One Condom Menyemarakkan Rasa Sensasi Anda

one condom

One Condom kini mempunyai satu set lagi produk yang paling menarik setakat ini. Buat anda yang masih merancang keluarga anda dengan menggunakan kaedah sebegini.

Tetapi dalam masa yang sama anda sudah berasa bosan dengan sesi bersama anda bersama pasangan tersayang. Kami amat sarankan untuk menggunakan One Condom Pek Mixed Pleasures ini.

Setiap pek datang dengan 12 unit. Tetapi jangan terkejut! Seperti nama pek ini, anda akan mendapat empat jenis kondom yang berbeza! Setiap jenis datang dengan tiga unit yang sama. Jadi keseluruhannnya, anda akan mendapat 12 pek kondom.

one condom

Beza Pek One Condom ini dengan yang lain

Buat anda yang ingin mencari keterujaan bersama pasangan anda, pek ini merupakan produk yang palik sesuai untuk anda!
Pek ini yang datang dengan empat jenis yang berbeza! Sangat lah menarik untuk di cuba memandangkan setiap jenis mempunyai fungsi dan kegunaan mereka yang tersendiri.

See Also

One Condom Super Sensitive

  • Anda akan mendapati jenis ini 35% lebih nipis daripada jenis yang normal dan 50% mempunyai pelincir yang lebih banyak!

One Super Studs

  • Jenis ini mempunyai ratusan studs yang mampu memberikan rangsangan dan keterujaan pasangan anda.

One Condom Zerothin

one condom
  • Kemajuan dalam teknologi lateks, ONE Zerothin lebih tipis daripada rambut manusia sambil tetap memberikan keselamatan dan perlindungan yang anda cari.
  • Dibuat dengan getah yang lebih lembut untuk pengalaman intim yang lebih selesa bersama dengan Teknologi TotalGlide..
one condom
  • Akhirnya, kondom sensual yang mudah dipakai โ€” tetap di tempat yang anda perlukan. Menampilkan formulasi lateks halus yang halus
  • True Fit membolehkan anda menikmati aktiviti seks yang anda inginkan, dan keyakinan yang anda perlukan

Kelebihan Produk Ini Berbanding Produk Lain Di Pasaran

One Condom ini bukan sahaja sudah diakui di seluruh dunia sebagai alat perancang keluarga yang sangat efektif dan yang paling menarik sekali anda boleh menyemarakkan semula suasana romantik di bilik tidur anda.

Produk ini semuannya direka khas menggunakan teknologi Sensatex. Teknologi Sensatex ini merupakan teknologi penghasilan kondom yang sangat canggih. Melalui teknologi ini, anda akan menggunakan kondom yang sangat nipis (Ultra-thin) tetapi kualiti dan keselamatannya masih tinggi.

error: Content is protected !!