Now Reading
Sometimes By Asian Designer Dan Alternatifnya

Sometimes By Asian Designer Dan Alternatifnya

Sometimes By Asian Designer

Bukan Sometimes by Asian Designer sahaja menjual beg tetapi terdapat alternatif lain seperti Carlo Rino dan Fossil. Membeli beg tangan berjenama pada masa kini adalah perkara biasa dalam kalangan wanita. Sebilangan besar daripada kita memiliki atau bermimpi untuk memiliki salah satu beg tangan pereka terbaik.

Beg tangan berjenama bukan sekadar beg tangan. Ini mencerminkan rasa status, kekayaan dan eksklusif kepada orang yang memikulnya. Dengan kata lain, ia menggambarkan gaya hidup seseorang. Tanpa mengira jenama, wanita dan beg tangan tidak dapat dipisahkan. Kehidupan seorang wanita tidak lengkap tanpa beg tangan. Lihat koleksi beg tangan berjenama mewah terbaik  yang semestinya dimiliki oleh setiap wanita.

Sometimes By Asian Designer

Sometime By Asian Designers adalah syarikat pakar beg dan aksesori yang bekerjasama dengan pereka dan ikon fesyen Asia yang sangat terpilih, kreatif dan memberi kesan. Di peringkat global, kami adalah rumah reka bentuk dan pengeluar untuk beberapa jenama paling terkenal di seluruh dunia. Jenama mewah mempercayai kami untuk memperkasa penciptaan dan pengeluaran koleksi beg dan aksesori ikonik mereka. Bekerjasama dengan ikon fesyen terpilih dalam industri ini, dengan fokus pada idea praktikal penyelesaian, sumber pengeluaran dan bantuan kreatif untuk menghasilkan reka bentuk yang bermakna.

Carlo Rino

Carlo Rino, jenama yang sinonim dengan trend terkini, segar dan awet muda, selalu hadir kepada para fesyennya dengan produk yang direka secara inovatif dan disesuaikan dengan trend fesyen terkini. Carlo Rino memberi anda kebebasan untuk bergaya untuk individu dan keperibadian yang berbeza. Di sini kami menawarkan pelbagai beg tangan, dompet, kasut, jam tangan dan aksesori untuk pilihan dari hari santai hingga acara rasmi. Jenama yang ideal untuk eksekutif muda yang bekerja dengan reka bentuk yang bergaya, kasual dan juga klasik dengan perincian halus untuk menyesuaikan gaya hidup mereka yang menarik!

Fossil

Fosil diilhamkan oleh kreativiti dan kepintaran Amerika. Membawa kehidupan baru ke dalam industri jam tangan dan kulit dengan membuat kualiti, aksesori bergaya yang menyeronokkan dan mudah diakses. Hari ini, kita terus fokus pada apa yang membuat kita, kita. Sikap optimis, dedikasi untuk keaslian dan tentu saja semangat kreatif kita. Perkara yang kami buat, dari jam tangan tradisional hingga jam pintar, beg hingga dompet, perhiasan untuk hadiah, melengkapkan setiap gaya, dan sesuai dengan setiap gaya hidup untuk semua saat yang menjadikan anda, anda.

whatsBag

Konsep runcit Miroza Leather dipasarkan dengan konsep dan nama kedai whatsBag yang berdasarkan konsep produk tunggal tetapi pelbagai jenama. Ini pada dasarnya membawa tema yang sedar akan nilai dan trend sehingga menawarkan semua jenama Syarikat termasuk Alain Delon, Pierre Cardin, Feraud, Ducati, Jeep Spirit, Giamax dan Giossardi. Dengan pelbagai butik di seluruh Malaysia, ia menawarkan pelbagai jenama dengan harga yang berpatutan. Terutama memberi tumpuan kepada pasaran menengah dan segmen berpendapatan tinggi tinggi whatsBag terus menarik minat fesyen.

See Also
fesyen lelaki

Sembonia

SEMBONIA menyediakan kaedah untuk gaya hidup yang bergaya. Dengan reka bentuk yang indah dan abadi, ia menonjolkan gaya dalam diri anda dan pastinya merupakan satu-satunya cara bagaimana anda dapat mengekspresikan diri melalui fesyen. Sejak ditubuhkan pada tahun 1994, SEMBONIA adalah salah satu jenama pakaian kulit yang berkembang pesat. Ini adalah jenama yang terkenal dengan pelbagai jenis produk yang merangkumi kasut, beg dan aksesori kulit yang lain. Jenama ini menawarkan reka bentuk serba boleh yang memungkinkan setiap individu membuat persona fesyennya yang unik.

Furla

Furla adalah 100% Itali – dalam sejarah. Ditubuhkan pada tahun 1927, ia adalah satu-satunya jenama dalam segmen premium yang berkembang pesat yang memberi pelanggan pengalaman Made in Italy yang asli dengan nilai wang yang menarik. Furla menjayakan ulang tahunnya yang ke-90 dengan kaki yang didasarkan pada masa lalu yang mantap dalam bidang ketukangan, kepakaran artisanal, rasa keindahan dan reka bentuk yang inovatif. Sebagai salah satu pemain global utama di pasar barang kulit, Furla bermaksud kualiti, kreativiti berwarna, kegembiraan dan gaya hidup itali kontemporari – menghasilkan beg, kasut, dan aksesori untuk wanita dan lelaki.

error: Content is protected !!