Kinohimitsu Bird Nest with Collagen

Kinohimitsu Bird Nest

Kinohimitsu Bird Nest with Collagen menggabungkan kebaikan sarang burung, Collagen Laut dan Rumpai Laut 100% berkualiti tinggi asli.

Selama berabad-abad warisan, sarang burung telah dikenali sebagai tonik berkhasiat terbaik. Oleh itu, Kinohimitsu Bird Nest disediakan dengan teliti untuk mengekalkan nutriennya, membolehkan anda menikmati faedah optimum dalam satu botol.

Selama beratus-ratus tahun, budaya Cina telah memuji faedah kesihatan sarang burung dengan perhatian tinggi. Manfaat sarang burung termasuk kejantanan, kulit yang lebih baik, kehamilan yang lebih kuat dan bayi yang lebih sihat.

Dari segi kanak-kanak, sarang burung mengandungi komponen yang disebut Neuraminidase, yang dapat membantu fungsi fisiologi dan biokimia tubuh. Ia juga sangat penting dalam pertumbuhan anak untuk mengembangkan memori yang tajam dan otak yang aktif.

Dari segi orang dewasa pula, terutamanya wanita, mereka yang makan sarang burung secara berkala (3 hingga 4 kali seminggu) akan kelihatan jauh lebih muda dari usia mereka. Ini disebabkan oleh gabungan mineral dan vitamin penting yang terdapat di dalam sarang burung yang diperlukan oleh tubuh anda untuk menjaga kesihatan kulit, tisu, rambut dan otot.

Kandungan Kinohimitsu Bird Nest yang terdapat di dalam satu botol Kinohimitsu ini adalah sebanyak 28%, iaitu antara kandungan sarang burung yang terbanyak sekali.

kinohimitsu bird nest

Selain itu, keistimewaan Kinohimitsu Bird Nest adalah ia mengandungi kolagen laut. Seperti sumber kolagen lain, kolagen laut dapat membantu melambatkan beberapa tanda penuaan, seperti kedutan, masalah sendi, dan kelemahan.

Selain manfaat anti-penuaan, kolagen ikan juga memberikan alternatif kepada orang yang mempunyai masalah menggunakan kolagen bentuk lain.

Ada juga yang menganggap kolagen laut sebagai alternatif yang lebih lestari. Industri perikanan sering mempunyai banyak bahan mentah yang tidak digunakan dari ikan yang mereka tangkap, termasuk kulit ikan dari mana kolagen laut berasal.

Kebaikan Kinohimitsu Bird Nest with Collagen

See Also
cosmoderm cleanser

kinohimitsu bird nest

Penuaan Sihat

  • Melegakan keletihan dan menyokong kesihatan pernafasan

Kecantikan

  • Menggalakkan kulit awet muda, berseri dan halus

Menguatkan Imuniti

  • Dengan kandungan glikoprotein dan faktor pertumbuhan yang tinggi, ia membantu meningkatkan sistem imun & meningkatkan daya tahan terhadap tekanan persekitaran luaran.

Cara Penggunaan Kinohimitsu Bird Nest

Kinohimitsu bird nest sedia untuk diminum dan boleh diambil sejuk atau dipanaskan. Sesuai untuk semua peringkat umur.

error: Content is protected !!