Surgical mask 3 ply

Surgical mask 3 ply perlu dipakai terutamanya pada zaman pandemik covid19 ini. Pemilihan topeng muka penting untuk memberikan keselesaan disamping mengelakkan dari terkena jangkitan Covid19. Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO) ‘mewajibkan’ penggunaan pelitup muka pakai buang 3 lapis kepada individu yang berkemungkinan mempunyai gejala COVID-19 dan golongan berisiko.

Jenis- jenis surgical mask 3 ply:

 1. Topeng KN95

N95 Surgical Face Mask sangat popular sebagai produk perubatan Covid-19, untuk melawan wabak global virus Covid-19. Reka bentuk tiga dimensi 3D dengan bahan yang lembut, bernafas dan lembut, tidak akan menyebabkan kabus ketika memakai cermin mata.

Topeng muka yang dikenali sebagai alat pernafasan N95 dan KN95 adalah nama umum untuk standard peraturan yang digunakan untuk menguji keberkesanannya dalam menyaring sekurang-kurangnya 95% zarah yang sangat kecil.

Keistimewaan topeng muka KN95 – SUREBLUE KN95 Mask dikembangkan dan dihasilkan sesuai dengan piawaian GB2626-2019, menawarkan keselesaan dan sesak nafas yang luar biasa, memberikan perlindungan yang dapat dipercayai untuk debunga, Debu, Anaphylactogen, PM2.5, Titisan dan bakteria yang diedarkan dalam percakapan kehidupan seharian, bersin, batuk, cecair berbahaya, titisan besar, percikan, semburan.

Bagaimana Menggunakan Topeng Muka N95?

Ikuti langkah-langkah di bawah:

 1. Bersihkan tangan anda, baik dengan mencuci dengan sabun dan air atau dengan menggunakan pembersih tangan yang mengandungi alkohol 75%.
 2. Cari jalur logam di dalam topeng yang berada di bahagian atas topeng
 3. Arahkan topeng agar bahagian berwarna menghadap ke luar, atau jauh dari anda.
 4. Letakkan jalur logam topeng di jambatan hidung anda, tekan jalur logam untuk menutup hidung dan dagu anda.
 5.  Lilitkan tali elastik dengan teliti di belakang telinga anda atau ikatkan tali lurus yang panjang di belakang kepala anda.
 6. Tarik bahagian bawah topeng ke bawah, pastikan ia menutup hidung, mulut, dan dagu.
 7.  Cuba elakkan menyentuh topeng semasa anda memakainya. Sekiranya anda ingin menyentuh atau menyesuaikan topeng anda, pastikan untuk mencuci tangan anda selepas itu.
 8. Untuk menanggalkan topeng, lepaskan tali dari belakang telinga anda atau lepaskan ikatan dari belakang kepala anda. Elakkan menyentuh bahagian depan topeng, yang boleh tercemar.
 9.  Singkirkan topeng dengan segera semasa tong sampah ditutup, bersihkan tangan anda selepas itu.
 10. Anda boleh mencari topeng pembedahan di pelbagai farmasi, kedai ubat atau kedai runcit. malah anda akan bersedia untuk mengaturnya secara dalam talian.

2. Surgical Mask 3 ply Sekali Pakai

Keselesaan super.Lapisan dalaman: Lapisan kain Elecrospinning yang mesra kulit yang selesa untuk memastikan sentuhan kulit yang selesa dan tetap sejuk.

3. Janna disposable 3 ply face mask ear loop 50’s / box

Topeng muka tiga lapis pakai buang dengan kecekapan penapis bakteria dan zarah sebanyak 99%. Ianya memberikan perlindungan dan keselesaan yang terbaik.

Setakat ini sahaja perkongsian mengenai surgical mask 3 ply yang sesuai dan terbaik untuk dipakai apabila keluar rumah. Pemilihan surgical mask yang betul sangat penting supaya anda terhindar dari sebarang virus bahaya.

Summary
Surgical mask 3 ply yang sesuai untuk anda
Article Name
Surgical mask 3 ply yang sesuai untuk anda
Description
Surgical mask 3 ply perlu dipakai terutamanya pada zaman pandemik covid19 ini. Pemilihan topeng muka penting untuk memberikan keselesaan disamping mengelakkan dari terkena jangkitan Covid19.
Author
Publisher Name
Ceria Sihat
Tagged: