Now Reading
Peralatan Rumah Yang Anda Boleh Dapatkan Di SenQ

Peralatan Rumah Yang Anda Boleh Dapatkan Di SenQ

SenQ

SenQ merupakan kedai peralatan rumah terebsar di Malaysia di mana anda boleh mendapatkan pelbagai jenis keperluan di sana.

Sama ada membeli belah di kedai atau membeli dalam talian, anda boleh mendapatkan harga terbaik seperti yang anda mahukan!

Peralatan dapur, perkakas rumah, alat digital, kesihatan & kecantikan, telefon bimbit & tablet, komputer & komputer riba, hiburan rumah dan lain-lain adalah perkara yang boleh anda dapatkan di SenQ.

Bagi pasangan muda yang baru memasuki rumah baru, SenQ adalah tempat yang tepat untuk anda membeli peralatan rumah anda. Oleh itu, mari kita lihat apa yang anda boleh dapatkan di sana.

Kipas Siling 3-Blade KDK K14X2

Nikmati persekitaran yang sejuk dan selesa dengan KDK 3-Blades Ceiling Fan K14X2 yang dijual di SenQ. K14X2 mempunyai reka bentuk bilah tanpa bingkai yang bergaya. Pemegang pisau yang tidak kelihatan dan memberikan pandangan yang ramping dan bersih.

Fungsi yang disertakan adalah kawalan 3-kelajuan, mod tidur dan pemasa off. Dapatkan kemudahan yang lebih baik dengan alat kawalan jauh yang membolehkan anda mengatur kelajuan (1-3), mod tidur (3-6 jam) dan pemasa MATI (1-6 jam).

KDK Ceiling Fans K14X2 menggabungkan teknologi inovatif dengan reka bentuk kontemporari yang indah. Ia mempunyai reka bentuk hiasan zaman baru dan kelabu moden untuk dalaman yang bergaya. Ia menggunakan motor kondensor penjimatan tenaga yang lebih menjimatkan tenaga. Ia juga dapat membantu mengurangkan penggunaan elektrik anda dan melindungi bumi.

Dapatkan kebolehpercayaan lebih jauh dengan ciri keselamatan yang ditingkatkan seperti Blade Safety Plate dan Cut-off Safety Device. Dengan hanya RM248.00, dapatkan sekarang di SenQ.

Panasonic 360 ° Quick ™ Multi-Directional Iron

Memperkenalkan Panasonic NI-W310TS yang dijual di SenQ merupakan seterika pelbagai arah pertama di dunia. Ia membolehkan anda meluncur ke arah mana pun, melintasi semua jenis kain. Anda boleh mengurangkan masa menyeterika hingga 25% dengan plat tapak yang direka khas yang mempunyai tepi yang seimbang di hujung depan dan belakang.

Dengan reka bentuk ini, anda boleh menggerakkan seterika ke depan dan ke belakang tanpa mengangkat besi. Anda juga boleh mendapatkan gerakan ke sisi yang lancar berkat plat tapak yang melengkung di bahagian tengah.

Tenaga 2200W membolehkan anda menghilangkan kerutan dengan mudah. Selain itu, plat tapak Round Ride memberikan fleksibiliti dan panduan maksimum. Dengan gabungan 2 ciri ini, anda tidak perlu risau akan kedutan yang degil dan menyetrika lebih cepat daripada sebelumnya.

Selain itu, untuk mengelakkan penyumbatan pada saluran udara, sistem anti-kalsium disatukan dan ini akhirnya memanjangkan jangka hayat besi. Dengan hanya RM127.00, dapatkan sekarang di SenQ.

Pembersih Vakum Panasonic

Pembersih vakum dari Panasonic yang dijual di SenQ ini mempunyai reka bentuk penjimatan tenaga, eko-sedar dengan motor berprestasi tinggi yang mengumpulkan habuk dengan cepat, kecekapan tenaga siri CG300 sekurang-kurangnya 130% lebih besar daripada pembersih vakum konvensional!

Dua aliran udara berpusing dihasilkan di ruang debu, memastikan laluan udara untuk mengelakkan tersumbat. Ia juga mempunyai muncung baru merebut habuk dan zarah lain yang terapung di udara hingga dari permukaan lantai.

Ia juga mempunyai blower yang mengedarkan udara dan meniupnya sehingga habuk yang terkumpul di tempat yang tidak dapat diakses diaduk dan disedut. Paling sesuai digunakan untuk membersihkan lampu, tanaman rumah, sudut tingkap dan hampir di mana sahaja. Jadi, dapatkan produk ini di SenQ berdekatan anda!

Mesin Basuh Toshiba 12kg

Mesin basuh Toshiba seberat 12kg yang dijual di SenQ ini kelihatan moden yang sangat sesuai untuk isi rumah keluarga dan dilengkapi motor Super Direct Drive Inverter yang memberikan prestasi mencuci dan pengeringan yang lebih baik dengan getaran dan bunyi yang kurang.

Seterusnya, Motor Pemacu Langsung adalah S-DD Inverter Motor 48 magnet baru bernama Neodymium digunakan, yang lebih berkuasa dan menjimatkan tenaga daripada magnet Ferrite yang digunakan untuk DD Inverter Motor. Ciri-ciri untuk S-DD adalah kebisingan rendah & ketepatan tinggi, putaran kuat & pantas, kurang penggunaan tenaga, nipis & ringan.

Drum yang direka dengan indah yang mempunyai gundukan lekukan lembut menghasilkan prestasi mencuci yang lebih bersih dan lembut. Kesan mencuci tangan disimulasikan, mencegah kerosakan pada pakaian semasa mencuci dan putaran. Aliran air yang kuat dan pantas dihasilkan melalui sistem suntikan air berkembar.

Tidak menghadapi masalah dengan noda dan kotoran yang degil kerana air bermuatan hidro masuk ke dalam serat pakaian anda. Walaupun beban mencuci kecil, prestasi serupa dapat dicapai, berkat saluran air kembar yang lebih rendah. Jadi, dapatkan produk ini di SenQ berdekatan anda!

Beko 2HP R32 Non-Inverter Aircond

Aircond adalah keperluan di rumah semua orang dan aircond Beko ini dilengkapi pelbagai fungsi dan prestasi yang pasti akan menjadi alat utama untuk meningkatkan keselesaan kediaman anda.

Pintar dalam reka bentuk, aircond ini mempunyai kawalan suhu automatik yang digabungkan dengannya yang mengganti suhu yang paling sesuai dengan keadaan. Berpasangan dengan Arah Udara Automatiknya (Atas-Bawah), aircond ini dijamin memberikan pengalaman penyejukan terbaik kepada penggunanya.

Ciri-ciri kemas lain termasuk mod penjimatan tenaga yang mesra pengguna dan persekitaran dan fungsi pemasa 24 jam yang menjadikan penghawa dingin ini sangat senang digunakan. Dengan hanya RM 2,059.00, dapatkan sekarang di SenQ.

Oleh itu, di atas merupakan beberapa peralatan rumah yang wajib anda miliki. Anda boleh mendapatkannya di mana mana cawangan SenQ berdekatan anda!

Sumber

https://www.senq.com.my/

https://siraplimau.com/5-sebab-orang-suka-shopping-barangan-elektrik-di-kedai-ini-no-3-tu-setuju-sangat/

error: Content is protected !!