Now Reading
Maybelline Fit Me Blush

Maybelline Fit Me Blush

Maybelline Fit Me Blush

Maybelline Fit Me Blush adalah produk pemerah pipi yang sering menjadi tumpuan dan sebutan terutama di kalangan wanita-wanita di Malaysia .

Produk ini membantu wajah anda tampak lebih anggun dan berkeyakinan. bukan sekadar cantik, malahan solekan ini mampu bertahan lama pada wajah anda .

Produk ini sangat sempurna kerana mampu menaikkan seri pada wajah . Percaya atau tidak?

Jom kenal produk ini dengan terperinci!

Maybelline Fit Me Blush
Maybelline Fit Me Blush

Faedah dan kebaikan Maybelline Fit Me Blush

Maybelline new york memperkenalkan produk kecantikan baru iaitu Fit Me Blush. Produk yang mampu meningkatkan keterampilan warna kulit wajah dengan pemerah pipi semula jadi dan  keyakinan pada diri anda.  

Antara Faedah dan kebaikan produk ini:

  • Pemerah pipi tahan lama.
  • Warna yang sesuai dengan tona
  • sesuai untuk kulit gelap dan kulit pucat
  • Ahli dermatologi diuji.
  • Alahan diuji.
  • Bukan komedogenik.
Maybelline Fit Me Blush

Bahan-bahan:

Talc, Synthetic Fluorphlogopite, Magnesium Stearate, Triisostearin, Phenyl Trimethicone, Caprylyl Glycol, Alumina, Silica, Calcium Aluminum, Borosilicate, Magnesium Silicate, Calcium Sodium Borosilicate, Tin Oxide [+/- May Contain Mica, Ci 77891 / Titanium Dioxide, Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499 / Iron Oxides, Ci 77007 / Ultramarines, Ci 75470 / Carmine, Ci 77742 / Manganese Violet, Ci 15850 / Red 7, Ci 45410 / Red 28 Lake, Ci 73360 / Red 30 Lake, Ci 15985 / Yellow 6 Lake, Ci 15850 / Red 6, Ci 77163 / Bismuth Oxychloride, Ci 19140 / Yellow 5 Lake, Ci 15850 / Red 7 Lake, Ci 73360 / Red 30, Ci 77400 / Bronze Powder, Ci 42090 / Blue 1 Lake, Ci 45410 / Red 27, Ci 77400 / Copper Powder, Ci 77000 / Aluminum Powder, Ci 77510 / Ferric Ammonium Ferrocyanide, Ci 16035 / Red 40 Lake, Ci 77510 / Ferric Ferrocyanide]

Bagaimana Maybelline Fit Me Blush berfungsi

Tatarias pipi anda dengan Maybelline Fit Me Blush. Produk Blush ini mempunyai Serbuk ringan yang memberikan warna semula jadi sepanjang hari. Rona blush yang boleh diadun dan semula jadi ini dipakai secara merata dan meningkatkan warna kulit dengan cahaya yang berseri.

Cara penggunaan Maybelline Fit Me Blush

Sapu pemerah pipi anda dari telinga ke tulang pipi ke arah mulut. Tambahkan sedikit sentuhan pemerah pipi ke dagu dan sapu rata dengan baik agar wajah anda kelihatan lebih panjang

Faktor menyebabkan ramai pengguna mahu membeli

Penggunaan Maybelline Fit Me Blush sangat digemari dan sesuai dengan tona kulit anda. Anda bebas untuk menggunakannya mengikut rentak yang anda mahukan.

Warna yang meningkatkan tona kulit

Warna yang sesuai dengan tona kulit dan  pemakaian yang sekata.

Tekstur halus

Tekstur Maybelline Fit Me Blush berkrim dan halus untuk pengadunan yang ringkas .

Penampilan lebih segar dan sihat

Dicipta  dalam pelbagai warna yang  sebati dengan setiap jenis warna kulit wanita di malaysia.

Produk ini selamat digunakan.

Maybelline Fit Me Blush bebas wangian. Ahli dermatologi diuji dan Alahan diuji . Adalah sangat sesuai bagi yang mempunyai kulit sensitif.

6 warna pilihan wanita Malaysia

Terdapat dalam 6 warna yang sesuai untuk warna kulit Malaysia iaitu :

25 Pink

31 Gold Rose

36 Nude Peach

35 Peach

30 Rose

40 Wine

Maybelline Fit Me Blush

Penutup

Hanya lerekkan sahaja. mudah bukan. Tak perlu risau lagi dengan warna kulit kusam , cukup dengan  kehadiran Maybelline Fit Me Blush untuk membantu meningkatkan keserian pada pipi anda.

Selain itu, anda juga boleh mencuba pelbagai produk secara percuma tanpa perlu walk in , hanya klik maybelline’s virtual try-on tool .  Platform ini anda boleh bebas untuk memekapkan muka anda dengan pelbagai jenis dan warna-warni produk. Selamat berjaya.

error: Content is protected !!