Now Reading
Kinohimitsu Beauty Drink Collagen dan 9 Alternatif Yang Berkesan Untuk Penjagaan Kesihatan Dari Dalam

Kinohimitsu Beauty Drink Collagen dan 9 Alternatif Yang Berkesan Untuk Penjagaan Kesihatan Dari Dalam

kinohimitsu

Pada zaman moden ini, makanan tambahan atau supplemen kesihatan yang sihat boleh didapati dengan begitu senang sahaja dan dimana-mana sahaja. Jenama seperti Kinohimitsu adalah salah satu jenama yang mempunyai pelbagai jenis minuman dan supplemen kesihatan yang senang didapati di pasaran.

Ia merangkumi dari minuman kolagen, minuman sarang burung, minuman kesihatanyang berkhasiat, dan macam-macam lagi. Tambahan lagi ia adalah mampu milik oleh semua orang.

Mari kita lihat produk Kinohimitsu yang anda boleh dapati di pasaran dan juga beberapa produk alternatif yang baik untuk penjagaan kesihatan anda dari dalam tubuh badan.

Kinohimitsu Beauty Drink Collagen 16s

Kinohimitsu Beauty Drink Collagen 16s

RM279.90

Minuman Kecantikan Kinohimitsu adalah kaedah paling berkesan untuk mengembalikan kecergasan awet muda pada kulit seluruh badan dan bukan hanya pada wajah anda, tetapi juga seluruh badan anda termasuk leher, payudara dan punggung. Ia mengandungi kepekatan kolagen peptida marin yang tinggi yang membantu menganjalkan kulit anda untuk kulit yang lebih halus, kencang dan kelihatan lebih muda hanya dalam 6 hari sahaja.

NH Colla Plus Collagen Drink 5000mg

NH Colla Plus Collagen Drink 5000mg

RM138.10

NH Colla Plus adalah minuman kecantikan kolagen laut terhidrolisis pekat yang dirumuskan khas untuk orang Asia. Setiap botol NH Colla Plus yang menyegarkan ini mengandungi 5000mg kolagen, Vitamin C dan jus anggur merah pekat untuk menjadikan kulit anda cantik dan sempurna setiap hari. Dengan menggunakan teknologi pengeringan semburan terkini untuk memecah molekul, minuman kolagen yang sangat pekat ini akan diserap dengan serta merta oleh sel dan menembusi jauh ke dalam lapisan dermis untuk merangsang pengeluaran kolagen kulit. Kulit anda akan menjadi terhidrat,anjal dan lebih kenyal. Dalam masa yang singkat, tanda-tanda penuaan anda akan semakin berkurang dan kulit menjadi kelihatan muda dan cantik.

Kinohimitsu Superfood 1Kg

Kinohimitsu Superfood

RM131.70

Produk ini adalah minuman lengkap pemakanan yang terdiri daripada 7 warna bahan-bahan nabati yang ditambahkan dengan prebiotik, lutein, spirulina dan bahan-bahan lain yang menyihatkan. Minuman ini boleh membantu badan anda menurunkan tahap kolesterol darah, melambatkan penyerapan gula, membuat anda rasa kenyang dengan lebih lama, menguatkan imuniti anda, meningkatkan kesihatan gastrousus dan menggalakkan kesihatan mata dan kulit anda.

NH Nutri Grains Beetroot Ubi Bit 800g

NH Nutri Grains Beetroot

RM51.70

Minuman pelengkap ini dibuat dari 20 jenis bijirin dan beetroot yang kaya dengan nutrien. Ia juga diperkaya dengan protein, serat makanan, vitamin, mineral dan pelbagai fitonutrien. Beetroot mengandungi banyak antioksidan, yang dapat memlambatkan pengoksidaan sel dan meningkatkan kesihatan kardiovaskular. Formula yang ditingkatkan ini dapat memenuhi keperluan semua orang dengankandungan gula rendah, vitamin B12 tinggi yang sesuai untuk vegetarian dan individu yang tidak bertoleransi laktosa. Ia juga diperkaya dengan ekstrak buah wolfberry dan kurma merah, Medium-Chain Triglycerides (MCTs) dan Vitamin B12.

Kinohimitsu Superfood Lady

Kinohimitsu Superfood Lady

RM59.90

Minuman multigrain pelbagai bijiran yang berwarna merah jambu ini diperkaya dengan kalsium dan besi, yang digabungkan dengan beetroot, cranberry, red date dan longan yang sempurna agar sesuai untuk semua wanita. Ia mengandungi sumber serat yang dapat menyokong kesihatan pencernaan anda, tinggi dengan kalsium dimana ia adalah baik untuk pengembangan tulang dan gigi yang kuat dan sistem kardiovaskular. Ia juga tinggi dalam zat besi dimana ia adalah baik untuk pembentukan sel darah merah, mengandungi kandungan protein tinggi, buah kranberi, beetroot dan red date.

