Now Reading
Shaves2U Pilihan Terkini untuk Si Jejaka

Shaves2U Pilihan Terkini untuk Si Jejaka

Shaves2U

Shaves2U mempunyai reka bentuk ergonomik untuk pegangan yang selesa dan tidak licin. Pemegang pencukur berputar juga direka dengan logam untuk ketahanan dan reka bentuk yang slik. Dengan reka bentuk yang cantik dan cengkaman yang selamat, sesi mencukur kini lebih mudah dan pantas.

Mekanisme berputar dwipaksi memudahkan ia meluncur dan menjangkau pada seluruh wajah anda dengan mudah. Semua pek pisau bersesuaian dengan pemegang pencukur berputar, jadi anda hanya memerlukan satu pencukur dalam pelan anda!

Tetapi, Shaves2U bukan jenama pencukur biasa-biasa anda; Shaves2U yakin dapat menyediakan alat pencukur berkualiti tinggi dengan harga yang berpatutan untuk pelanggan

Sejak dulu, kebanyakan jenama pencukur menjual produk mereka melalui kedai runcit atau orang tengah. Untuk menampung kos asal dan kos tersembunyi, syarikat pencukur ini menaikkan harga produk mereka, yang menyebabkan bekalan pencukur terlalu mahal untuk pelanggan.

Shaves2U menyediakan tiga kartrij pisau yang berbeza: pek tiga bilah, pek lima bilah dan pek enam bilah. Semua jenis pisau Shaves2U mempunyai ketajaman dan ketahanan tambahan yang dipatenkan dengan I.C.E lapisan berlian, jadi anda boleh mengharapkan kemasan yang bersih selepas mencukur.

Terdapat juga jalur pelincir MicroSilver BG yang dipasang pada pisau cukur; mengandungi aloe vera, vitamin E, shea butter, cocoa butter untuk mengurangkan kegatalan semasa bercukur.

Setiap jenis pisau dibuat untuk tujuan pencukuran yang berbeza:

  • Pek tiga bilah – bibir dan dagu bahagian atas.
  • Pek lima pisau – untuk lelaki dengan janggut yang lebih panjang.
  • Pek enam pisau – memberi kemasan halus dan bersih untuk kegunaan harian.

Pengalaman mencukur yang paling hebat tidak lengkap tanpa krim pencukur. ARKO MEN, krim pencukur boleh didapati dengan kedua-dua alat cukur oleh Shaves2U. Krim pencukur ini dirumus khas untuk melindungi kulit sensitif anda dan memberikan sensasi penyejukan semasa mencukur. Ia juga diperkaya dengan Vitamin E untuk mencegah kemerahan selepas bercukur.

Dengan krim pencukur ini, anda akan berasa segar dengan memberikan sentuhan yang licin dengan aroma yang lembut serta bersih setelah setiap bercukur.

Untuk menikmati set lengkap produk Shaves2U, yang merangkumi pemegang pencukur berputar, kartrij pisau, krim pencukur dan krim selepas pencukur, anda mesti dapatkan Kit Permulaan! Kit pencukur ini adalah semua yang anda perlukan untuk pengalaman mencukur yang paling hebat, dan anda boleh mendapatkannya bermula daripada harga RM15.

See Also

Shaves2U memberikan anda pengalaman mencukur unik yang disesuaikan dengan keperluan dandanan anda. Mulakan hanya dalam tiga langkah mudah!

Langkah 1: Membuat pelan pesanan

Pilih kekerapan penghantaran yang anda mahukan.

Langkah 2: Cuba selama 2 minggu

Mulakan dengan memilih bilah yang sesuai dengan jenis keperluan mencukur anda.

Langkah 3: Sentiasa terkawal

Tukar atau hentikan rancangan anda pada bila-bila masa daripada halaman profil anda.

error: Content is protected !!