliharaan, minum 1 pil dua kali sehari selama 8 minggu.

Manfaat Speman Himalaya

• Sifat antibiotik, antikulat, anti-radang, antibakteria, dan diastolik

• Menghilangkan ketegangan otot licin uretra, prostat, dan saluran kencing, dan meningkatkan aliran darah

• Meningkatkan sintesis hormon perangsang spermatogenesis (pengeluaran sperma)

See Also
alcohol swab

• Ia mempunyai kesan diuretik dan membantu organ seksual lelaki beroperasi dengan baik.

• Potensi meningkat, libido meningkat, dan jangka masa hubungan seksual berpanjangan.

Dengan komposisi ayurveda untuk menguruskan pelepasan awal, spermatorrhea, dan pelepasan nokturnal. Speman meningkatkan jumlah sperma dan bertindak sebagai penggalak testosteron semula jadi.

Speman Himalaya adalah salah satu alternatif untuk membantu masalah dalaman badan anda. Sila ambil supplemen ini dengan betul. Jangan malu untuk bertanya dengan ahli farmasi atau doktor mengenai masalah anda. Semua ada jalan penyelesaiannya.

Pastikan anda tidak membeli produk sembarangan sudah lah, merbahaya untuk kesihatan tahu. Bijak buat pilihan okay. Semoga berjaya!

error: Content is protected !!