Vaseline Deodorant Dry Serum Popular di Pasaran

vaseline deodorant dry serum

Antara keluhan pengguna deodoran ialah ia terlalu melekit. Jangan susah hati, Vaseline Deodorant Dry Serum boleh selesaikan masalah kecil ini.

Penulis yakin tidak semua orang berminat dengan deodoran yang berbentuk roll on malah ianya akan kelihatan kuning di baju jika tidak dicuci dengan baik, malah ianya secara tak lansung akan menyebabkan ketiak kelihatan hitam apabila rutin bercukur dan penggunaan deodoran tidak dicuci dengan baik.

Jadi apabila Vaseline mengeluarkan produk ini, penulis mula rasa tertarik ingin mencuba tetapi penulis lebih berkenan menggunakan Vaseline Dry Serum Ultra Whitening.

Ianya bukan setakat menyelesaikan masalah ketiak hitam, malah ianya terasa kering terutama apabila penulis melakukan aktiviti luar yang mengakibatkan berpeluh. Jadi di sini penulis menghuraikan satu persatu produk Deodorant Dry Serum yang dikeluarkan oleh Vaseline ini.

Deodoran Vaseline mempunyai beberapa haruman dan setiap satunya berlainan fungsi. Mari kita lihat jenisnya dan fungsinya :

Vaseline Deodorant Dry Serum Bright & Smooth

vaseline deodorant dry serum

Kelebihannya :

  • Vaseline Deodorant Dry Serum Bright & Smooth mengandungi GlutaCollagen & Niacinamide Serum yang cepat menyerap ke dalam kulit untuk ketiak yang kelihatan lebih cerah, licin, dan tegas
  • Terbukti secara klinikal dapat memperbaiki dan menyuburkan kulit ketiak
  • Didatangkan dalam formula ringan yang cepat menyerap ke ketiak
  • Ketiak kelihatan lebih cerah dan licin
  • Ketiak kekal kering selama 48 jam
  • Bebas Paraben
  • Bebas Alkohol
  • Terbaik Untuk: Ketiak Gelap

Vaseline Deodorant Dry Serum Ultra Whitening

Kelebihannya :

  • Vaseline Deodorant Dry Serum Ultra Whitening mengandungi Collagen Booster & Vitamin B3 yang telah terbukti secara klinikal untuk memperbaiki kulit ketiak hingga 20 lapisan dalam, mencerahkan ketiak anda.
  • Bahagian bawah lengan kelihatan lebih putih dari penggunaan pertama
  • Lembut dan ringan, menyerap dengan serta-merta
  • Tidak melekit dan cepat kering
  • Perlindungan bau sehingga 48 jam

Vaseline Deodorant Dry Serum White & Repair

vaseline deodorant dry serum

Kelebihannya :

See Also
cosmoderm moisturizer

  • Mencabut bulu dan mencukur ketiak anda menyebabkan kerosakan jauh di bawah permukaan kulit, menyebabkan kulit menjadi gelap
  • Serum White & Repair Anti-peluh untuk ketiak – Serum Kering untuk ketiak.
  • Ia mengandungi 10x Kolagen & Vitamin untuk memulihkan ketiak secara mendalam untuk ketiak yang lebih putih dalam 3 hari . Berbanding golongan normal, pada lapisan epidermis.
  • Kuasa dari dalam untuk ketiak yang lebih putih dari penggunaan pertama – kandungan di dalam bahan ringan maka penyerapan berlaku serta-merta
  • Dengan bahan utama Collagen + Gliserin
  • Pelindung dari bau peluh selama 48 jam

Vaseline Deodorant Dry Serum Bright And Dry

vaseline deodorant dry serum

Kelebihannya :

  • Serum Bright & Dry mengandungi GlutaCollagen & Niacinamide Serum yang cepat diserap ke dalam kulit untuk ketiak yang kelihatan lebih cerah, kering dan segar sepanjang hari
  • Terbukti secara klinikal dapat memperbaiki dan menyuburkan kulit ketiak
  • Didatangkan dalam formula ringan yang cepat menyerap ke ketiak
  • Ketiak kelihatan lebih cerah, lembut dan tegas
  • Menutupi bau peluh dan badan selama 48 jam
  • Tiada Paraben
  • Tanpa Alkohol
  • Terbaik Untuk: Ketiak Gelap dan Peluh
  • Pada lapisan epidermis, berbanding roll on . 

Boleh tahan banyak juga ya rangkaian produk Vaseline Deodorant Dry Serum ini. Semuanya menarik pula tu! Rasa macam nak cuba juga lah macamni. Baik saya beli atas talian dengan menekan butang di atas tu. Takyah susah-susah keluar rumah hehe.

Beli sekarang, selamatkan bahagian bawah lengan anda dan rasa yakin untuk berhadapan dengan orang sekeliling.

error: Content is protected !!