Now Reading
LAVOO MALAYSIA

LAVOO MALAYSIA

Lavoo Protein Shampoo

LAVOO MARKETING HOLDING SDN. BHD. yang didaftarkan pada bulan Ogos 2020 telah berkembang dengan pesatnya pada tahun pertama ditubuhkan. Jenama LAVOO Shampoo Protein Essence terkenal di seluruh Asia dengan fokus untuk membantu menyelesaikan masalah rambut dengan produk penjagaan rambut yang berkualiti.

Inilah antara visi dan misi Lavoo:

1. Fokus dalam platform dalam talian untuk jualan.
2. Berurusan dengan lebih efisien dan professional terhadap para pelanggan.
3. Pengendalian segala urusan mengikut tatacara syarikat menerusi etika kerja dan penggarapan nilai murni di antara pembekal dan para pelanggan.
4. Membekalkan perkhidmatan berkualiti dengan menerapkan pelbagai jenis teknik pemasaran yang efektif bagi mencapai tahap kepuasan pelanggan yang maksimum.
5. Sentiasa peka dan bersedia terhadap setiap perubahan yang berlaku agar mutu perkhidmatan dipertingkatkan dari semasa ke semasa.
6. Konsisten dalam menangani masalah tempahan dan pembelian bekalan agar penghantaran produk dapat terus disalurkan kepada pelanggan dengan segera.

Encik Muhammad Yusri bin Yunus yang merupakan pengurus pemasaran dan pengasas LAVOO, telah menerapkan satu komitment dimana syarikatnya memastikan masyarakat mendapat manfaat dalam produk syarikat ini iaitu rambut mereka dalam keadaan sihat, rapi dan cantik.

error: Content is protected !!