Enercal Plus Dan 9 Alternatif Lain

enercal plus

Produk susu dari Enercal Plus mempunyai khasiat protein, kalsium dan vitamin yang tinggi yang dapat membantu kekuatan tulang anda. Enercal Plus produk yang diformulasikan khas untuk memberi anda nutrien penting sebagai sebahagian daripada diet seimbang, dalam minuman yang enak. Ia juga memberikan taburan kalori yang seimbang untuk Karbohidrat (55%), Protein (15%) dan Lemak (30%) yang disyorkan oleh Persatuan Jantung Amerika. Kekuatan tulang sangat penting untuk meningkatkan daya produktiviti harian anda.

Enercal Plus

Enercal Plus

RM59.90

Enercal Plus direka khas untuk memberikan nutrisi seimbang untuk digunakan sebagai makanan tambahan. Enercal Plus diformulasikan secara khusus dengan campuran minyak sayuran 100% menjadikannya rendah kolesterol. Vitamin D tinggi, yang membantu tubuh menggunakan kalsium dan fosforus, serta Vitamin A, C, E, B12, dan Asid Folik, dan mengandungi protein berkualiti tinggi untuk membantu membina dan memperbaiki tisu badan. Untuk penggunaan sebagai suplemen pemakanan Enercal Plus dapat dimakan bersama makanan atau di antara waktu makan meningkatkan nutrien dalam makanan. Arahan persiapan mesti diikuti seperti yang tertera di kaleng, bersama dengan arahan doktor atau penasihat kesihatan anda untuk menggunakan produk ini.

enercal plus

Anmum Materna

RM59.90

Anmum Materna adalah produk  susu yang dapat menjadi sumber tenaga tambahan buat ibu hamil dengan keperluan AHA/DHA sebagai komponen penting dalam perkembangan membran sel otak janin. Harus diingatkan bahawa bayi memerlukan nutrisi yang lengkap sejak dalam kandungan dan bukan hanya selepas lahir. Nutrisi utama dalam susu ini seperti gangliosida, GA dan DHA yang mampu untuk membantu melancarkan lagi sistem peredaran darah pada ibu hamil. Dalam pada itu, serat folat yang terkandung dalam susu ini seperti kalsium mineral dan zat besi penting untuk tulang productnation

Enercal Plus

Promama

RM59.90

ProMama adalah minuman susu berkhasiat yang lazat yang direka untuk menyokong wanita semasa kehamilan, dan penyusuan. Ia mempunyai Pro-Nutri Builders yang merangkumi nutrien ProMama dan ProBaby yang membantu menyokong kesihatan janin dan ibu. Susu ProMama mempunyai sumber Asid Folik yang tinggi (Folate DFE 333mcg / hidangan) yang penting untuk pertumbuhan dan pembahagian sel dan membantu mencegah kecacatan tiub saraf. Selain itu, susu ini mengandungi peningkatan tahap DHA (32.8mg / hidangan) yang membantu menyokong perkembangan mental dan visual.

Enfamama A+

RM57.00

 Enfamama A+ adalah produk ini khas untuk para ibu yang baru hamil sama ada pertama kali atau yang telah berpengalaman. Susu ini dapat melindungi fetus anda dari terkena infeksi dan jangkitan virus merbahaya. Sesuai untuk ibu mengandung trimester pertama. Ianya mengandungi pelbagai nutrisi sokongan seperti asid folik, Vitamin B6 dan DHA yang dipertingkatkan serta Choline yang dapat membantu perkembangan janin anda. Prebiotik (inulin) yang terdapat dalam susu ini dapat membantu untuk mengekalkan kesihatan usus anda dengan lebih sihat. productnation

Pediasure

RM165.99

PediaSure adalah produk pemakanan yang menyediakan pemakanan seimbang yang lengkap untuk kanak-kanak dari usia 1 hingga 10 tahun istimewa untuk pertumbuhan pesat dan perkembangan minda. Pengambilan Rujukan Diet AS untuk protein dan 25 vitamin & amp; mineral yang diperlukan untuk pertumbuhan dan perkembangan. PediaSure juga mengandungi FOS, probiotik dan minyak MCT. Diformulasikan dengan lebih daripada 25 nutrien penting, PediaSure diformulasikan secara baik untuk membantu meningkatkan tinggi dan berat badan serta dapat mencegah mudah jatuh sakit. Ia juga bebas Laktosa. PediaSure juga mengandungi nutrien seperti Taurine, Choline dan Omega 3 & amp; 6 untuk menyokong perkembangan minda.

