drypers

Drypers adalah jenama lampin bayi terkemuka di Malaysia selama lebih dari 16 tahun (Sumber: Panel Pengguna TNS). Lampin Drypers dibuat dengan bangga di Malaysia oleh SCA Hygiene Malaysia Sdn Bhd untuk rakyat Malaysia. Selama bertahun-tahun, mereka tetap komitmen untuk menyediakan lampin berkualiti tinggi untuk bayi anda dengan daya serapan yang baik untuk memastikan bayi anda kering dan selesa. Semua inovasi produk Drypers dikembangkan secara tempatan oleh makmal penyelidikan dan pembangunan mereka.

Skinature By Drypers

Skinature by Drypers baharu adalah lampin premium yang direka khas untuk bayi yang baru lahir dengan kulit halus. Ia bebas dari alergen, bebas klorin dan bebas wangian, menjadikannya lembut walaupun pada kulit sensitif, terutama yang terdedah kepada alergen EU26. Dibangunkan dengan Derma-Care Technology; Skinature by Drypers NB diperbuat daripada bahan lembut premium dengan daya serapan yang unggul dan lapisan atas timbul 3D yang membantu mengawal dan menghalang najis daripada terkeluar, serta memastikan bayi anda tetap bersih dan kering. Reka bentuk potongan khas Skinature by Drypers NB melindungi tali pusat dan bahagian pusat bayi anda. Reka bentuk potongan mengurangkan tekanan geseran lampin pada perut dan memastikan peredaran udara yang lebih baik untuk memastikan bahagian pusat bayi kekal kering.

Drypers Touch

Drypers Touch menawarkan kelembutan premium untuk keselesaan bayi anda. Drypers Touch dicipta dengan Pro Skin Technology; diperbuat daripada bahan yang sangat lembut dengan rasa kapas yang lut udara dan dilengkapi dengan teras penyerap hebat untuk menyerap dan menyebarkan air kencing dengan berkesan.

Drypers Wee Wee Dry

Drypers Wee Wee Dry memberikan penjagaan lembut dan keselesaan utama kepada si kecil anda yang berharga. Direka khas untuk membantu meletakkan Flexi – Tape dengan betul, untuk memastikan yang terbaik sekaligus mencegah kebocoran. Selembut kain, bahan ini memberikan peredaran udara yang baik untuk menjaga kulit bayi anda segar dan selesa.

Drypers Classic

New Drypers Classic dilengkapi dengan Self-Cool CoverTM dan SkinDRY Layer untuk kulit bayi yang sejuk dan kering. Menjadikan mereka selesa sepanjang masa. New Drypers Classic dengan ciri utama FlexiTape ™ mudah diikat, tahan talkum dan memungkinkan penyegaran berganda. Secara semula jadi melepaskan haba dan kelembapan melalui liang-liang mikro, dengan pelindung 100% lut udara yang membolehkan peredaran udara menjadikan kulit bayi tetap sejuk dan kering, walaupun semasa cuaca panas! Bentuk yang direka khas sesuai dengan bayi anda dan selesa untuk penggunaan seharian.

Drypers Drypantz

Drypers Drypantz BARU menyediakan FIT yang disesuaikan untuk bayi pada peringkat pertumbuhan yang berbeza dengan peningkatan penyerapan & kelembutan. 100% lut udara sepenuhnya dengan 4 ekstrak tumbuhan semula jadi daripada aloe vera, kamomile, ekstrak zaitun dan vitamin E, kulit bayi anda akan terasa sejuk, selesa dan terlindung. Drypers Drypantz Activ-Core yang direka khas membantu menyerap air kencing dengan cepat dan mencegah aliran balik. Ini memberikan kekeringan yang berpanjangan sehingga 10 jam untuk memastikan kulit bayi anda kering, sihat dan selesa.

Drypers ClassicPantz

Drypers ClassicPantz baru dilengkapi dengan Self-Cool CoverTM dan SkinDRY Layer untuk kulit bayi yang sejuk dan kering. Secara semula jadi melepaskan haba dan kelembapan melalui liang-liang mikro, dengan perlindung 100% lut udara yang membolehkan peredaran udara menjadikan kulit bayi tetap sejuk dan kering, walaupun semasa cuaca panas ! Menjadikan mereka selesa sepanjang masa. Lampin seluar ini dilengkapi dengan Pelindung Kebocoran 2-dalam-1 yang melekat lembut pada peha bayi untuk mengelakkan kebocoran. Ia tidak kendur setelah penuh. Bentuk yang direka khas sesuai dengan bayi anda dan selesa untuk penggunaan seharian.

Sumber gambar :

https://cf.shopee.com.my/file/c098fc8dfd631e26491ca6a9ff680ad8

Langgani buletin kami dan dapatkan berita terbaru mengenai kesihatan serta promosi-promosi rakan kami.

Summary
Senarai semua lampin Drypers dan kegunaannya
Article Name
Senarai semua lampin Drypers dan kegunaannya
Description
Drypers adalah jenama lampin bayi terkemuka di Malaysia selama lebih dari 16 tahun (Sumber: Panel Pengguna TNS).
Publisher Name
Ceria Sihat
Tagged:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *