Now Reading
10 Pilihan Tonik Rambut Terbaik Dan Popular

10 Pilihan Tonik Rambut Terbaik Dan Popular

Tonik rambut terbaik

Tonik rambut memberi peningkatan nutrien pada kulit kepala anda.

Sekiranya anda menghadapi keguguran rambut yang berlebihan, kelemumur atau rambut yang sangat kering dan bercabang, tonik rambut mungkin sesuai untuk anda. Berikut merupakan antara 10 jenama tonik rambut terbaik 2020.

Schwarzkopf Seborin Anti-Dandruff Hair Tonic

RM28.80

Schwarzkopf Seborin Anti-Dandruff Hair Tonic mengandungi agen kelemumur, oktopiroks (atau piroctone olamine) untuk membantu mengurangkan pembentukan kelemumur dan gatal-gatal pada kulit kepala.

Oktopiroks telah membuktikan keberkesanannya sebagai agen aktif dalam merawat jangkitan kulat dan sebagai tonik rambut yang berkesan. Ia mempunyai sedikit sensasi penyejukan yang membantu menenangkan kulit kepala anda setiap kali ia digunakan. Setelah kulit kepala anda sihat dan bebas daripada jangkitan, anda akan melihat tiada lagi pembentukan kelemumur.

Ia juga mempunyai formula menyejukkan dan menyegarkan yang membantu menjaga kulit kepala anda bersih sepanjang malam semasa anda tidur.

Audace Extra Hair Reactive & Hair Fall Control Tonic

RM58.39

Audace Extra Hair Reactive & Hair Fall Control Tonic adalah tonik rambut dwitindakan yang akan berfungsi seperti kulit kepala anda. Ia mempunyai sedikit sifat pengeksfoliasi kimia yang menjaga folikel rambut anda bersih untuk menghilangkan kekotoran.

Pada masa yang sama, formula yang sangat diperkaya dengan campuran vitamin, nutrien dan antioksidan yang menyihatkan kulit kepala anda.

Semasa anda mengunakkan tonik, bahan-bahan lain di dalam tonik rambut ini juga merangsang peredaran darah, memberi khasiat untuk pertumbuhan rambut yang lebih cepat dan lebih sihat! Ini membantu menguatkan rambut dan menjadikannya kelihatan lebih berkilau.

Schwarzkopf Seborin Active Hair Tonic

RM48.50

Schwarzkopf Seborin Active Hair Tonic adalah tonik rambut berkhasiat yang membantu menyelamatkan rambut yang kering dan kering.

Diformulasikan dengan Pro-Vitamin B5 dan ginseng, nutrien menembusi jauh ke dalam folikel rambut untuk menguatkan setiap helaian.

Rambut kelihatan kurang rosak dan tidak kering serta akan kelihatan sihat dan berkilau dari luar. Pertumbuhan rambut juga menjadi cepat dengan peningkatan nutrien ini.

Ginseng merangsang dan membantu menghidupkan semula kulit kepala agar pertumbuhan rambut lebih cepat. Ia juga menguatkan rambut agar lebih kuat, mencegah kerosakan awal.

Yanagiya Medicated Hair Growth Tonic

RM69.00

Yanagiya Medicated Hair Growth Tonic adalah campuran bahan pelembap yang dapat membantu melembapkan kulit kepala anda.

Nutrien mudah diserap oleh akar rambut kulit kepala anda. Kulit kepala yang kering boleh menyebabkan kegatalan dan kekurangan keupayaan untuk menahan folikel rambut anda di tempatnya. Setelah dihidupkan semula, tiada lagi rambut gugur dan pertumbuhan rambut jadi lebih sihat.

Yanagiya telah menjual tonik rambutnya selama 60 tahun lamanya, dan relevansinya membuktikan bahawa ia adalah produk rambut yang berkesan.

Sekiranya anda ingin mempunyai rambut berkilau dan sihat yang tumbuh dengan banyaknya, anda harus mendapatkan Yanagiya Medicated Hair Growth Tonic.

Neo Leaf Hair Tonic

RM88.00

Neo Leaf Hair Tonic berasal dari Jepun dan merupakan produk tonik rambut terlaris yang popular. Dengan formula berkhasiat, ia menghidupkan kembali kulit kepala anda bersama dengan akar rambut anda untuk membekalkan nutrien.

Rambut anda tumbuh kelihatan lebih hitam dan terasa lebih lembut ketika disentuh. Sekiranya anda berhadapan dengan rambut yang menipis dan kulit kepala anda mula kelihatan lebih jelas, tonik ini pasti dapat membantu mengembalikan kelebatan kepada anda.

Jika garis rambut anda mulai gugur daripada dahi anda, anda juga boleh mengurutkan tonik rambut ini di sepanjang garis rambut anda untuk mendorong pertumbuhan rambut.

Kembalikan keyakinan anda dengan Tonik Rambut Neo Leaf.

Mensive Hair Tonic

RM170.00

Mensive Hair Tonic diluluskan oleh Kementerian Kesihatan dan sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita. Formulanya berasaskan air, dan ini membantu memastikan kulit kepala anda mendapat semua kebaikan dengan mudah dan cepat.

Dengan menggunakan ubat herba ginseng, apple stemcell, jojoba dan minyak kelapa dan banyak lagi, untuk menguatkan akar rambut anda dan menghidupkan kembali kulit kepala anda.

Hasil akhirnya adalah keguguran rambut yang berkurangan dan pertumbuhan rambut yang lebih cepat. Anda juga mendapat helaian rambut yang lebih lembut dan berkilau.

Select Anti Aging Hair Growth Tonic

RM36.00

Select Anti Aging Hair Growth Tonic yang diformulasikan dengan agen anti-DHT, kuprum peptida, yang membantu menghalang kesan hormon terhadap keguguran rambut.

Apa yang dilakukannya adalah untuk mendorong pembentukan kapilari dan rambut baru sehingga anda tidak mengalami keguguran rambut yang berlebihan. Dengan kesan yang besar ini, seluruh kulit kepala anda ditutup dengan lebih baik dan akan kelihatan lebih lebat dan hitam.

Bukan hanya mendorong pertumbuhan rambut, ia juga mengandungi omega-6 yang menambah rambut anda dengan nutrien penting agar kelihatan lebih berkilau dan lembut.

Rambut anda kelihatan dan terasa sihat dengan penggunaan tonik pertumbuhan rambut Select ini secara konsisten!

Atomy Herbal Hair Tonic

RM50.00

Atomy Herbal Hair Tonic adalah formulasi oriental daripada buku-buku perubatan tradisional.

Bahan-bahannya dipilih sendiri untuk menjadi khasiat herba terbaik yang memberikan pelembapan mendalam dan nutrien untuk pertumbuhan rambut berkilau. Ini adalah tonik ubat yang memberikan pengeksfoliasi kulit kepala yang lembut untuk menguraikan folikel rambut anda. Terdapat sedikit sensasi penyejukan setiap kali ia dipijat pada kulit kepala anda.

Ucapkan selamat tinggal kepada masalah keguguran rambut dengan Atomy Herbal Hair Tonic.

Growell Hair & Beard Tonic Oil

RM45.00

Growell Hair & Beard Tonic Oil membantu mendorong pertumbuhan rambut, terutama di kawasan di mana pertumbuhan rambut cenderung lebih jarang.

Sekiranya anda juga menghadapi masalah keguguran rambut di kulit kepala, minyak tonik pelembap ini dapat membantu menambah khasiat yang diperlukan untuk mengatasinya.

Sebotol tonik minyak ini boleh digunakan lama walaupun dengan penggunaan harian. Untuk minyak tonik rambut yang berkesan, Growell Hair & Beard Tonic Oil pastinya merupakan salah satu pesaing utama.

Apple Stem Cell Tonic

RM83.60

Apple Stem Cell Tonic diperbuat daripada campuran bahan yang sangat berkhasiat seperti apple stem cellpeppermint oil, biotin, lecithinlaminaria digitata.

Apa yang dilakukannya adalah membersihkan kulit kepala anda dan juga menenangkannya untuk mengelakkan kegatalan kulit kepala. Rasanya sedikit sejuk seperti pudina pada kulit kepala. Pada masa yang sama, ia memberikan peningkatan nutrien yang membantu rambut tumbuh lebih cepat dan sihat.

Sekiranya anda mempunyai kulit kepala dan kulit yang sensitif, ini akan menjadi tonik rambut yang sesuai untuk anda. Ia bebas dari silikon, minyak mineral, paraben dan sama sekali tidak mempunyai pewarna tiruan.

Yang anda perlu buat hanyalah menyemburkan sedikit tonik rambut ini dan mengurut Apple Stem Cell Tonic ini pada kulit kepala anda – bangun untuk rambut yang kelihatan cantik setiap hari!

error: Content is protected !!