Anmum Essential Gold

RM74.90

Anmum ESSENTIAL GOLD adalah produk baharu dirumus secara saintifik yang mempunyai nutrien – nutrien penting  untuk menyokong tumbesaran dan perkembangan keseluruhan kanak-kanak berusia satu hingga enam tahun. Anmum ESSENTIAL GOLD dirumus dengan 33% lebih banyak DHA, MFGM+ GA, prebiotik dan 15 nutrien penting. Pemakanan dan rangsangan yang baik adalah penting untuk menyokong lapan aspek penting dalam perkembangan kanak-kanak. Anmum Essential Gold juga mengandungi nutrien termasuk Vitamin A untuk menyokong fungsi mata. Dalam tinjauan Anmum Essential, tujuh daripada sepuluh orang ibu mengaku bahawa mereka tidak membawa anak mereka untuk melakukan pemeriksaan mata namun bersetuju bahawa perkembangan mata itu adalah penting.

S-26 GOLD Promise

RM75.0

See Also
bcaa

S-26 GOLD Promise adalah produk yang diperkaya dengan protein whey alpha-lactalbumin yang mengandungi 5 fosfolipid utama (termasuk sphingomyelin).Protein whey yang berkualiti (diperkaya dengan alpha-lactalbumin) yang merupakan sumber ╬▒lipids untuk menyokong pertumbuhan yang baik untuk kanak-kanak. Pemberian nutrisi dan rangsangan yang betul pada masa kini ini akan memberi kesan positif kepada bagaimana otak dan tubuhnya berkembang, menetapkan tahap pembelajaran dan kejayaannya, sekarang dan ke depan. Oleh itu, anda haruslah dapatkan produk ini untuk menyokong pelbagai dimensi perkembangan anak anda dan membantu anda meningkatkan kemampuan belajar anak anda.

Friso Gold 3

RM73.99

Friso Gold 3 adalah produk yang mempunyai Vitamin D Vitamin B5 dan C, Selenium, GOD, zat besi dan DHA bagi membekalkan nutrien penting yang membantu tumberasan kanak kanak dan menyokong daya ketahanan semula jadi mereka. Sangat penting daya ketahan diri seorang kanak kanak untuk memastikan mereka tidak cepat jatuh sakit bila melakukan aktiviti di luar atau bersosial dengan rakan sebaya di sekolah atau tempat – tempat permainan. Jika kanak kanak menghadapi masalah penghadam dan masalah kesihatan atau kerap jatuh sakit. Selain itu, Friso Gold 3 diimport 100% dari Belanda dan tidak mengandungi sukrosa atau gula tambahan yang sudah tentu tidak baik untuk tumbesaran kanak-kanak.

Dumec Dugro 4

RM22.90

Dumex Dugro 4 diformulasikan untuk menyokong kanak-kanak mencapai pertumbuhan yang sesuai untuk mempercepatkan tumbesaran kanak-kanak dalam jangka masa yang pendek. Dugro diformulasikan dengan 5 nutrien penting bersama dengan Kalsium, Protein, IcFOS, Vitamin A dan mengandungi 100% lebih banyak DHA, untuk menyokong pertumbuhan keseluruhan anak anda. Dumex Dugro 3 masih berkhasiat seperti biasa dan tanpa sukrosa dan gula tambahan. Setiap gelas Dugro dikemas dengan 15 jenis vitamin dan mineral termasuk DHA, lcFOS, Protein, Kalsium, dan Vitamin A. Ia diperkaya dengan DHA yang mempromosikan otak dan mata yang sihat serta lcFOS untuk membantu meningkatkan bakteria baik dan mengekalkan persekitaran usus yang baik. Protein penting untuk pertumbuhan dan perkembangan. Kalsium menyokong tulang dan gigi yang kuat sedangkan Vitamin A baik untuk mata. Tingkatkan pengambilan nutrien anak-anak dari pelbagai sumber makanan untuk menyokong pertumbuhan mereka yang optimum.

DUTCH LADY EXPLORE

RM19.00

Dutch Lady Nutri Plan Explore (2-4 Tahun) adalah salah satu susu yang sesuai untuk kanak-kanak yang aktif dan gemar mempelajari sesuatu yang baru. Fungsi utama adalah membantu menguatkan imuniti dan perkembangan otak kanak-kanak yang sedang membesar dengan mengandungi DHA , Magnesium, Selenium, Vitamin D dan Zinc. Dutch Lady Explore mempunyai tiga saiz bungkusan iaitu 350g, 650g dan 900g. Selain itu, susu ini juga mempunyai variasi rasa yang berbeza iaitu rasa susu asli, madu dan coklat dan harga yang sangat berpatutan.

error: Content is protected !!