Now Reading
Pilihan Bio Toner Keluaran Bio Essence

Pilihan Bio Toner Keluaran Bio Essence

Bio Toner

Bio Toner adalah antara rutin penjagaan kulit rutin yang sangat penting yang anda tidak harus tinggalkan. Salah satunya adalah produk Bio Gold Bio Essence 24k yang viral suatu ketika dahulu.

Gold Bio Essence 24k

Bio Toner

Bahan kandungan yang menjadikan produk ini menonjol dan tampak mewah daripada pesaingnya ialah Emas 24k. Bayangkan bahan yang digunakan pada zaman kuno oleh kerabat diraja diletakkan dalam penjagaan kulit seharian.

Tahukah anda khasiat emas pada kulit? Ia dapat membantu meningkatkan pembaharuan kulit, melambatkan proses penuaan kulit dan menentang penuaan pramatang.

Dengan sifat anti-oksidan yang luar biasa, produk ini membantu kulit melawan radikal bebas dari persekitaran, yang merupakan salah satu penyebab utama penuaan awal kulit.

Teksturnya ringan seperti air menjadikan ia cepat meresap, tidak melekit dan berkesan untuk meningkatkan kadar metabolisme kulit dan merangsang pembaharuan sel.

6 Kelebihan Bio Gold Bio Essence 24k

 1. Mengetatkan liang pori yang terbuka
 2. Meningkatkan keanjalan kulit untuk mengelakkan kulit kendur
 3. Memutihkan kulit agar kelihatan awet muda
 4. Mengatur keseimbangan sebum pada kulit untuk menganjalkan kulit
 5. Meningkatkan pembaharuan kulit untuk kulit yang kelihatan lebih sihat
 6. Memulihkan kulit yang semula jadi dan berseri

Bio Gold Bio Essence 24k menjadikan kulit anda awet muda walaupun anda sibuk dan tertekan dengan jadual kerja.

Sapukan ini dua kali sehari, pagi dan malam. Hanya selepas membersihkan muka, tuangkan jumlah yang mencukupi ke telapak tangan anda, kemudian teruskan menyapunya ke wajah dan leher anda dan tepuk perlahan hingga ia meresap dengan baik.

Bio White Advanced Whitening Refiner

Bio Toner

Tanaka Bio White Advanced Whitening Refiner adalah pelembap kulit yang membantu membersihkan dan melembutkan kulit untuk penyerapan produk penjagaan kulit seterusnya dengan lebih baik.

Diperkaya dengan agen pemutih dan pelembap; seperti Tanaka Tree Bark Extract, Camellia Extract, Arbutin dan Tranexamic Acid agar kulit kelihatan cerah dan membantu menyuburkan dan mengekalkan kelembapan sehingga kulit terasa lebih segar dan kelihatan berseri.

Jika anda mempunyai masalah kulit kusam dan bintik hitam, toner ini adalah pilihan terbaik yang anda kena cuba.

Bio Water Moist In Water Lotion

Bio Toner

Bio Water Moist In Water Lotion dihasilkan dengan formula unik Bio Energy Complex yang meningkatkan keupayaan kulit untuk memperbaiki, memperbaharui dan menambah semula kulit.

Dengan meningkatkan pengambilan oksigen, ia membantu kulit bernafas, menjadikannya lebih terkawal dan sihat. Secara tidak langsung, apabila anda memakai produk selepas itu, ia dapat  meningkatkan keberkesanan bahan bio yang menenangkan kulit.

Kelebihan Bio Toner Bio Water Moist dalam Water Lotion

 1. Diperkaya dengan air bio ajaib yang menurunkan suhu kulit, sehingga membantu melegakan dan melegakan ketidakselesaan kulit.
 2. Menjaga kulit segar dan lembap sepanjang masa.
 3. Mengandungi Sodium Hyaluronate untuk memperbaiki dan mengunci kelembapan kulit.
 4. Membantu memperbaiki kulit kering agar tetap lembap dan lembut
 5. Tekstur aqua yang sangat ringan untuk penyerapan pantas, tidak melekit pada kulit
 6. Bebas wangian, alkohol, minyak mineral dan pewarna

Bagaimana cara menggunakannya adalah gunakan dua kali sehari selepas membersihkan kulit. Tuangkan jumlah yang mencukupi ke telapak tangan dan tepuk lembut ke kulit sehingga diserap sepenuhnya.

Bio Renew Nourishing Toner

Bio Toner

Bio Renew Nourishing Toner diperkaya dengan Bio Energy Complex dan Royal Jelly untuk membantu membersihkan sisa kotoran dan kekotoran pada kulit dan meningkatkan penyerapan produk penjagaan kulit seterusnya.

Kulit menjadi lembap dan lembut serta liang pori menjadi kecil untuk tekstur kulit yang lebih halus.

Kandungan bahan Bio Toner seperti Hyaluronic Acid, Oatmeal Extracts dan Licorice Extract membantu menghidrat kulit lebih dalam, memperbaiki sel kulit dan mempercepatkan proses pembaharuan kulit.

Sapukan Bio Toner ini setelah langkah pembersihan selesai, ia boleh digunakan untuk semua jenis kulit. Tekstur toner ini sangat ringan dan berair, menyerap dengan sangat baik menjadikan kulit licin.

Baunya tidak terlalu wangi malah menyegarkan.

Kelebihan Bio Toner Bio Renew Nourishing Toner

 1. Membantu melembapkan dan menghaluskan kulit
 2. Menjadikan penyerapan yang lebih baik untuk produk penjagaan kulit seterusnya
 3. Menutup dan membersihkan liang pori
 4. Menjadikan kulit sihat

Toner boleh digunakan dengan kapas atau menggunakan jari.

Bio Bounce Collagen Skin Enhancer

Dengan ekstrak sarang burung, toner jenis ini dapat melembapkan kulit dan mencerahkan tona kulit anda. Jadi, jika anda mempunyai kulit jenis kombinasi,cubalah Bio Bounce Collagen Skin Enhancer hari ini.

Hydrolyzed Collagen dan Whitening Peptides juga membantu menjadikan kulit berseri, mencerahkan tona kulit dan mengekalkan keanjalan pada kulit.

Bio Hydra Aqua Skin Dewy Lotion

Dilengkapi dengan kompleks bio tenaga yang meningkatkan penyampaian kelembapan agar kulit sentiasa lembap dan terhidrat.

Diformulasikan secara unik dengan menggabungkan tiga alga marin Jeju yang tinggi antioksidan supaya dapat meresap ke dalam kulit anda dan mengunci mineral dan nutrien semula jadi yang banyak.

Ia turut diperkaya dengan sodium hyaluronate untuk mengunci kelembapan. Jangan risau kerana teksturnya ringan dan menyerap dengan cepat dan baik tanpa meninggalkan rasa melekit pada kulit.

error: Content is protected !!