Lipcare Therapy

Ada berita baik untuk mereka yang menggemari lipcare keluaran Vaseline kali ini.  Vaseline kini telah menggeluarkan produk lipcarenya iaitu Lipcare Therapy Colour Rosy yang mempunyai tekstur yang ringan malah mudah dibawa kemana-mana. Ia menghidrat bibir dengan cukup baik dan menjadikan bibir tidak rata.

Ia sangat membantu menyembuhkan bibir dan menjadikannya lembut dan licin. Ia mempunyai sedikit aroma bunga mawar yang tidak terlalu kuat. Sebenarnya, ia sangat ringan dan hampir tidak dapat mencghidu baunya.

Vaseline Lipcare Therapy adalah lip balm yang membantu mengubah bibir daripada kering dan retak menjadi lembut. Ia mempunyai konsistensi halus, pelembap dan tidak berminyak yang telah dirumuskan semula untuk iklim di Malaysia. Terdapat dalam empat warna: Biru (Asli), Pink (Rosy Lips) dan Coklat (Cocoa Butter). Rumus Bibir Rosy mempunyai sedikit petikan bunga mawar yamg lembut, vanila dan beri, sementara formula Mentega Koko mempunyai aroma vanila dan mentega koko.

Untuk pengetahuan semua, Menjaga kelembapan bibir adalah penting untuk sepanjang hari tetapi jika anda memakai gincu matte / gincu cair maka anda  perlu mengoles  semula lipcare kali kedua. Ia sangat mengagumkan jika anda menggunakan lapisan tebal semalaman. Anda akan bangun dengan bibir yang terhidrat, lembut dan licin.

Kebaikkan Lipcare Therapy Colour Rosy

Lipcare Therapy

Melegakan bibir kering, kusam dan retak, sambil mengunci kelembapan untuk membantunya.

  • Vaseline Lip Therapy Bibir Rosy untuk bibir merah jambu lembut
  • Melembutkan dan melegakan bibir kering dengan serta-merta, meninggalkan warna merah jambu yang cerah dan cahaya yang cerah
  • Dibuat dari Vaseline Jelly tulen, minyak mawar dan badam manis
  • Terbukti secara klinikal membantu melegakan dan mencegah bibir kering dengan mengunci kelembapan
  • Beri bibir bersinar semula jadi dan berkilat
  • Menyediakan pelembapan dan penjagaan bibir yang tahan lama
  • Formula tidak melekit, tidak berminyak, sesuai untuk penggunaan biasa
  • Terbaik Untuk: Bibir Kering dan Kusam

Cara-cara menggunakannya

Celupkan jari anda ke dalam tab dan keluarkan cukup untuk menutup bibir anda. Ratakan ke bibir kering sehingga diserap mengikut keperluan. Nikmati pereda bibir yang kuat ini kerana ia mengunci kelembapan semula jadi bibir anda dan melegakan ketidakselesaan.

Kesimpulannya Vaseline Lipcare Therapy Colour Rosy

  • Sangat berpatutan

⦁ Kuantiti yang baik

⦁ Menjaga bibir lembut, licin dan lembap

⦁ Tekstur lembut

⦁ Menyebar dengan mudah di bibir

⦁ Menjaga bibir yang pecah

Dengan terapi bibir Vaselin Lipcare ianya telah menghentikan masalah bibir merekah. Dapatkan produk ini dengan klik pada butang yang disediakan di atas.

Summary
Manfaat Vaseline Lipcare Therapy Colour Rosy
Article Name
Manfaat Vaseline Lipcare Therapy Colour Rosy
Description
Ada berita baik untuk mereka yang menggemari lipcare keluaran Vaseline kali ini. Vaseline kini telah menggeluarkan produk lipcarenya iaitu Lipcare Therapy Colour Rosy yang mempunyai tekstur yang ringan malah mudah dibawa kemana-mana. Ia menghidrat bibir dengan cukup baik dan menjadikan bibir tidak rata. Ia sangat membantu menyembuhkan bibir dan menjadikannya lembut dan licin. Ia mempunyai sedikit aroma bunga mawar yang tidak terlalu kuat. Sebenarnya, ia sangat ringan dan hampir tidak dapat mencghidu baunya
Author
Publisher Name
ceria sihat
Tagged: