Kinohimitsu Foot Patch Betulkah Berkesan?

kinohimitsu foot patch

Kinohimitsu Foot Patch betulkah berkesan? Fungsinya menyahtoksin melalui tapak kaki, melegakan sakit badan, meningkatkan kualiti tidur dan tenaga.

Kinohimitsu Foot Patch menggunakan semua ekstrak pokok semula jadi dan ion negatif yang kuat. Dengan menggunakan semua ekstrak pokok semula jadi dan ion negatif yang kuat, ia membantu anda dalam melakukan detoksifikasi dengan berkesan melalui tapak kaki anda.

Di samping itu, ia juga membantu anda melegakan banyak sakit badan, meningkatkan kualiti tidur anda dan meningkatkan tahap tenaga.

Fikirkan detoksifikasi dan minda segera beralih ke cawan teh dan sup yang jelas, gosok untuk ditambahkan ke rutin penjagaan kulit anda dan pembersih jus. Tetapi adakah anda pernah berfikir bahawa kaki anda dapat berperanan dalam detoksifikasi badan?

Sudah tentu tidak. Amalan detoksifikasi umum dipercayai mengalirkan racun keluar dari sistem melalui saluran pencernaan atau liang. Pad kaki detoks berfungsi sedikit berbeza tetapi menjanjikan hasil badan disucikan yang bebas dari bahan kimia dan bakteria.

Mari kita fahami apa itu alas kaki detoks ini – Kinohimitsu Foot Patch. Kinohimitsu Foot Patch adalah alas berwarna putih untuk dilekatkan menggunakan pelekat sendiri ke bahagian bawah kaki.

Peletakan biasanya antara pusat dan bahagian atas kaki. Di dalam alas terdapat bahan tersembunyi yang dikatakan dapat mengeluarkan toxin daripada tapak kaki.

Pad kaki detoks paling sering digunakan pada waktu malam agar dipakai selama 8-12 jam. Sebelum seseorang tidur pada waktu malam, mereka dilekatkan di bahagian bawah kaki. Apabila mereka bangun daripada tidur, seseorang mungkin mendapati alas berwarna kuning, coklat atau hitam. Itu dikatakan reaksi pembalut menghilangkan racun sepanjang malam. Ini berlaku melalui peluh yang dikeluarkan dari kaki.

Kinohimitsu Foot Patch

Manfaat Kinohimitsu Foot Patch

  1. Hilang tekanan

Manfaat utama pad kaki detoks adalah untuk . Melalui tapak kaki, alas kaki menghilangkan tekanan dan keletihan badan yang telah terkumpul sepanjang hari.

2. Mengurangkan kegelisahan pada waktu malaam

See Also
niacinamide

Keistimewaan lain pad kaki detoks adalah kegelisahan yang dijanjikan untuk mengusir semasa anda tidur. Apabila anda bangun pada waktu pagi, harapkan lebih banyak kemudahan dan kejelasan dalam fikiran dan badan anda.

3. Meningkatkan kualiti tidur

Sekiranya anda menghadapi masalah tidur sepanjang malam, alas detoks boleh membantu anda. Mereka bertujuan untuk meningkatkan kualiti tidur anda agar anda bangun dengan lebih tenang dan segar.

Kelebihan Kinohimitsu Foot Patch kepada badan kita:

  • Membantu melegakan rematik, gout, diabetes, migrain, tekanan darah tinggi, depresi, ketegangan, kebimbangan, insomnia, artritis, tekanan
  • Membantu membuang toksin & sisa badan
  • Membantu meningkatkan peredaran darah, sistem imuniti
Kinohimitsu Foot Patch

Cara Penggunaan

Kinohimitsu Foot Patch
  • Letakkan Kinohimitsu Foot Patch di telapak kaki sebelum tidur.
  • Buangkan pad yang tercemar pada keesokan harinya.
  • Gunakan alas segar pada malam berikutnya dan ulangi setiap hari. Untuk pengguna baru, gunakan setiap hari selama 2 minggu, 1-2 kali seminggu selepas itu.
  • Gunakan segera setelah meterai terbuka untuk mengelakkan pengeringan. JANGAN dedahkannya ke udara terbuka.
error: Content is protected !!