Now Reading
Pelamin: Trend Warna 2021

Pelamin: Trend Warna 2021

Pelamin

Pelamin antara perkara penting bagi calon pengantin, seiring dengan peralihan tahun baru, kami sangat gembira untuk berkongsi trend perkahwinan 2021 yang akan muncul!

Warna pelamin amat penting untuk ditentukan kerana ia memainkan peranan penyeri bagi sesuatu tema perkahwinan itu sendiri dan penentuan warna pelamin juga merupakan langkah pertama dalam perancangan perkahwinan.

Teruskan membaca untuk mengetahui warna pelamin yang paling popular untuk perkahwinan 2021. Ini mungkin mempengaruhi keputusan anda sendiri dalam memilih warna pelamin.

Biru Muda

Sebagai salah satu warna pelamin perkahwinan yang paling klasik, biru muda selalu menjadi asas dalam palet warna pelamin ataupun baju pengantin. Warna gelap seperti navy blue kurang menjadi tarikan setelah tona biru yang lebih terang semakin popular untuk warna perkahwinan pada tahun 2021.

Warna periwinkle, serbuk biru, dan biru Perancis merupakan antara warna biru muda yang menjadi trend masa kini.

Hijau

Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, warna hijau menjadi sangat popular kerana trend tema perkahwinan tropika, ia juga tetap salah satu warna pelamin popular pada tahun 2021, warna hijau akan menjadi getaran yang jauh lebih fancy dan hampir retro.

Hijau pertengahan seperti zaitun, pistachio, alpukat, dan matcha (seperti teh!) Akan memberikan penampilan 70-an yang menarik pada pelamin untuk estetika perkahwinan anda.

Ungu Lilac & Lavender

Warna ungu pucat membuat kemunculan semula sebagai beberapa warna perkahwinan yang paling diminati pada tahun 2021.

Hal ini kerana ianya sesuai digunakan dengan banyak warna pastel bersama untuk memberikan kesan maksimum. Anda boleh merujuk video klip Taylor Swift dalam Circa Lover, warna ungu dan lavender digunakan di samping warna seperti kuning pucat, merah jambu gelembung dan hijau pudina.

Hasil akhirnya, kesan pelangi pastel yang benar-benar aneh dan menyeronokkan, itulah yang kita semua perlukan dalam masyarakat pasca-COVID, bukan?

See Also

Kuning Jeruk Betik

Anda boleh menganggap warna perkahwinan ini sebagai karang atau buah sitrus versi terkini dan lebih menarik. Ia sedikit lebih tepu daripada rakan pastelnya, tetapi tidak begitu berani seperti oren karat atau jeruk tangerin, ini menjadikannya lebih mudah dimasukkan ke dalam pelbagai estetika pelamin perkahwinan.

Jadi sudah ada idea untuk warna tema pelamin anda? Fikir baik-baik okay supaya pelamin anda nampak gah pada hari penting tersebut.

SUMBER

https://www.theknot.com/content/wedding-color-palettes-we-love

https://www.kennedyblue.com/blogs/weddings/popular-palettes-and-wedding-colors-for-2021

error: Content is protected !!