Kinohimitsu Royal Pumpkin, Anda Perlu Tahu Manfaatnya

kinohimitsu royal pumpkin

Kinohimitsu Royal Pumpkin yang berkhasiat adalah formulasi emas yang diilhamkan oleh pengetahuan Oriental, Tradisi Tempatan dan Ayurveda.

Produk ini diformulasikan dengan nilai pemakanan tinggi Labu dan Cendawan Susu Harimau yang berharga yang menyokong sistem imuniti badan dan kesihatan pernafasan.

Selain itu, Kinohimitsu Royal Pumpkin juga ditingkatkan dengan Ekstrak Kunyit yang kuat untuk kesan anti-radang dan fitonutrien 7 warna lain.

Kinohimitsu Royal Pumpkin
Kinohimitsu Royal Pumpkin

Manfaat labu dalam Kinohimitsu Royal Pumpkin

Labu merupakan sejenis buah yang membawa banyak kelebihan kepada badan kita. Walaupun biasanya dilihat sebagai sejenis sayuran, labu sebenarnya adalah buah, kerana ia mengandung biji. Walaubagaimanapun, makanan ini serupa dengan sayur-sayuran daripada buah-buahan.

Radikal bebas adalah molekul yang dihasilkan oleh proses metabolik badan. Walaupun radical bebas ini tidak stabil, mereka mempunyai peranan yang berguna, seperti memusnahkan bakteria berbahaya.

Walau bagaimanapun, radikal bebas yang berlebihan dalam badan anda  akan menimbulkan keadaan yang disebut tekanan oksidatif, yang telah dikaitkan dengan penyakit kronik, termasuk penyakit jantung dan barah.

Labu mengandungi antioksidan, seperti alpha-karoten, beta-karoten dan beta-cryptoxanthin. Ini dapat meneutralkan radikal bebas, menghalangnya daripada merosakkan sel anda.

Manfaat Cendawan susu harimau dalam Kinohimitsu Royal Pumpkin

Di samping itu, cendawan susu harimau yang terdapat dalam Royal Pumpkin Kinohimitsu Cendawan mempunyai sifat antioksidan dan mampu merangsang sistem imuniti tubuh kita untuk mempertahankan diri daripada penyakit pernafasan yang disebabkan oleh bakteria dan virus.

Ia juga dapat mencegah pembekuan darah dan menunjukkan aktiviti anti platelet yang akan membantu mengurangkan kemungkinan strok, tekanan darah tinggi atau penyakit kardiovaskular lain

Oleh itu, marilah kita menikmati kehidupan yang sihat dengan keseronokan dengan minuman yang kaya dengan nutrien ini setiap hari!

Kinohimitsu Royal Pumpkin

Kelebihan Kinohimitsu Royal Pumpkin

Labu – Menyokong kesihatan kulit dan mata

See Also
maca

Cendawan Susu Harimau – Menyokong sistem ketahanan badan & kesihatan pernafasan

Ekstrak Kunyit – Memiliki sifat anti-radang, baik untuk kesihatan sendi dan tulang rawan

10 Jenis Biji-bijian – Baik untuk pergerakan usus dan kenyang perut

Protein Kedelai Terisolasi – Baik untuk meningkatkan kekuatan otot dan pengencangan badan

Kinohimitsu Royal Pumpkin

Cara Penggunaan

Campurkan 2 sudu kecil (25g) ke dalam 150ml air suam.

error: Content is protected !!