Now Reading
Vaseline Lip Therapy Cocoa, Rakan Baik Bibir Anda

Vaseline Lip Therapy Cocoa, Rakan Baik Bibir Anda

Vaseline Lip Therapy Cocoa bantu penggunanya mendapatkan bibir yang sihat walaupun tinggal di negara iklim khatulistiwa yang lembab dan panas.

Vaseline adalah jenama popular dalam kalangan masyarakat kita. Ramai pengguna yang memerlukannya ketika musim hujan dan panas. Baik losyen badan, jeli petroleum atau apa jua produknya Vaseline adalah penyelesaian untuk bibir dan kulit kering.

Kali ini kami akan kongsikan kepada anda tentang produk penjagaan bibir ini dengan lebih lanjut.  Penulis telah mendengar bahawa pelembap bibir mentega koko berfungsi dengan baik untuk bibir yang berubah warna menjadi gelap.

Vaseline Lip Therapy Cocoa

vaseline lip therapy cocoa
  • Melegakan bibir kering, kusam dan retak, sambil mengunci kelembapan untuk membantunya.
  • Vaseline Lip Therapy Cocoa untuk bibir bersinar dan lembut
  • Melembutkan dan melegakan bibir kering serta merta, meninggalkan aroma koko yang wangi
  • Dibuat dari Vaseline Jelly tulen dan mentega koko.
  • Terbukti secara klinikal membantu melegakan dan mencegah bibir kering dengan mengunci kelembapan
  • Bibir bersinar semula jadi dan berkilat
  • Menyediakan kelembapan dan penjagaan bibir yang tahan lama
  • Formula tidak melekit, tidak berminyak, sesuai untuk penggunaan biasa
  • Terbaik untuk: Bibir pecah dan kusam

PENGGUNAAN VASELINE LIP THERAPY COCOA

Celupkan jari anda ke dalam tab Vaseline Lip Therapy Cocoa dan keluarkan produk yang mencukupi untuk oles penuh bibir anda. Ratakan ke bibir kering sehingga diserap mengikut keperluan. Nikmati pereda bibir yang kuat ini kerana ia mengunci kelembapan semula jadi bibir anda dan melegakan ketidakselesaan.

KELEBIHAN PRODUK

Untuk pengetahuan anda , kulit di bibir anda lebih nipis daripada bahagian badan anda yang lain. Ia tidak mempunyai lapisan pelindung atas dan lebih mudah kering. Vaseline Lip Therapy Cocoa dengan serta-merta melembutkan dan menenangkan membantu memperbaiki, bukan hanya melapisi penutup bibir anda.

Dibuat dengan Vaseline Jelly, kelembapan terkunci untuk bibir yang cantik dan sihat. Ia memberikan penghidratan yang kuat dan mengandungi antioksidan yang membantu melembutkan bibir kering dan menyuburkannya. Ia melindungi dan melegakan bibir kering dan kusam sambil mengunci kelembapan untuk membantu mereka sembuh.

Vaseline Lip Therapy Cocoa dengan serta-merta melembutkan dan menenangkan bibir kering dan mengunci kelembapan untuk membantu bibir pulih dari rasa tidak selesa. Ia melindungi bibir dari sinar UVA dan UVB dengan SPF 15.

Ia mengandungi Vaseline Petroleum Jelly yang disucikan tiga kali ganda, koko dan mentega shea, dan Pro-Vitamin E (melindungi daripada radikal bebas) dan telah diuji secara dermatologi.

Girls…bibir anda sangat penting ianya digunakan untuk berkomunikasi dan ianya tidak mungkin dilakukan tanpa bibir. Tetapi menangani kulit bibir kering, pecah, atau mengjengkelkan sehingga menjadi sakit bukanlah mudah.  

Oleh itu, sekiranya anda ingin memperbaiki kesihatan bibir, terdapat beberapa perkara yang boleh anda mulakan dengan segera untuk bibir yang lebih halus dan lebih halus maka melalui produk ini sebagai penyelesaianya. Ianya mudah, murah dan penting halal sesuai dengan semua peringkat umur.

Selain kita menggunakan Vaseline Lip Therapy Cocoa, girls jangan lupa untuk memastikan tubuh kita terhidrat dengan cara meminum air yang mencukupi kerana jika ingin memastikan produk benar benar berbaloi maka air sangat diperlukan untuk menghidrat tubuh badan dan ditambah dengan penggunaan produk Vaseline ini. Dapatkannya dengan klik pada butang di atas. Selamat mencuba !

error: Content is protected !!