Now Reading
My Bliss Clinic Dan 5 Alternatifnya, Jom Pergi!

My Bliss Clinic Dan 5 Alternatifnya, Jom Pergi!

My Bliss Clinic

My Bliss Clinic adalah salah satu klinik estetik ternama yang sering dibanjiri para wanita dan lelaki yang mementingkan penampilan fizikal yang ideal.

Adakah anda pernah terfikir untuk menghilangkan cela, bintik, dan bekas luka yang tidak diingini pada badan anda?

Dengan klinik astetik terbaik di Kuala Lumpur, anda hanya berjarak satu langkah untuk mengangkat telefon dan menghubungi doktor astetika terdekat di kawasan anda. Seorang doktor astetik melakukan prosedur perubatan yang dapat memperbaiki penampilan luar anda.

Mereka menggunakan prosedur kosmetik non-invasif atau invasif minimum melalui suntikan neurotoksin dan pengisi kulit. Berikut merupakan antara klinik untuk membantu anda membantu anda membuat pilihan bagi mendapatkan perkhidmatan kosmetik.

My Bliss Clinic

My Bliss Clinic, Laser & Medical Aesthetic Center terletak di Publika Shopping Galeri, Solaris Dutamas. Mereka menawarkan layanan yang luas yang merangkumi berbagai macam kondisi, perawatan, dan prosedur yang merangkumi dermatologi perubatan hingga astetik. Klinik ini bertujuan untuk membantu pelanggan menentang proses penuaan dan usia dengan anggun, meningkatkan estetika dan menunjukkan kecantikan sebenar mereka, dan menyatukan kesejahteraan dan kecantikan ke dalam kehidupan mereka. Ia direka untuk keselesaan dengan persekitaran yang santai dan tenang untuk meredakan kerisauan pelanggan mereka. Dengan peralatan yang diluluskan oleh FDA dan sekumpulan pakar dan perunding profesional terlatih untuk memenuhi keperluan dan kehendak pesakit mereka.

Klinik Dr. Ko

Ditubuhkan pada tahun 1997 oleh Dato ’Dr. Ko Chung Beng, pakar perunding dermatologi. Pusat perubatan Pakar Kulit DR KO adalah antara perintis dalam Industri Estetik Perubatan di Malaysia dan salah satu klinik estetik yang paling popular di Malaysia. DR KO mempunyai 30 pusat di seluruh negara. Diketuai oleh Dato. Dr. Ko Chung Beng, Pakar Kulit DR KO telah menyediakan pelbagai perkhidmatan khusus yang mendalam dalam bidang dermatologi, estetika perubatan, pembedahan kosmetik, dan pemulihan rambut. Ia menjadi yang pertama membawa rawatan estetika perubatan baru ke negara ini. Kunjungilah kerana ia adalah antara klinik estetik terbaik di Malaysia.

IDO’s Clinic

IDO’s Clinic adalah satu lagi klinik estetik perubatan yang popular di Malaysia. Ia menawarkan penyelesaian kecantikan dan estetika kulit yang terkini untuk pelanggan mereka. Diketuai oleh pasukan pengamal estetika perubatan yang berkelayakan dan berpengalaman, Klinik IDO menyediakan senarai lengkap rawatan estetik perubatan, laser, dan produk kosmetik terkini kepada pelanggan mereka. Kini beroperasi sejumlah 8 pusat; 4 pusat di Johor, 3 pusat di Selangor dan 1 pusat di Pulau Pinang, klinik IDO terkenal kerana perawatan berpusatkan pesakit dan kecemerlangan klinikal dalam bidang laser, penjagaan kulit, dan prosedur estetik perubatan. Klinik IDO memberi tumpuan untuk memberikan rawatan yang diperibadikan kepada setiap pelanggan dengan kos yang berpatutan.

Da Vinci Clinic

See Also
mascara

Klinik Da Vinci adalah pusat astetik kulit dan pembedahan yang ditubuhkan pada tahun 2013, terletak di MidValley City, KL dan diasaskan oleh Dr Lim Yew Cheng dan Dr Tristan Tan. Klinik ini dikhaskan untuk merawat pesakit yang mempunyai masalah dengan penampilan mereka, memberi mereka keyakinan tambahan yang mereka perlukan untuk mencapai penampilan yang mereka inginkan. Klinik Da Vinci juga diiktiraf sebagai salah satu klinik astetik terbaik di Malaysia, menawarkan bantuan kepada semua lelaki dan wanita yang mencari peningkatan fizikal melalui pelbagai rawatan estetik mereka. Antara rawatan yang ditawarkan adalah terapi sel stem, pemulihan kulit, penjanaan semula rambut dan kesejahteraan penuaan.

Premier Clinic

Klinik Premier adalah salah satu klinik astetik terbaik di Kuala Lumpur kerana menawarkan rawatan moden dalam bidang perubatan estetik, dan untuk meningkatkan harga diri dan pemikiran semua pesakit mereka. Klinik ini menyediakan perkhidmatan yang mudah atau rawatan yang panjang dan kompleks, bergantung pada pilihan anda. Dengan bantuan pasukan pakar yang mahir, mereka akan memastikan anda mendapat perawatan estetik yang berkualiti. Mereka juga terkenal kerana melakukan rawatan dan prosedur estetik terkini. Itulah sebabnya Premier Clinic dapat memenuhi keperluan anda dan memberi anda pilihan yang tidak terhad.Antara rawatan yang ditawarkan adalah pengisi, anti kedut, anti penuaan, pemulihan rambut dan penyelesaian pelangsingan.

Clique Clinic

Ditubuhkan pada tahun 2012, Klinik Clique diketuai oleh pengarah perubatan Dr Tingsong Lim. Mereka menawarkan rawatan estetik dan regenerasi perubatan berkualiti tinggi dengan bantuan peralatan canggih. Mereka juga merupakan klinik terkemuka dalam hal penyelesaian dan kajian estetik terkini, dan maju dalam pelbagai bidang estetika perubatan. Sebagai salah satu klinik estetik terbaik di Malaysia, Clique Clinic telah menjadi pusat estetik perubatan semasa di negara ini. Mereka terus melatih doktor dan jururawat estetik profesional untuk memberikan rawatan estetik terbaik dan paling dipercayai kepada pesakit mereka. Antara perkhidmatan yang ditawarkan adalah rawatan melisma, kontur badan dan menegangkan muka. Ia terletak di Petaling Jaya dan Bangsar.

error: Content is protected !!