Vaseline Ginseng Gel

Biasanya bila bercerita tentang Vaseline , orang akan anggap petroleum jelly sahaja dan juga losyen pencerah biasa yang terjual di drug store. Namun tahukah anda bahawa Vaseline juga turut mengeluarkan Ginseng Gel untuk kecerahan kulit dalam memastikan kulit kekal cantik dan sekata.

Dengan begitu banyak inovasi produk dan teknik perawatan kulit baru muncul dengan kadar yang membimbangkan, mudah bagi kita untuk tersesat dalam ramuan yang menjanjikan kulit yang cerah, kenyal, dan bercahaya. Namun pada asas rejimen perawatan kulit yang tepat terdapat dalam Vaseline Ginseng Gel ini.

Terdapat beberapa langkah mudah: membersihkan, mengelupas, menghidrat, melembapkan, dan melindungi dengan SPF dan antioksidan. Salah satu antioksidan yang paling popular adalah vitamin c kerana ianya bukan sahaja melindungi kulit anda dari radikal bebas, tetapi juga meringankan hiperpigmentasi yang disebabkan oleh bekas jerawat atau bintik-bintik usia. Sayangnya, vitamin C boleh merengsakan bagi mereka yang mempunyai kulit sensitif, yang bermaksud bahawa anda mungkin ingin mencari alternatif jika kulit anda terdedah kepada kepekaan. Maka Vaseline membuat alternati baru dengan penggunaan ginseng.

Walaupun ginseng muncul dalam produk baru setiap bulan di dunia barat, ginseng telah digunakan selama berabad-abad di Korea untuk faedah penjagaan kulitnya yang nampak sangat ajaib. Ginseng adalah adaptogen, yang bermaksud membantu menyeimbangkan tahap tekanan di dalam badan anda ketika tertelan. Apabila digunakan secara topikal, ia berfungsi sama. Ginseng adalah sumber vitamin B yang sangat baik Yang membantu memudarkan bintik-bintik gelap dan menyeimbangkan tahap penghidratan dan kelembapan pada kulit dan penghalang. Ini menjadikan ramuan ini sesuai untuk mereka yang mengalami tekanan kulit, jerawat, atau sensitif.

Untuk pengetahuan semua, ginseng dapat mencegah penuaan dengan menghalang pembentukan kerutan dan meningkatkan kelembapan pada kulit manusia, yang bermaksud bahawa ramuan ini secara berkesan akan memunculkan garis-garis halus dan kedutan sekaligus mencegah yang baru terbentuk. Selain itu, ginseng dapat membantu meningkatkan peredaran di dalam kulit, yang bermaksud bahawa ia meningkatkan pengeluaran kolagen dan elastin. Dan, tentu saja, ginseng adalah sumber antioksidan yang hebat, yang bermaksud bahawa ketika bekerja keras untuk mengurangkan hiperpigmentasi, meningkatkan pengeluaran kolagen dan elastin, dan mengimbangi tahap kelembapan kulit, ginseng juga melindungi dari kerusakan akibat radikal bebas.

Oleh kerana ginseng selamat digunakan untuk semua orang, tidak ada masa penyesuaian ketika mencuba ramuan baru ini. Cukup tambahkan Vaseline Ginseng Gel ini  ke dalam rutin pagi anda, dan perhatikan kilauan kulit anda. Namun, tidak kira apa jenis kulit anda atau apa yang anda fikirkan dengan kulit anda, kemungkinan besar, ginseng mungkin dapat membantu anda. Itu kerana ginseng adalah pengimbang kulit semula jadi.

Dan jika kulit sensitif menjadi kebimbangan anda, sifat anti-radang semula jadi ginseng membantu mengatasi kemerahan dan bengkak, Ia bahkan boleh menjadi ubat penenang yang baik untuk keadaan kulit seperti jerawat dan psoriasis kerana Vaseline Ginseng ini sangat ringan untuk digunakan kemana saja dan sangat kaya dengan haruman yang boleh menarik perhatian anda untuk membelinya.

Ayuh kita bahaskan bahan yang terdapat dalam Vaseline Ginseng Gel ini.

Penerangan produk dan ciri-ciri

Dengan jeli Vaseline, Bantu mengembalikan kelembapan, Dengan 100% ginseng tulen, kaya dengan fitonutrien, Kulit kelihatan lebih cerah dalam 2 minggu

Pemasaran Produk

  • Ringan & tidak berminyak, Penyerapan segera *
  • Bahan anti penuaan 10X **
  • Berdasarkan ujian pengguna di Thailand, Nov’17
  • ** merujuk kepada tahap Vitamin B3 vs Vaseline Sun + Perlindungan Pencemaran

Pemasaran Jenama

  • Kami percaya semua orang, di mana sahaja berhak mendapatkan kulit yang sihat & pulih.

Oleh itu, kami mencipta gel pemutihan Fresh & Youthful.

Bahan-bahan

Air, Gliserin, Niacinamide, Tocopheryl Acetate, Panax Ginseng Root Extract, Petrolatum, Retinyl Palmitate, Benzophenone-4, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Caprig / Capric Triglyceride, Sodium Hydroxide, Acrylylate Acrylylate , Ethylhexylglycerin, Sorbitol, Propylene Glycol, Manitol, Cellulose, Hydroxypropyl Methylcellulose, Parfum, Disodium EDTA, Methylparaben, Phenoxyethanol, CI 17200, CI 19140, CI 77491, CI 77891.

Summary
Manfaat Vaseline Ginseng Gel Untuk Kulit Sekata
Article Name
Manfaat Vaseline Ginseng Gel Untuk Kulit Sekata
Description
Biasanya bila bercerita tentang Vaseline , orang akan anggap petroleum jelly sahaja dan juga losyen pencerah biasa yang terjual di drug store. Namun tahukah anda bahawa Vaseline juga turut mengeluarkan Ginseng Gel untuk kecerahan kulit dalam memastikan kulit kekal cantik dan sekata. Dengan begitu banyak inovasi produk dan teknik perawatan kulit baru muncul dengan kadar yang membimbangkan, mudah bagi kita untuk tersesat dalam ramuan yang menjanjikan kulit yang cerah, kenyal, dan bercahaya. Namun pada asas rejimen perawatan kulit yang tepat terdapat dalam Vaseline Ginseng Gel ini.
Author
Publisher Name
Ceria Sihat
Tagged: