Now Reading
Mengapa Selena Gomez dan Hailey Bieber Memutuskan untuk Bergambar Bersama di Gala Muzium Akademi

Mengapa Selena Gomez dan Hailey Bieber Memutuskan untuk Bergambar Bersama di Gala Muzium Akademi

Selena Gomez dan Hailey Bieber menjadi tajuk berita selebriti terbesar semalam apabila gambar mereka keluar bergambar bersama di Gala Muzium Akademi yang mereka berdua hadiri pada malam Sabtu. Kedua-duanya berpelukan dalam gambar dan secara amnya sangat mesra.

selena gomez and hailey bieber

Tetapi jangan silap: Terdapat mesej yang lebih besar yang ingin dihantar oleh wanita itu dengan paparan umum, kata sumber kepada Entertainment Tonight, selepas bertahun-tahun beberapa peminat mengadu mereka antara satu sama lain kerana kedua-duanya terlibat secara romantik dengan Justin Bieber. Hailey berkahwin dengannya, manakala Selena berpacaran dengannya secara on-off selama 10 tahun.

Sumber itu berkata, “Selena dan Hailey berdua sangat dingin bersama di Gala Muzium Akademi. Mereka berdua telah berpindah dan bahagia dalam kehidupan mereka sendiri. Mereka mahu menunjukkan kepada dunia bahawa tiada lagi daging lembu atau perasaan buruk di antara mereka.”

Sumber kedua membincangkan perasaan Justin tentang langkah itu. “Justin sangat gembira dengan hakikat bahawa mereka semua boleh meneruskan dan ia boleh menjadi aman antara semua orang,” kata sumber itu.

selena gomez and hailey bieber

Momen besar kedua-duanya datang selepas Hailey membincangkan hubungannya dengan Selena dalam temu bual Call Her Daddy dan juga mendedahkan tiada pertindihan antara percintaannya dengan Justin dan Selena. Dia mendedahkan kedua-duanya telah bercakap secara peribadi: “Ya, [kami telah bercakap]. Ya [kami telah bercakap selepas perkahwinan saya]. Jadi itulah sebabnya saya suka, itu semua penghormatan, itu semua cinta. Itulah sebabnya saya rasa jika semua orang di pihak kami tahu apa yang berlaku, dan kami baik dan kami boleh pergi dengan jelas dan hormat, maka itu tidak mengapa. Yang telah membawa saya banyak kedamaian, dan saya seperti, ‘hei, kami tahu apa yang berlaku. Ia adalah apa adanya.’ Anda tidak akan dapat membetulkan setiap naratif, dan akan ada yang baharu yang datang [dari temu bual ini]. Ia tidak akan berakhir, dan itulah sebabnya saya sampai ke tahap suka, itulah sebabnya saya tidak bercakap tentang banyak perkara ini kerana saya seperti, akan ada sesuatu yang baharu. ”

selena gomez and hailey bieber

Sehari selepas wawancara podcast Hailey dikeluarkan, Selena bercakap dalam TikTok Live, meminta peminatnya untuk tidak mengganggu Hailey.

“Saya rasa beberapa perkara yang saya tidak perlu sedar hanyalah keji dan menjijikkan,” kata Selena. “Dan ia tidak adil kerana tiada siapa yang patut diajak bercakap dengan cara yang saya lihat dan apa yang saya perlu katakan adalah sangat ironis bahawa saya akan mengeluarkan sesuatu yang berkaitan dengan kata-kata baik [barisan soleknya Rare Beauty’s Kind Words Gincu matte dan pelapik bibir, yang Selena lakukan lawatan akhbar ke Eropah untuk mempromosikan] ‘sebab itulah yang saya mahukan. itu sahaja. Jika anda menyokong Rare, saya berterima kasih kepada anda, tetapi ketahui bahawa anda juga mewakili maksudnya dan itu adalah kata-kata penting. Benar-benar penting. Jadi ia datang daripada saya, dan saya hanya mahu anda semua tahu bahawa saya harap anda faham bahawa ini adalah lebih besar daripada apa-apa lagi. Saya sangat berterima kasih kepada anda semua kerana mendengar saya, jadi selamat berehat di hari anda, dan saya menghargai semua kasih sayang. Terima kasih.”

error: Content is protected !!