Now Reading
Neutrogena Rainbath Shower Yang Menyegarkan!

Neutrogena Rainbath Shower Yang Menyegarkan!

Neutrogena Rainbath Shower

Neutrogena tidak terkecuali dalam menyediakan bahan mandiannya tersendiri Neutrogena Rainbath Shower And Bath Gel. Memang benar bahawa mandi adalah amat penting terutama ketika cuaca panas. 

Namun sejak Perintah kawalan pergerakkan, mungkin penulis mandi lebih dari tiga kali. Begitu juga dengan jumlah gel mandi yang penulis gunakan daripada yang mahal sehingga yang murah dan cuba dari pelbagai jenama. Kali ini mari kita berkenalan dengan produk mandian Neutrogena.

Neutrogena Rainbath Shower & Bath Gel

Neutrogena Rainbath Shower and Bath Gel membersihkan, melembutkan & menganjalkan kulit tanpa sisa yang berat. Kulit anda dibiarkan dalam keadaan lebih baik, terasa lebih lembut, lebih halus & segar. Gabungan rempah-rempah, buah-buahan & ramuan yang harum memberikan kesan bersih yang membangkitkan deria & menyegarkan seluruh badan anda.

Kandungan:
Air, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Fragrance, Polysorbate 20, PEG-80 Sorbitan Laurate, Tetrasodium EDTA, Asid sitrik, DMDM hidantoin, Natrium Hidroksida, Propylene Glycol, Yellow 5, Red 40, Blue 1

Di dalam Pancuran: Lancar pada badan dengan tangan yang lembap, cengkaman atau kain lap. Basah dengan lembut, kemudian bilas.
Di tub mandi: Halakan pada air mengalir.
Untuk bercukur: Gunakan sebagai gel pencukur yang menghaluskan kulit.

Neutrogena Rainbath Shower & Bath Gel Pear & Green Tea

Neutrogena Rainbath Renewing Pear & Green Tea Shower and Bath Gel melembutkan & menganjalkan kulit tanpa sisa yang berat. Dengan campuran haruman unik dari pear & teh hijau, gel mandi Rainbath berfungsi untuk memperbaharui rupa dan rasa kulit anda kerana pembersih yang kaya dengan pelembap bersih. Kulit anda dibiarkan dalam keadaan lebih baik, berasa lebih lembut, lebih licin & benar-benar diperbaharui.

Kandungan

Air, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Fragrance, PEG-80 Sorbitan Laurate, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, DMDM Hydantoin, Sodium Hydroxide, Propylene Glycol, Green 5, Yellow 5

Neutrogena Rainbath Shower & Bath Gel Ocean Mist

Neutrogena Rainbath Ocean Mist Shower & Bath Gel membersihkan kulit tanpa meninggalkan sisa yang berat – kulit dibiarkan terasa lembut dan terkondisi. Wangian kabut lautan tropika yang menyegarkan menghidupkan indera, sementara busa berkrim yang kaya dan bersih membersihkan untuk mencuci seharian dan menambahkan semula kulit anda.

Kandungan

See Also
skin recycling

Air (Aqua), Sodium Laureth Sulfate, Natrium Klorida, Cocamidopropyl Betaine, PEG-80 Sorbitan Laurate, Polysorbate 20, Coconut Acid, Sodium Benzotriazolyl Butylphenol Sulfonate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Natrium Hydroxide, Citric Acid, Fratrium, Sodium Benic Biru 1

Kelebihan utama mandian Neutrogena ini.

  • Membersih dengan berkesan.
  • Mudah untuk digunakan.
  • Melembapkan.
  • Bau yang Menyenangkan.

Kegunaan Terbaik:

  • Mandi.
  • Penggunaan Harian.
  • Pancuran mandian.
  • Mencukur kaki

Dengan Neutrogena Shower Gel ini, ianya adalah cara untuk anda tidak sabar mahu pergi mandi  dan jika anda belum pernah memasuki jalur pancuran mandian gel mandi, inilah masanya anda membuat lompatan menuju pengalaman mandi yang lebih baik, lebih sihat dan bergaya bersama Neutrogena.

error: Content is protected !!