Now Reading
Shawn Mendes membatalkan konsert jelajahnya kerana ‘kebimbangan kesihatan mental’

Shawn Mendes membatalkan konsert jelajahnya kerana ‘kebimbangan kesihatan mental’

konsert

PENYANYI Shawn Mendes baru-baru ini membatalkan rancangannya mengenai konsert tournya yang dinanti-nantikan untuk memberi tumpuan kepada kesihatannya.

Penyanyi dan pencipta lagu, yang melonjakkan kemasyhuran ketika dia masih remaja, baru-baru ini menyambung semula konsertnya secara langsung selepas berehat selama dua tahun akibat pandemik Covid-19.

Penyanyi berusia 23 tahun itu sepatutnya berada dalam konsert jelajah dunia Wonder sehingga Ogos 2023 sebelum pembatalan itu. Mendes baru-baru ini menyiarkan kenyataan yang menjelaskan sebabnya di saluran media sosialnya.

Penyanyi In My Blood itu berkata dia terpaksa menangguhkan pertunjukkan sejak beberapa minggu lalu kerana dia tidak benar-benar bersedia menghadapi kesusahan dan kepenatan apabila konsert jelajah dunianya bermula.

Dia menyatakan: “Saya memulakan konsert ini dengan teruja tetapi realitinya saya sama sekali tidak bersedia dengan betapa sukarnya membuat konsert selepas berhenti selama 2 tahun.

See Also
patah hati

“Selepas berbincang dengan pasukan saya dan bekerja dengan sekumpulan profesional kesihatan, ia menjadi lebih jelas bahawa saya perlu meluangkan masa untuk kesihatan saya”

Mendes berkata bahawa ia “menyakitkan hatinya” untuk berhenti membuat konsert jelajahnya, tetapi “Saya berjanji saya akan kembali sebaik sahaja saya mengambil masa yang sesuai untuk sembuh.”

error: Content is protected !!