Pilihan Produk Himalaya
Himalaya adalah jenama kosmetik yang terkenal. Ia sangat popular kerana rangkaian produk penjagaan kulit herba yang luar biasa.

Produk Himalaya Malaysia ini menawarkan pelbagai fungsi sebagai ubat sempurna untuk banyak masalah kulit wanita.

Himalaya adalah jenama kosmetik yang terkenal. Ia sangat popular kerana merupakan rangkaian produk penjagaan kulit herba yang luar biasa. Ayuh lihat pilihan produk penjagaan kulit Himalaya ini.

1. Himalaya Clarifying Mud Pack

Ini adalah salah satu produk Himalaya Malaysia terbaik untuk kulit berminyak dan kombinasi. Sekiranya anda mencari topeng tanah liat yang baik, maka pek lumpur dari herba Himalaya ini patut dicuba.

Ia menghilangkan bintik hitam dan sel mati, meningkatkan peredaran darah di wajah, dan memberi anda kulit yang lembut dan lembut.

Ia diperbuat daripada bahan semula jadi seperti walnut, khus-khus, tanah penuh, dan tanah liat mineral, yang bagus untuk kulit.

Ia juga menghilangkan jerawat dan kulit kusam apabila digunakan secara berkala. Secara keseluruhan, ia adalah pek muka yang baik dan berpatutan bagi individu yang ingin membersihkan dan menyegarkan kulit mereka.

Himalaya Clarifying Mud Pack

2. Himalaya Herbals Purifying Neem Scrub

Produk muka Himalaya Malaysia ini merupakan produk terbaik daripada jenama Himalaya.

Skrub yang mengandungi kebaikan neem dan aprikot yang mengeksfoliasikan kulit anda dengan lembut, menghilangkan semua sel kulit mati dan memberikan warna kulit yang sekata.

Sekiranya anda mempunyai komedo dan mencari skrub herba, anda pasti suka skrub ini, kerana sangat berkesan untuk menghilangkan komedo dan juga mencegahnya dari berulang.

Butirannya tidak keras, dan dengan itu, sangat sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit sensitif. Ia membersihkan wajah secara menyeluruh, dan sangat berpatutan.

Himalaya Herbals Purifying Neem Scrub

3. Himalaya Refreshing And Clarifying Toner

Sekiranya anda mempunyai liang pori terbuka, maka toner ini mesti dibeli. Produk Himalaya ini sangat bagus untuk menghilangkan kotoran dan solekan daripada kulit anda.

Ia mengandungi ekstrak sitrus dan kulinaris lensa yang membersihkan pori-pori dan memberi anda penampilan yang segar dan bersih. Ia membantu dalam mengawal rembesan minyak juga.

Walaupun sangat sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit berminyak dan kombinasi, jika anda mempunyai kulit normal dan kering, anda juga boleh menggunakannya dengan pelembap selepas itu.

Toner ini mengandungi ekstrak pudina yang memberikan sensasi yang menyejukkan dan menenangkan. Ia tidak menyengat seperti toner lain, kerana ia dibuat dari bahan semula jadi yang membezakannya dengan toner lain yang terdapat di pasaran.

Himalaya Refreshing And Clarifying Toner

4. Himalaya Clear Complexion Whitening Day Cream

Hampir tidak ada krim yang tidak mengandungi agen pemutih dan krim ini dari herba Himalaya adalah salah satunya. Ya! Anda mendengarnya dengan betul – ia tidak mempunyai ejen pemutihan yang berbahaya.

Produk Himalaya Malaysia ini adalah krim tidak berminyak yang diserap ke dalam kulit anda secara menyeluruh dan penggunaan biasa menjadikan kulit kelihatan lebih cerah.

Ia tidak menjanjikan agar kulit anda menjadi putih susu, tetapi membantu menghilangkan kulit terbakar dan cela dari kulit anda. Ia adalah krim berkhasiat yang sangat baik yang sesuai dengan semua jenis kulit.

Himalaya Clear Complexion Whitening Day Cream

5. Himalaya Bleminor Anti-Blemish Cream

Menghilangkan cela adalah tugas yang sukar, tetapi tidak lagi! Krim anticela daripada herba Himalaya ini berfungsi seperti sihir pada cela dan parut.

