pristin

Minyak ikan omega-3 mengandungi asid docosahexaenoic (DHA) dan asid eicosapentaenoic (EPA). Asid lemak omega-3 adalah nutrien penting yang penting dalam mencegah dan kesihatan penyakit jantung. Hasil kajian menunjukkan asid lemak omega-3 dapat membantu menurunkan tekanan darah anda dan menambahbaik kesihatan anda secara menyeluruh. Pristin adalah satu jenama yang amat mampu milik oleh semua untuk mendapat kebaikan minyak ikan. Pristin juga merupakan jenama supplemen minyak ikan di Malaysia. Namun, terdapat juga pelbagai jenama lain di farmasi dan kedai yang anda dapat memilih mengikut kesesuian anda.

Pristin Omega-3 Fish Oil 1200mg High Strength 30s

PRISTIN Omega-3 Fish Oil 1200mg High Strength 30s

RM36.76

PRISTIN Fish oil adalah minyak ikan omega-3 yang diproses dengan penyulingan molekul menggunakan teknologi penyulingan molekul advanced AMATECH. Ini adalah formulasi unik yang menawarkan anda 660mg Asid Eicosapentaenoic (EPA) & Asid Docosahexaenoic (DHA) dari setiap ikan. Produk Pristin adalah bentuk etil ester yang digunakan oleh semua kajian klinikal utama di seluruh dunia. Produk ini dapat mengurangkan kolesterol, melindungi hati, mengurangkan penyumbatan di dalam jantung, meningkatkan fungsi sendi dan membantu memperbaiki simptom ekzema.

BioLife Omega-3 Fish Oil 1000mg 200 Capsul

BioLife Omega-3 Fish Oil 1000mg 200 Capsul

RM46.54

Minyak ikan BiO-LiFE Omega-3 adalah salah satu sumber asid lemak tak tepu ganda omega-3 yang terkenal, EPA dan DHA. Asid lemak tak tepu ganda Omega-3 juga dikenali sebagai asid lemak penting, yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh dan mesti diperoleh melalui diet. Asid lemak tak tepu ganda Omega-3 memainkan peranan penting dalam mengekalkan fungsi normal dalam badan BiO-LiFE Fish Oil 1000mg mengandungi 18% EPA dan 12% DHA, ini adalah nisbah asid lemak omega-3 yang menjadi subjek kebanyakan ujian klinikal. Minyak ikan ini dihasilkan menggunakan inovasi terbaru dalam “Penyulingan Molekul”.

Pristin Gold Omega-3 Fish Oil 1200mg Softgel 90's

PRISTIN Gold Omega-3 Fish Oil 1200mg Softgel 90’s

RM130.00

PRISTIN GOLD adalah pilihan yang sangat baik dengan kelebihan kandungan Omega-3 tertinggi dalam satu kapsul. Minyak ikan PRISTIN adalah diimport dari EPAX AS, Norway dan dibungkuskan ke dalam kapsul gelatin ikan oleh Eurocaps Ltd, UK. Dengan satu kapsul PRISTIN GOLD, anda akan mendapat lebih banyak kandungan Omega-3 dan menikmati faedahnya dengan kos yang lebih rendah. Produk ini dapat mengurangkan kolesterol, melindungi hati, mengurangkan penyumbatan di dalam jantung, meningkatkan fungsi sendi dan membantu memperbaiki simptom ekzema

.

Nature's Way Fish Oil 1000mg 100 capsules

Nature’s Way Fish Oil 1000mg 100 capsules

RM34.92

Nature’s Way Fish Oil 1000 adalah sumber semula jadi omega 3. Ini adalah makanan tambahan yang boleh diambil jika anda tidak dapat makan 2-3 hidangan ikan yang disyorkan seminggu. Diproses secara semula jadi, produk ini hanya menggunakan minyak ikan yang berkualiti dan tanpa bau. Produk ini dapat membantu melegakan sakit sendi yang ringan, meringankan gejala osteoartritis ringan, menyokong kesihatan jantung dan sistem kardiovaskular, menyokong fungsi mata dan otak yang sihat, menyokong kesihatan dan kesejahteraan umum anda dan mengekalkan lipid darah yang sihat.

Pristin MOPL Fish Oil 650mg

PRISTIN MOPL Fish Oil 650mg

RM143.00

PRISTIN MOPL adalah minyak Omega-3 generasi ke-3 yang berasal dari kaviar herring. Ia dikembangkan oleh Arctic Nutrition, sebuah pengeluar fosfolipid omega-3 premium terkemuka di dunia dari Norway. PRISTIN MOPL mempunyai struktur fosfolipid yang unik untuk menjadikannya larut dalam lemak dan air. Ia memberikan nisbah Omega-3 yang sama dengan susu ibu pada nisbah DHA-ke-EPA iaitu 3: 1. PRISTIN MOPL mengandungi sumber kolin semula jadi. Kolin terkenal sebagai nutrien penting untuk pengembangan ingatan dan juga menyokong kesihatan saraf, sendi, otot, mata dan usus.

