10 Ubat Melebatkan Rambut Di Farmasi

Ubat melebatkan rambut

Ubat melebatkan rambut adalah penyelesaian perubatan yang dirumus khas untuk mengembalikan pertumbuhan dan melebatkan rambut anda.

Sekiranya anda sedang mencari produk pertumbuhan rambut yang bagus, ini adalah senarai produk terbaik kami.

Jika artikel ini berguna untuk anda, pertimbangkanlah untuk membuat pembelian barangan ini dari stor atau pautan kami. Pembelian anda membantu menyumbang kepada misi kami untuk menyediakan maklumat berguna kepada semua.

1. Shahnaz Husain’s Shatone Plus Herbal Scalp Tonic

RM110.00

Shahnaz Husain’s Shatone Plus Herbal Scalp Tonic disatukan dengan campuran ekstrak terapeutik yang mengawal kelemumur dan keadaan kulit kepala yang lain.

Formulanya merangsang pertumbuhan rambut dan menebalkan setiap helaian. Ubat melebatkan rambut ini mengandungi ekstrak triphala, shikakai, biji methi, bael giri, gurhal, dan mattar bercambah.

Bahan-bahan ini mengawal keguguran rambut dan mencegah uban pramatang. Produk ini juga mendakwa dapat mengurangkan kerosakan dan pecahan hujung.

2. YANAGIYA Hair Growth Tonic

RM45.40

Yanagiya Medicated Hair Growth Tonic adalah campuran bahan pelembap yang dapat membantu melembapkan kulit kepala anda. Nutrien mudah diserap oleh akar rambut pada kulit kepala anda.

Kulit kepala yang kering boleh menyebabkan kegatalan dan kekurangan keupayaan untuk menahan folikel rambut anda di tempatnya.

Setelah dihidupkan semula, anda akan melihat rambut anda tidak lagi gugur dan pertumbuhan rambut jadi lebih sihat.

3. Schwarzkopf Seborin Aktiv Hair Tonic

RM24.50

Ia mengandungi Pro-Vitamin B5 dan ekstrak akar halia yang membantu mengurangkan keguguran rambut daripada semakin menipis.

Ubat melebatkan rambut juga membantu mengurangkan masalah kelemumur anda dengan aroma yang wangi serta kesan penyejukan pada kulit kepala selepas penggunaan.

4. SELECT Anti-Aging Hair Growth Tonic

RM29.99

Dengan penggunaan harian bersama dengan urutan kulit kepala, formula ringan ini dengan sifat pengelupasan akan mengurangkan keguguran rambut dan merangsang pertumbuhan rambut.

Anda akan dapat melihat beberapa anak rambut seawal dua minggu!

5. NEO LEAF Hair Tonic

RM72.50

Sekiranya anda mempunyai rambut nipis, Neo Leaf Hair Tonic mempunyai bau herba dan boleh meningkatkan jumlah rambut anda secara beransur-ansur dengan mengurangkan rambut gugur!

Ubat melebatkan rambut melegakan kulit kepala gatal yang terdedah kepada kelemumur juga!

6. Loreal Serioxyl Hair Tonic Denser Hair Serum

RM89.50

Walaupun teksturnya sangat berair: Loreal mendakwa bahawa dalam ujian klinikal yang dilakukan untuk 79 orang, kebanyakan akan mengalami peningkatan jumlah rambut dalam 3 bulan dengan penggunaan serum mereka setiap hari!

Tonik dibungkus dalam botol dengan bahagian atas yang berfungsi sebagai pipet untuk aplikasi yang tepat!

7. Previa Organix Vitis Vinifera Meristem Cell Energising Leave – In Lotion

RM83.71

See Also

Bebas paraben, Previa Organix Vitis Vinifera Meristem Cell Energising Leave – In Lotion mempunyai pelbagai bahan semula jadi yang bermanfaat. Seperti minyak pati netel dan lavender.

Dengan semua kebaikan itu (dan teknologi sel induk), rambut anda akan tumbuh! Perlahan tetapi pasti.

8. MIDORI Secret Energy Power Tonic

RM119.00

MIDORI Secret Energy Power Tonic menawarkan banyak perkara! Melembapkan kulit kepala, menguatkan rambut dan mengurangkan keguguran rambut dan kelemumur.

Tidak kira sama ada rambut anda kering atau basah, anda boleh menyemburkan sedikit ubat melebatkan rambut dan menggosoknya ke kulit kepala dengan urutan selama 3 minit. Ulangi setiap hari.

9. Grigio Toretoman Parfait Hair Tonic Lotion

RM125.50

Grigio Toretoman Parfait Hair Tonic Lotion adalah satu lagi ubat melebatkan rambut yang digemari pengguna! Ada yang melihat penurunan rambut gugur dan tanda-tanda pertumbuhan rambut selepas 3 bulan atau kurang!

Untuk hasil terbaik, tinggalkan tonik setelah mengurutnya ke dalam patung anda dua kali sehari.

10. Alkmene Nettle Hair Tonic

RM159.00

Dibuat di Jerman, Alkmene Nettle Hair Tonic adalah vegan tanpa paraben atau produk lain seperti silikon, minyak mineral yang tidak diingini daripada menyumbat folikel rambut anda.

Selain menjadikan kepala anda tidak gatal, rambut anda akan terasa lebih kuat!

Dengan manfaat melembutkan rambut kering, mengurangkan iritasi kulit kepala dan juga bagi sesetengah orang, ia akan membantu merangsang pertumbuhan rambut!

error: Content is protected !!