Ia diperbuat daripada bahan semula jadi seperti likorise, shalmali, rhubarb, dan minyak badam yang baik untuk kulit dengan pelbagai cara.

Penggunaan secara teratur akan memberi anda kulit yang bersih, sekata, dan bebas cela.

Produk Himalaya Malaysia ini tidak melekit, jadi anda boleh menggunakannya setiap hari tanpa perlu risau walaupun anda mempunyai kulit berminyak. Harganya cukup berpatutan.

Himalaya Bleminor Anti-Blemish Cream

6. Himalaya Cleansing Milk

Produk Himalaya Malaysia ini menghilangkan kotoran dan solekan dari wajah anda dengan hanya satu sapuan (walaupun kalis air).

Jadi, anda tidak perlu menggosok kulit halus anda dengan keras. Ia mengandungi kebaikan timun dan reetha.

Ia mempunyai tekstur berkrim, tetapi sesuai dengan semua jenis kulit – termasuk kulit berminyak, kerana ia tidak meninggalkan kesan berkrim.

Himalaya Cleansing Milk

7. Himalaya Herbals Intensive Moisturizing Body Lotion

Melembapkan kulit sangat penting, dan jika anda mencari losyen badan yang baik setiap hari, ini mesti dicuba.

Produk Himalaya Malaysia ini menghidrat kulit anda dengan baik dan menjadikannya halus dan lembut untuk disentuh.

Ia mengandungi mentega koko, yang membantu memperbaiki tekstur kulit ketika digunakan secara teratur dan minyak germa gandum, yang membantu menjaga keanjalan kulit.

Ia juga mempunyai aroma yang menyenangkan, yang bertahan lama dan memberi anda rasa segar.

 Himalaya Herbals Intensive Moisturizing Body Lotion

8. Himalaya Under Eye Cream

Krim bawah mata dari herba Himalaya ini membantu mengurangkan lingkaran hitam dengan cepat (jika hanya anda menggunakannya secara berkala).

Ia juga mencegah kedut bawah mata dan garis halus serta mencerahkan kulit kawasan bawah mata anda.

Produk Himalaya Malaysia ini diperbuat daripada bahan semula jadi seperti daun neem, bunga strawberi, dan germa gandum, dan oleh itu, lembut pada kulit anda.

Ia juga menjadikan kawasan bawah mata lembap dan terhidrat selama berjam-jam. Ia tidak berminyak.

Himalaya Under Eye Cream

9. Himalaya Herbals Fairness Kesar Face Pack

Himalaya Herbals Fairness Kesar Face Pack sangat bagus untuk mereka yang kulit terbakar. Himalaya Herbals Fairness Kesar Face Pack ini melakukannya dengan mudah, memberikan warna kulit yang sekata.

Pek muka daripada Himalaya Malaysia ini mengandungi kebaikan safron, kunyit, aloe vera, dan kaolin yang membersihkan kulit anda dan membersihkan liang pori.

Ia menghilangkan kotoran dan memberikan cahaya dan kilauan yang bagus pada wajah anda. Ia tidak mengeringkan kulit anda dan menjadikannya tidak terhidrat.

Himalaya Herbals Fairness Kesar Face Pack

10. Himalaya Revitalizing Night Cream

Cukup sukar untuk mendapatkan krim malam yang baik hari ini yang sesuai dengan kehendak kulit anda. Dan jika anda juga berpendapat demikian, maka cuba produk Himalaya Malaysia ini.

Himalaya Revitalizing Night Cream ini sangat baik untuk semua jenis kulit. Formula tidak berminyak seperti angin ke kulit anda dan cepat diserap.

Ini mungkin merupakan salah satu produk penjagaan kulit Himalaya terbaik untuk kulit kering juga. Ia menjadikan kulit anda terhidrat, dan anda akan mendapat kulit yang lembut pada keesokan harinya.

Himalaya Revitalizing Night Cream

SUMBER

https://www.stylecraze.com/articles/best-himalaya-skin-care-products/

Gambar daripada: http://wlooks.ru/krem/himalaya-herbals/

Summary
Article Name
Pilihan Produk Himalaya Malaysia untuk Penjagaan Kulit
Description
Produk Himalaya Malaysia ini menawarkan pelbagai fungsi sebagai ubat sempurna untuk banyak masalah kulit wanita.
Publisher Name
Ceria Sihat
Tagged: