Now Reading
Temui Peralatan Dapur Generasi Seterusnya yang Berteknologi Tinggi

Temui Peralatan Dapur Generasi Seterusnya yang Berteknologi Tinggi

dapur

Bagaimanakah anda ingin memasak makan malam anda dari meja anda dan mempunyai hidangan panas menunggu anda di dapur apabila anda pulang ke rumah? Bunyinya agak bagus, dan ia boleh menjadi kenyataan dengan mudah untuk sesiapa sahaja yang mempunyai ketuhar pintar atau periuk perlahan. Tetapi itu bukan satu-satunya peralatan yang boleh anda kawal daripada telefon anda. Lihat beberapa peralatan hebat yang bersambung ke telefon anda untuk memudahkan anda memasak secara touch-screen.

Ketuhar Dacor Discovery iQ

dapur

Ketuhar buatan Amerika ini dilengkapi dengan ciri mewah biasa seperti memasak secara perolakan. Sebaliknya, Discovery iQ Oven Dacor agak berbeza daripada yang lain. Itu kerana panel kawalan skrin sentuhnya ialah tablet berkuasa Google, yang ditambah dengan aplikasi Dacor, membolehkan kemudahan yang tidak pernah ada sebelum ini. Sebagai contoh, apabila hidangan sedia untuk dihidangkan, perkakas bertukar kepada mod pemanasan secara automatik dan menghantar pemberitahuan telefon pintar kepada anda.

Mr. Coffee

Wifi Coffee Maker

Membuat secawan kopi di waktu pagi menjadi lebih mudah. Dengan Pembuat Kopi Pintar Brew Optimal 10 Cawan Mr. Coffee dengan WeMo, anda boleh dengan mudah menjadualkan atau melaraskan masa minuman terus dari telefon pintar anda. Sediakan masa membancuh lebih awal, dan anda boleh menyediakan secawan kopi segar yang menunggu apabila anda bangun dari katil.

Termometer Dapur iDevices

Kitchen Thermometer

Akhirnya, terdapat cara untuk mendapatkan bacaan suhu yang tepat pada ayam belanda anda tanpa perlu berlegar di luar tingkap ketuhar selama setengah petang. Dengan Termometer Dapur iDevices, anda boleh bergerak di sekitar rumah, sama ada anda bekerja di dapur atau duduk di ruang tamu bersama tetamu anda, yakin ia akan memberi amaran kepada telefon mudah alih anda apabila ayam itu dimasak dengan sempurna. Peranti skrin LED tambahan terletak di atas meja atau dipasang secara magnetik pada ketuhar anda, membolehkan anda memantau suhu apabila anda lalu.

Peti sejuk Pintar Samsung RF28HMELB

Smart Fridge

Bayangkan mempunyai tablet yang dipasang di hadapan peti sejuk anda! Itulah jenis fleksibiliti dan kemudahan yang diberikan oleh skrin LCD berdaya Wi-Fi pada model Samsung ini. Anda boleh menonton TV, mengambil resipi, dan juga membuat atau menjawab panggilan melalui peti sejuk anda. Lebih daripada itu, kuasa besar peti sejuk ini mempunyai laci kaunter tinggi dengan suhu boleh laras dan menampung sehingga 28 kaki padu—ruang yang cukup untuk memuatkan sehingga 28 beg barangan runcit!

Pemasak Perlahan WeMo

WiFi Crock Pot

Memasak perlahan tidak boleh menjadi lebih mudah, bukan? Tunggu! Ia boleh berlaku. Menggunakan aplikasi WeMo percuma, anda boleh mengawal periuk perlahan ini terus dari telefon anda. Beralih dari suhu tinggi ke rendah hanya dengan jari anda walaupun anda jauh dari rumah, dan makan malam akan menunggu anda apabila anda tiba.

Skala Dapur Escali SmartConnect dengan Bluetooth

Kitchen Scale

Jika kesihatan adalah kebimbangan utama untuk isi rumah anda, skala makanan pintar ini mungkin merupakan tambahan yang bagus untuk dapur anda—dan diet anda. Ia menghantar berat makanan dan maklumat pemakanan ke aplikasi Escali SmartConnect pada telefon anda, membolehkan anda menjejak kalori dan nutrien anda dengan mudah.

error: Content is protected !!