Now Reading
NH Nutri Grains 1kg dan alternatifnya membekalkan nutrisi yang sihat dengan mudah

NH Nutri Grains 1kg dan alternatifnya membekalkan nutrisi yang sihat dengan mudah

NH Nutri Grains

NH Nutri Grains 1kg adalah minuman nutrisi lazat yang sihat, terdiri daripada 20 bijian yang kaya dengan nutrien hebat untuk anda. Minuman berkhasiat ini sesuai untuk semua lapisan masyarakat dan dilengkapi dengan nutrien yang baik untuk kesihatan anda. Ia selamat untuk diambil oleh wanita mengandung dan menyusu badan.

Malah ia sesuai untuk pesakit diabetes dan bagi mereka yang mempunyai kolesterol dan tekanan darah yang tinggi. Bagi vegetarian yang mencari minuman yang sesuai dan mudah, ini pilihan yang baik!

Terdapat 2 perisa untuk dipilih iaitu keledek ungu dan matcha, pastinya ia disahkan halal.

Untuk membeli nutrisi suplemen , sila layari healthmart.co, penaja kami yang menjual produk kesihatan yang bermutu and asli. Terima kasih atas sokongan anda.

NH Nutri Grains 1kg

RM49.90

NH Nutri Grains 1kg mempunyai banyak khasiat dan antara khasiat yang disertakan ialah:

 • Tinggi serat makanan yang penting dalam kesihatan pencernaan.
 • Kaya dengan protein, yang membantu membina dan memperbaiki tisu badan dan sangat penting untuk pertumbuhan dan perkembangan badan.
 • Dilengkapi dengan asid amino yang diperlukan untuk sintesis protein.
 • Sumber kalsium yang baik, membantu pengembangan tulang dan gigi yang kuat.
 • Sumber magnesium yang baik, meningkatkan penyerapan dan pengekalan kalsium.

GoodMorning Vplus 18 Grains

RM69.90

Bijirin penuh terdiri daripada nasi, oat dan kacang.

Bijirin penuh, iaitu beras perang mempunyai 100% nutrien daripada keseluruhan benih tumbuhan termasuk embrio, bran, dan endosperm / beras putih.

Manakala bijirin terproses, iaitu nasi putih mempunyai bran dan germ yang telah dikupas, hanya 5% nutrient (Kanji) saja yang tinggal.

Nutrabliss Grains Mix

RM58.30

Nutrabliss Grains Mix ini, kerana ia diadun dengan 17 jenis bijirin penuh, 6 jenis benih dan 4 jenis kekacang yang membantu membekalkan fiber dan pelbagai nutrien penting untuk kesihatan tubuh badan.

Happy Grains – Choco Grains

RM99.00

Kaya Dengan Rasa Coklat Dan Kacang Hazel,
Campuran Minuman Botani Serbuk Koko dan
Soya Oligopeptida.

Ia mengandungi Lutein untuk membantu memperbaiki mata. Selain itu, ias juga mengandungi probiotik untuk membantu kesihatan gastrousus.

S Great Grain

RM39.90

 S Great Grain iaitu formulasi multi-bijirin terbaru. Produk ini sesuai bagi mereka yang peka dengan kesihatan dan keluarga yang ingin mencapai gaya hidup yang lebih sihat, dengan kandungan kebaikan yang diperolehi daripada 5 makanan sunnah selain 18 jenis biji-bijian, formulasi unik ini juga akan menggegarkan landskap multigrain Malaysia. 

Lazior Mayterlynn Cereal

RM88.00

Minuman bijirin MayterLynn ini sebgaai minuman kesihatan bijirin. Terdapat 20 jennis bahan bijirin yang digunakan dalam penghasilan MayterLynn. Ia juga kaya dengan OMEGA-3 yang dapat membantu melindungi membran sel dan retina mata.

Earth Living The Mighty 8 Organic Superfood – 5 Grains Powder

RM30.00

Minuman bijirin ini mengandungi Organik rye oat, organik millet, organik buckwheat, organik black soybean, organik red lentil, brown rice bran, lecithin, dan yeast.

AL HADDAD G-OAT MINUMAN BIJIRIN

RM21.00

Al Haddad G-Oat Minuman Bijirin

Antara khasiat yang terkandung dalam al haddad G-Oat ini ialah :

 • Susu kambing adalah minuman sunnah yang kita sudah ketahui diamalkan oleh Rasulullah saw sejak dahulu lagi.
 • Bijirin pula dapat mengawal diet seimbang dan dapat mengenyangkan. Sesuai untuk semua peringkat umur dari umur 2 tahun ke atas.
 • Bagi yang berkolestrol tinggi dapat menurunkan dan menstabilkan berat badan, dapat mengawal pemakanan dengan seimbang.
 • Merangsang sistem imuniti badan.
 • Baik untuk penghadaman.
 • Mengatur kadar gula dalam darah.
 • Mengurangkan kadar tekanan (hypertension).
error: Content is protected !!