Now Reading
9 toner kulit berminyak untuk anda

9 toner kulit berminyak untuk anda

Toner untuk kulit berminyak

Toner kulit berminyak adalah perkara yang anda perlukan untuk membantu mengurangkan kerisauan anda! Kulit berminyak disebabkan oleh pengeluaran minyak yang berlebihan pada wajah.

Walaupun mempunyai kulit berminyak walaupun kulit lebih awet muda dan kedutan yang sedikit, ia boleh menjengkelkan.

Jom lihat toner yang sesuai jika anda mempunyai kulit berminyak.

The Face Shop Clean Face Mild Toner

RM34.21

Adakah kulit berminyak anda memberi anda jerawat? Toner ini dari The Face Shop sedia membantu. The Face Shop Clean Face Mild Toner membantu mengawal pengeluaran minyak dan sebum kulit, menjadikan kulit anda segar sepanjang hari.

Selain itu, ia juga mengandungi ekstrak pokok teh yang bersifat antibakteria untuk membantu membunuh bakteria yang penyebab jerawat dan menenangkan kulit yang iritasi.

Cosrx BHA Blackhead Power Liquid

RM77.90

Tschüss bintik hitam! Cosrx BHA Blackhead Power Liquid adalah pengeksfoliasi kimia yang mencegah dan menghilangkan bintik hitam, pori-pori yang tersumbat dan noda dengan membuang sel-sel kulit mati dan senapang yang terperangkap di liang roma anda.

Ia mengandungi salisilat betina 4% yang dapat meresap ke dalam pori anda untuk menghilangkan sebum dan minyak yang berlebihan sambil mencerahkan dan melicinkan kulit anda yang kusam dan kasar.

HADA LABO AHA/BHA Face Wash (Acne Control)

RM66.00

Produk penjagaan kulit yang ringan, menghidratkan serta mengawal minyak sangat sesuai untuk anda jenis kulit berminyak. Dengan menggabungkan asid hialuronik dan ekstrak tumbuhan semula jadi, Hada Labo mencipta toner yang sempurna untuk kulit berminyak!

Tekstur yang menghidrat dan ringan sangat sesuai untuk kegunaan seharian, dan ia dapat membantu mengatasi cela juga!

Cosrx Natural BHA Skin Returning A-Sol

RM69.00

Pori-pori yang tersumbat disebabkan oleh sebum berlebihan dan sel-sel kulit mati. Dengan toner dari Cosrx ini, kulit anda akan jadi lebih halus!

Ia menggunakan bahan, propolis, untuk menghidrat serta menghilangkan cela, dan BHA + AHA semula jadi untuk mengelupas kulit dengan lembut dan mengawal minyak.

Laneige Fresh Calming Toner

RM99.00

Hanya kerana anda mempunyai kulit berminyak, tidak bermaksud kulit anda lembap! Laneige Fresh Calming Toner membantu menyeimbangkan kandungan air dan minyak kulit anda agar kulit lebih lembut dan gebu!

Formula bebas minyak dan berasaskan tumbuhan menguatkan pertahanan kelembapan kulit anda di samping menyeimbangkan pengeluaran minyak kulit anda. Ini akan menjadikan kulit anda terasa hidrat dan segar!

Fresh Umbrian Clay Purifying Facial Toner

RM158.00

Mereka yang mempunyai kulit berminyak mungkin pernah menggunakan rawatan kulit berasaskan tanah liat sebelum ini. Tanah liat menyucikan, membersih secara mendalam dan menyahtoksin kulit yang dihidapi oleh kulit berminyak.

Toner dari Fresh ini diperkaya dengan tanah liat Umbrian, cendana dan kulit kayu manis untuk menenangkan dan membersihkan kulit. Ia menenangkan dan menyeimbangkan kulit berminyak, memberi anda kulit yang lebih cerah dan matte!

Erno Laszlo Light Controlling Lotion

RM440.00

Erno Laszlo Light Controlling Lotion adalah yang anda perlukan. Diformulasikan dengan bahan semula jadi seperti birch manis, minyak cengkih, dan gliserin untuk mencerahkan kulit anda.

See Also
TikTok

Birch manis adalah pengeksfoliasi yang lembut manakala minyak cengkih melawan bakteria penyebab jerawat untuk mencegah jerawat.

Selepas pembersihan, gunakan toner ini untuk pengelupasan, mengimbangkan pH kulit dan menghidrat kulit untuk bersiap sedia untuk langkah rutin anda seterusnya.

Swissvita Acne Solution Skin Balancing Toner

RM121.00

Tanpa alkohol dan bebas minyak, toner dari Swissvita menyelesaikan masalah utama yang disebabkan oleh kulit berminyak seperti pori-pori yang tersumbat, jerawat dan warna kulit yang tidak rata.

Tekstur ringan dan berair menjadikan kulit anda segar, bebas minyak dan licin. Disuntikkan dengan zink oksida, asid bunga dan ekstrak tumbuhan, toner ini akan menenangkan kulit yang iritasi mahupun pedih!

Herbivore Botanicals Jasmine Green Tea Balancing Toner

RM169.00

Minum teh hijau setiap hari disyorkan kerana kaya dengan antioksidan yang membantu melawan radikal bebas. Terlalu sibuk membancuh teh hijau setiap hari?

Cubalah Jasmine Green Tea Balancing Toner dari Herbivore Botanicals. Ia disertakan dengan teh hijau, witch hazel dan willow bark untuk membantu memerangi minyak dan cela.

Bahagian yang paling baik tentang produk ini adalah, ia merupakan produk vegan, bebas ujian terhadap haiwan dan bukan komedogenik!

Eucerin ProACNE Solution Toner

RM45.00

Eucerin ProACNE Solution Toner diformulasikan untuk kulit berminyak, kulit cela dan jerawat.

Formula antibakteria 2% asid laktik membantu membersihkan pori, menghalang pembiakan bakteria dan mencegah semua jenis cela tanpa mengeringkan kulit wajah secara berlebihan.

error: Content is protected !!