BLACKMORES FISH OIL 1000MG 120'S

Blackmores Fish Oil 1000MG 120’S

RM38.29

Blackmores Fish Oil 1000 diambil sebagai makanan tambahan, ia dibuat daripada sumber semula jadi dari trigliserida omega-3, yang diekstrak dari ikan air sejuk. Produk ini memberikan tindakan anti-radang di dalam badan anda yang bermanfaat untuk menghilangkan gangguan keradangan seperti rheumatoid arthritis. Produk ini hanya menggunakan minyak ikan berkualiti tanpa surfaktan tiruan tambahan untuk menyamarkan bau hamis ikan. Produk ini juga diuji untuk sisa racun perosak untuk memastikan ia selamat untuk anda.

ordel's Fish Oil 1500mg + Vitamin D3

Kordel’s Fish Oil 1500mg + Vitamin D3

RM39.88

Minyak Ikan Kordel 1500mg + Vitamin D3 memberi anda 1500mg minyak ikan dengan tambahan Vitamin D3. Ia menawarkan 50% lebih banyak minyak ikan dan 50% lebih banyak asid lemak Omega-3 daripadasupplemen minyak ikan yang ada di pasaran. Ia mempunyai kepekatan bahan aktif minyak ikan yang lebih tinggi dan membolehkan anda mencapai tujuan terapi dengan mudah. Vitamin D juga berfaedah untuk jantung anda. Diperkaya dengan vitamin D semula jadi, ia akan membantu untuk melindungi jantung dan peredaran darah anda, memastikan tahap kalsium dan fosforus di tulang mencukupi, menggalakkan penyerapan kalsium ke dalam darah, melawan jangkitan dan mematikan sel barah, dan meningkatkan fungsi kognitif.

StemLabs Omega 3 Fish Oil 1000mg

StemLabs Omega 3 Fish Oil 1000mg

RM30.00

Produk StemLabs Omega-3 1,000mg (DHA 120mg EPA 180mg) ini mempunyai kualiti yang tinggi, produk ini adalah diimport dari negara New Zealand. Ia disahkan Halal oleh pihak JAKIM dan juga disahkan Halal oleh Badan Islam New Zealand (FIANZ). Produk ini adalah bebas toksin kerana ia dirumuskan dengan ikan kecil seperti ikan sardin, ikan kembung dan ikan bilis. Produk ini jugak melalui proses penyulingan molekul untuk memastikan ketulenan dan kepekatan minyak ikannya. Ia dibungkus dalam pek keluarga yang ekonomik dan berpatutan untuk semua.

Halagel Omega-3 Fish Oil 60's

Halagel Omega-3 Fish Oil 60’s

RM24.00

Setiap softgel Halagel mengandungi 500mg minyak ikan.
34% Omega-3, 18% (90mg) Asid Eicosapentaenoic (EPA), dan 12% (60mg) Asid Docosahexaenoic (DHA). Gabungan EPA dan DHA akan memberi manfaat kepada tubuh manusia dengan membina sel yang sihat, meningkatkan fungsi otak dan juga meningkatkan peredaran darah. Selain itu ia juga dapat membantu mengurangkan risiko arteriosklerosis dan penyakit jantung, membantu mengekalkan mood yang seimbang dan kesejahteraan, dan membantu mengekalkan tahap kolesterol yang optimum.

SEVEN SEAS PULSE HIGH STRENGTH TRIOMEGA CONCENTRATED FISH OIL 120'S

SEVEN SEAS Pulse High Strength Triomega Concentrated Fish Oil 120’S

RM44.98

Seven Seas Pulse High Strength Triomega diformulasikan dengan kekuatan tinggi Triomega dan vitamin E. Triomega yang disediakan dalam produk ini diperkaya dengan nutrien dan diproses melalui kaedah penyulingan yang dipatenkan untuk memastikan semua bahan yang tercemar dikeluarkan, sementara nilai pemakanannya adalah dikekalkan tinggi. Ia bermanfaat sebagai sokongan pemakanan harian untuk penjagaan kesihatan seharian anda. Gelatin softgel produk ini adalah dari sumber lembu.

Summary
PRISTIN Malaysia dan 7 Alternatif Yang Baik Untuk Kesihatan
Article Name
PRISTIN Malaysia dan 7 Alternatif Yang Baik Untuk Kesihatan
Description
Minyak ikan omega-3 mengandungi asid docosahexaenoic (DHA) dan asid eicosapentaenoic (EPA). Asid lemak omega-3 adalah nutrien penting yang penting dalam mencegah dan kesihatan penyakit jantung. Hasil kajian menunjukkan asid lemak omega-3 dapat membantu menurunkan tekanan darah anda dan menambahbaik kesihatan anda secara menyeluruh. Pristin adalah satu jenama yang amat mampu milik oleh semua untuk mendapat kebaikan minyak ikan. Pristin juga merupakan jenama supplemen minyak ikan di Malaysia. Namun, terdapat juga pelbagai jenama lain di farmasi dan kedai yang anda dapat memilih mengikut kesesuian anda.
Tagged: