Vaseline Revitalizing Green Tea

Vaseline Revitalizing Green Tea Moisturizing Body Lotion kali ini dibawakan dengan ramuan green tea, umum mengetahui bahawa green tea merupakan sumber anti oksidan yang sangat baik buat kulit malah ianya turut digunakan untuk memperbaiki sistem pencernaan.

Oleh sebab itu Vaseline Mempersembahkan Losyen Tubuh Teh Hijau Vaseline Baru, yang diformulasikan khas dengan 100% ekstrak Teh Hijau Tulen dan kebaikan jeli Vaseline, yang memberikan kulit anda sedikit tambahan untuk menjadikannya bersinar dan siap untuk apa sahaja.

Vaseline Revitalizing Green Tea

Losyen badan ini menyegarkan kulit kering untuk kulit yang cerah dan sihat secara semula jadi ianya merujuk kepada pelembapan dalam domain kosmetik. Formula tidak berminyak menjadikan kulit anda segar dan menyegarkan deria anda dengan rasa tidak berminyak. Formula yang terbukti secara klinikal menjadikan kulit anda lembap selama 24 jam. Teh Hijau adalah antioksidan yang terkenal yang diketahui mempunyai banyak manfaat kulit.

Vaseline Revitalizing Green Tea

Dengan aroma yang menyegarkan dan ekstrak Teh Hijau, losyen Vaseline Revitalizing Green Tea masuk ke dalam kulit sehingga lembut, lembut dan segar.

Paling sesuai untuk: kulit kering, kulit kusam, kulit kasar.

Cara penggunaan Vaseline body lotion:

Sapukan Vaseline® Intensive Care Revitalizing Green Tea Lotion ke kulit anda setiap hari . Urut ke seluruh badan anda sehingga diserap sepenuhnya, dan sapukan semula pada waktu pagi, pada waktu malam, atau seperti yang diperlukan sepanjang hari. Nikmati kulit bercahaya semula jadi dan sihat semula jadi. Losyen Badan Vaseline. Kulit Berkhasiat, Berseri Semula Jadi.

Kebaikan Teh Hijau Dalam Vaseline Revitalizing Green Tea

Walaupun faedah kesihatan teh hijau yang luar biasa ini dapat dinikmati dengan meminumnya, penggunaan teh hijau pada kulit juga mempunyai manfaatnya. Mari kita bahas enam sebab utama untuk menggunakan teh hijau untuk kulit!

  • Teh hijau memerangi barah kulit dengan mempromosikan pembaikan DNA. Ia mengandungi antioksidan kuat yang disebut EGCG, yang melawan kerosakan DNA dari sinar UV untuk mencegah barah kulit. Ini bermaksud ia juga merupakan bahan anti-penuaan yang kuat yang memerangi tanda-tanda penuaan pramatang ketika ditelan atau digunakan secara topikal.
  • Teh hijau mempunyai sifat anti-radang yang kuat, berkat kandungan polifenolnya yang tinggi yang disebut catechin. Katekin dalam teh hijau mengurangkan kerengsaan, kemerahan, dan bengkak.
  • Teh hijau adalah agen antibakteria yang kuat untuk merawat jerawat dan pori-pori yang tidak tersumbat. Polifenol dalam teh hijau merosakkan membran bakteria dan melawan jangkitan, yang bermaksud bahawa ia adalah alat yang berguna untuk merawat pertumbuhan bakteria yang menyebabkan jerawat. Ia membantu membunuh keradangan bakteria sistemik untuk kulit yang tenang dan bersih.
  • Teh hijau penuh dengan vitamin B2 dan vitamin E, keduanya penting untuk kesihatan kulit. B2 memainkan peranan penting dalam mengekalkan tahap kolagen untuk struktur dan ketegasan kulit awet muda. Vitamin E menyokong pertumbuhan sel kulit baru dan juga bertindak sebagai penghidrat yang kuat untuk kulit kering atau tidak seimbang.

Oleh disebabkan kebaikan itu, maka Vaseline menggunakan ekstrak teh hijau dalam revolusi kecantikkan mereka. Jangan buang masa lagi klik butang di atas untuk membeli Vaseline Revitalizing Green Tea body lotion

Summary
Manfaat Vaseline Revitalizing Green Tea Moisturizing Body Lotion
Article Name
Manfaat Vaseline Revitalizing Green Tea Moisturizing Body Lotion
Description
Umum mengetahui bahawa green tea merupakan sumber anti oksidan yang sangat baik buat kulit malah ianya turut digunakan untuk memperbaiki system pencernaan. Oleh sebab itu Vaseline Mempersembahkan Losyen Tubuh Teh Hijau Vaseline Baru, yang diformulasikan khas dengan 100% ekstrak Teh Hijau Tulen dan kebaikan jeli Vaseline, yang memberikan kulit anda sedikit tambahan untuk menjadikannya bersinar dan siap untuk apa sahaja
Author
Publisher Name
Ceria Sihat