Biogreen Perfect Pink Lady Oatmilk

Biogreen Perfect Pink Lady Oatmilk

RM63.90

Biogreen Perfect Pink Lady diformulasikan secara unik kerana ia mengandungi lebih dari 30 bijirin yang dilengkapi dengan nutrien penambah kolagen seperti hidroksiprolin, lisin, prolin, besi, belerang, silikon dan lain-lain. Nutrien ini berfungsi secara sinergis untuk mengaktifkan semula pengeluaran kolagen di badan kita sambil memelihara kecantikan dari dalam. Minuman pelengkap ini berfungsi untuk melancarkan peredaran darah dan menambahkan stamina, menyuburkan perut dan limpa, melindungi hati, paru-paru, usus besar dan buah ginjal anda.

Kinohimitsu Birds Nest

Kinohimitsu Birds Nest

RM77.90

Kinohimitsu Bird’s Nest menggabungkan kebaikan Bird’s Nest 100% asli, ginseng Amerika, jamur putih dan gula batu, yang disediakan dengan teliti untuk mengekalkan nutriennya, membolehkan anda menikmati faedah optimum dalam satu botol. Produk ini boleh melegakan keletihan dan menyokong kesihatan pernafasan anda, menggalakkan kulit yang awet muda, berseri dan halus, dan ia juga mempunyai kandungan glikoprotein dan faktor pertumbuhan yang tinggi,maka ia akan membantu meningkatkan sistem imunanda dan meningkatkan daya tahan terhadap tekanan persekitaran luaran.

NH Bird's Nest Drink With Wild Ginseng + Aloe Vera

NH Bird’s Nest Drink With Wild Ginseng + Aloe Vera

RM41.80

Produk ini mempunyai ramuan sarang burung asli yang sihat dengan ginseng liar, jamur putih dan lidah buaya. Lidah buaya kaya dengan vitamin dan mineral, menjadikannya kombinasi yang baik untuk minuman sarang burung. Penambahan lidah buaya juga membuatkan minuman ini lebih sedap diminum. Minuman sarang burung ini adalah minuman tambahan yang boleh dimakan setiap hari pada bila-bila masa sepanjang hari. Bahan-bahan yang digunakan untuk minuman ini ialah white fungus, gula batu, sarang burung, aloe vera, dan ginseng liar.

Kinohimitsu Jpan Prowhite Camu-Camu & Berries

Kinohimitsu Japan Prowhite Camu-Camu & Berries

RM58.79

Kinohimitsu J’pan ProWhite adalah minuman yang lazat yang menyediakan fungsi kesihatan dan kecantikan sistemik. Ia mengandungi Glutathione dan dua ‘superfruits’ iaitu Camu-camu dan Maqui Berry untuk menghilangkan bintik-bintik di atas kulit anda dan mengurangkan tekanan oksidatif. Dengan pakej nutrien yang kuat yang berfungsi secara sinergi, Kinohimitsu J’pan ProWhite membantu meningkatkan kejernihan dan seri kulit, meningkatkan sistem imun dan mempromosikan hati yang sihat untuk kulit yang sempurna dan bersinar hanya dalam beberapa minggu.

Brands InnerShine Prune Essence Plus with Camu Camu 42ml

Brands InnerShine Prune Essence Plus with Camu Camu

RM28.90

Shine Prune Essence plus Camu Camu dibuat dari prun California dengan buah Camu Camu tambahan. Buah prun berfungsi untuk menggalakkan sistem pencernaan yang sihat dan ia adalah amat berkesan dalam melambatkan proses penuaan untuk badan anda. Camu Camu pula mengandungi sumber Vitamin C yang kaya dengan kandungan serat yang tinggi dan mengandungi maltodextrin, serat larut yang membantu mempromosikan pergerakan usus. Produk ini tidak mempunyai bahan pengawet tambahan.

Suplemen tambahan memang amat baik untuk anda lebih-lebih lagi wanita. Oleh itu, anda patut cuba salah satu daripada produk yang kami senaraikan di atas untuk penjagaan kesihatan diri anda sendiri. Pilihlah produk yang sesuai dengan anda. Semoga perkongsian ini bermanfaat buat anda di luar sana yang masih tercari-cari produk suplemen tambahan wanita yang terbaik.

error: Content is protected !!