Now Reading
Lakanto Malaysia Saraya Goodmaid

Lakanto Malaysia Saraya Goodmaid

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/LakantoMalaysia” locale=”en_MY” responsive=”1″ show_faces=”1″ show_stream=”0″ hide_cover=”0″ small_header=”0″ hide_cta=”0″]

Pemanis LAKANTO Luo Han Guo adalah pemanis tanpa glycemic, tanpa kalori dan diperbuat daripada 100% bahan semula jadi ? iaitu monk fruit dan eritritol yang kelihatan seperti gula.

Monk fruit berbentuk bulat kecil dan dikategori dalam keluarga labu, dimana juga dikenal sebagai Luo Han Guo. Lebih dari 1000 tahun yang lalu di dataran tinggi terpencil di China, monk fruit telah ditemui atas kemanisan semulajadinya. Ia dianggap sebagai rahsia umur panjang dan memperoleh nama “”BUAH ABADI”.

Jadi, ianya tidak mengandungi pewarna tiruan atau bahan tambahan. Ia adalah alternatif yang selamat dan unggul daripada pemanis rendah kalori yang lain kerana rasa semulajadinya yang baik.

Pemanis sifar kalori semula jadi ini sangat berkualiti tinggi. Ia mempunyai kemanisan, penampilan, aroma dan rasa gula. Rasanya tidak diubah oleh kepanasan dan boleh juga digunakan untuk memasak, membuat kek dan membancuh minuman.

Diperbuat dari campuran eksklusif ekstrak Luo Han Guo dan Erythritol dengan kemurnian tinggi, LAKANTO adalah pemanis glisemik sifar semula jadi yang enak, dengan rasa gula yang asli.

error: Content is protected !!