Now Reading
Maternity Pad untuk Si Ibu

Maternity Pad untuk Si Ibu

Pad bersalin

Maternity Pad sangat diperlukan dalam fasa bersalin setiap calon ibu, walaupun proses pada awalnya kadang-kadang boleh mencabar. Berhati-hati dengan pilihan terpilih yang dibuat khas untuk anda dan keperluan anda!

1. Pureen Madame Maternity Pad

RM15.00

Ucapkan selamat tinggal kepada kekotoran darah nifas dengan pad Pureen Madame. Direka secara eksklusif untuk penggunaan selepas bersalin, pad ini mudah menyerap dan sesuai untuk aliran berat.

Diperbuat daripada bahan lembut dengan perlindungan ekstra lebar, pad ini juga dilengkapi dengan sokongan pelekat untuk keselesaan dan perlindungan yang tiada kesudahan.

2. SanNap Loop Maternity Pad

RM4.90

Tetap berjimat di samping memberi perlindungan dan keselesaan kepada diri sendiri dengan pad ini.

Sama seperti yang digunakan di hospital, alas ini sangat ideal dengan tali gelung dan tali pinggang untuk memudahkan ibu bersalin memakainya di samping untuk menampung aliran yang sangat berat.

Selain itu, ia mempunyai reka bentuk yang tebal dan panjang untuk menjaga aliran anda sepanjang masa sepanjang hari.

3. Intimate Maternity Pad

RM10.90

Sesuai untuk ibu yang mengalami C-section. Kemudahan kepada para ibu dengan pad Intimate yang menawarkan penjagaan tambahan hanya untuk anda.

Diperbuat dengan bahan lembut, alas ini menyerap dan dilengkapi dengan perlindungan anti-kebocoran.

Dengan panjang ultra panjang 280mm, ia memberikan anda semua perlindungan yang anda perlukan serta meninggalkan anda dengan perasaan yang halus dan selesa sepanjang hari.

4. Organyc Maternity Pad

RM28.90

Bersikap baik kepada diri sendiri dan Bumi dengan Pad Bersalin Organyc yang dibuat secara murni menggunakan kapas organik dan biodegradasi.

Pad hipoalergik ini sangat lembut pada kulit kerana dilunturkan tanpa klorin untuk mengurangkan risiko kerengsaan dan alergi, dan membiarkan badan anda bernafas.

5. Beeson Maxi Care Maternity Loop Pad

RM7.50

Sama ada anda ada masa terluang atau sibuk di siang hari, Maes Care Maater Care Maternity Loop Pad Beeson akan sentiasa membuatkan anda selesa.

Pad gelung serba boleh ini boleh digunakan semasa atau selepas  bersalin tanpa mengira jumlah aliran yang anda miliki.

Dengan permukaan seperti bantal lembut yang memberikan keselesaan ultra, pad ekstra besar ini cepat menyerap untuk melindungi daripada kebocoran.

6. Lunavie Premium Maternity Pad

RM21.00

Tingkatkan perlindungan dan keselesaan anda dengan Lunavie. Lebih panjang, alas ini mempunyai lapisan kapas untuk kesegaran seperti yang lain.

Permukaan antibakteri juga mudah menyerap, jadi anda tidak perlu bimbang tentang penyakit kulit atau gatal-gatal pada kemaluan kerana ia terkunci dalam keadaan basah agar anda sentiasa kering dan selesa sepanjang masa!

7. Mother-K Miracle Maternity Pad

RM18.00

Dibuat khas untuk para ibu, memberikan keselesaan tanpa menyebabkan iritasi pada bahagian yang luka selepas kelahiran.

Lubang udara embo premiumnya memastikan kesegaran abadi melalui penyerapan yang hebat. Direka dengan penyerapan yang sangat baik, ini adalah alas yang akan membuatkan anda tidur seperti bayi.

error: Content is protected !!