NH SOY Purple
NH SOY Soy Purple Sweet Potato 800g adalah minuman soya kaya dengan protein yang diperbuat daripada kacang soya organik bukan GMO dan bahan kaya nutrien.

NH SOY Soy Purple Sweet Potato 800g adalah minuman soya mengandungi protein kacang soya organik dan bahan kaya nutrien seperti keledek ungu, biji chia organik dan biji kemangi.

Minuman berkhasiat ini sangat enak dan mesti dimiliki di rumah anda. Selain menyihatkan badan dengan kebaikan semula jadi yang banyak setiap hari!

NH SOY Soy Purple Sweet Potato 800g hanya menggunakan bahan semula jadi tanpa perasa tambahan, pewarna dan pengawet tiruan. Kacang soya yang digunakan NH SOY merupakan kacang soya yang disahkan organik oleh badan pensijilan organik Eropah, Ecocert.

Kementerian Kesihatan Malaysia mengesyorkan pengambilan 25g protein soya setiap hari untuk kesan penurunan kolesterol darah.

Dengan pengambilan sebanyak 2 kali setiap hari, memberi anda 14 hingga 15g protein soya, lebih daripada jumlah yang disyorkan.

Keledek ungu adalah sumber vitamin dan mineral yang baik seperti Vitamin C, Vitamin B, mangan dan zat besi. Ia sangat terkenal dengan tahap antioksidan yang tinggi, berbanding dengan keledek putih, krim, kuning dan oren, dan bahkan beri biru.

NH SOY Soy Purple Sweet Potato 800g hanya menggunakan keledek ungu yang dihasilkan melalui teknologi pengeringan beku untuk mengekalkan nilai pemakanan maksimum dengan rasa asli.Gabungan kacang soya dan keledek ungu dalam NH SOY Soy Purple Sweet Potato 800g adalah padanan yang dihasilkan dengan rasa yang lazat.

Di samping rasa lazatnya, warna minuman anda yang berwarna ungu muda ini tanpa pewarna hasil ekstrak daripada keledek ungu itu sendiri.

SUMBER

http://nhsoyseries.com/product.html

Tagged: