Mengubah asrama yang menjemukan menjadi IMPIAN

asrama

Kakak pelajar kolej menjadi viral selepas mengubah bilik asrama yang mengerikan menjadi ruang yang sangat mewah – ditambahkan dengan bingkai ‘berlian’ DIY dan pencahayaan yang baik

Pelajar baru kolej memulakan tahun persekolahan dengan menukar bilik asrama yang menjemukan mereka menjadi kediaman mewah dan seorang kakak pelajar telah menghias dan membuatkan pengguna media sosial kagum dengan kemahiran menghias dalamannya.

Althea Johnson, 29, dari New York, sentiasa menganggap reka bentuk dalaman sebagai hobi, tetapi apabila adiknya Athena, yang sedang bersiap untuk memulakan tahun pertama kolejnya, Althea memutuskan untuk mengubah hobinya menjadi perniagaan, dan menggunakan TikTok untuk mempamerkan kemahiran pengubahsuaiannya.

Dengan bangga mempamerkan perubahan itu, wanita berusia 29 tahun itu menyiarkan gambar sebelum dan selepas bilik adiknya, membuktikan bahawa Athena akan memulakan sekolah dengan hebat dengan mendapat iri hati orang lain dengan bilik mewahnya.

Dalam video tular, yang telah mendapat lebih 10.2 juta tontonan, Althea memulakan dengan menunjukkan bilik yang suram sebelum dia mula bekerja.

asrama

Menggunakan kayu pada wallpaper, pelbagai warna kelabu dan bingkai berhias DIY, Althea mengubah bilik adiknya menjadi ruang yang sesuai untuk seorang ratu.

Dia serta-merta mengubah biliknya dengan gambar berbingkai Athena dan juga menambah lampu sorot pada siling untuk memberikan bilik itu rasa yang lebih elegan.

Dalam temu bual, wanita berusia 29 tahun itu berkongsi dia mencapai transformasi yang menakjubkan dengan hanya $300 dengan membuat DIY bingkai dan berpegang pada satu tema.

See Also
rumah

Dia menambah: ‘Saya sentiasa mempunyai keinginan untuk mereka bentuk mana-mana bilik yang saya masuki. Apabila saya memikirkan tentang ruang seseorang, banyak imej berkibar di fikiran saya.

‘Saya menghabiskan banyak masa untuk menyelidik, bercita-cita, mencipta dan mencatatkan reka bentuk yang berbeza yang saya ingin cuba, buat kelainan, ubah suai, atau hidupkan.

‘Apabila saya mendapat ruang kosong, saya mula mengedit sendiri idea yang boleh saya gunakan, dan yang mana satu daripadanya boleh digunakan untuk keperibadian, semangat dan tenaga pelanggan tertentu saya.

‘Saya menggabungkan semua untuk menghasilkan estetik yang sempurna dan ia sentiasa menjadi sebahagian daripada diri saya dan sebahagian daripada pelanggan saya.’

error: Content is protected !!