Now Reading
Servis Food Delivery Malaysia Untuk Anda

Servis Food Delivery Malaysia Untuk Anda

food delivery malaysia

Food delivery Malaysia adalah pilihan yang menyelamatkan anda dari perlu keluar di bawah terik matahari untuk memuaskan rasa lapar anda.

Anda akan segera menuju ke gaya hidup yang lebih sihat dan seimbang, sambil menjimatkan banyak masa dan wang dengan food delivery terbaik di Kuala Lumpur ini!

1. DahMakan

Dengan dua hidangan baru ditawarkan pada setiap hari, DahMakan adalah food delivery Malaysia yang berhasrat untuk menjadikan makanan sihat mudah, terutama bagi penduduk bandar. Diilhamkan daripada pengalaman pasukan dari Eropah, Australia dan Asia, bekal makanan tengah hari yang tidak lokek ini disediakan dengan bahan-bahan segar, tanpa MSG atau bahan pengawet!

Dimasak sendiri dengan penuh kasih sayang oleh Cef Izzuan, Cef Eksekutif 5 bintang, anda boleh menantikan setiap hidangan dengan skil masakan kreatif.

Daripada hidangan tempatan seperti Chef’s Healthy Chicken Rendang hingga hidangan antarabangsa, seperti Australian Striploin Beef Burger. Apa sahaja yang sesuai dengan keinginan anda!

2. Foodpanda

Penghantaran makanan daripada penjaja sehinggalah restoran boleh didapati di Foodpanda. Beroperasi hampir di seluruh negara, memberikan anda servis penghantaran yang bagus dengan harga yang berpatutan.

Jika anda memerlukan apa-apa makanan atau keperluan penting daripada 7eleven, Mynews atau stesen minyak terdekat, PandaMart adalah penyelesaiannya.

Anda boleh dapati pelbagai kod promosi daripada food delivery Malaysia ini, menjimatkan belanja anda ketika kelaparan.

3. Grabfood

Servis penghantaran makanan yang mempunyai aplikasi terbaik ini juga tak kurang hebatnya. Pelbagai kedai makan boleh didapati melalui aplikasi ini namun perbezaannya adalah anda boleh memesan daripada restoran yang lebih jauh daripada 5km!

Pilihan yang lebih banyak untuk memuaskan nafsu dan craving anda. Kumpul mata ganjaran pada setiap kali perbelanjaan untuk memperolehi kod promosi, agar food delivery anda lebih jimat dan lumayan!

See Also

4. DeliverEat

Pelbagai pilihan makanan untuk dipilih jika tiada penjual makanan yang diingini di dapati di food delivery di atas. Food delivery yang hanya merangkumi Kuala Lumpur dan Penang.

Harga yang berpatutan, malah anda boleh menggunakan touch ‘n go e wallet sebagai pilihan pembayaran anda! Minum pesanan Jangan lupa untuk ingat 3 digit kod makanan anda ketika menerima pesanan.

Penghantaran yang cepat dan selamat!

5. QuickSent

Food delivery Malaysia yang menawarkan pelbagai makanan yang halal dan bebas khinzir. Harga bergantung pada pilihan restoran anda.

Walaupun QuickSent menawarkan pelbagai masakan Malaysia daripada pelbagai kedai makan, perkhidmatan ini memudahkan anda mencari restoran vegetarian, bebas khinzir dan halal.

Penghantar makanan anda akan berusaha menghantar pesanan anda dalam masa kurang dari satu jam.

error: Content is protected !!