Now Reading
Jadilah hero CeriaSihat dan sokong misi kami – derma anda dihargai

Jadilah hero CeriaSihat dan sokong misi kami – derma anda dihargai

Setiap hari, anda bertungkus-lumus menerajui hidup dengan cemerlang. Setiap hari juga, pasukan penulis kami bertungkus-lumus menyediakan artikel yang mempunyai maklumat berguna kepada rakyat Malaysia.

Artikel-artikel kami telah dibaca oleh 1 juta rakyat Malaysia. Kami juga telah mencecahi 250,000 pembaca setiap bulan. Kami amat terharu dengan sokongan anda yang membaca, follow dan komen di platform kami. Sesungguhnya, terima kasih dari lubuk hati kami. 

Bantulah kami menyumbang seperti ini:

• Membantu seorang ibu hamil mengetahui tanda-tanda hampir bersalin

• Memberikan maklumat mengenai suatu ubat berbahaya kepada seorang ayah

• Menyediakan maklumat bagaimana mengetahui cara pemakanan yang sihat kepada seorang pesakit diabetes

• Membantu seorang warga emas untuk mengetahui simptom sakit jantungya. 

Ini semua memakan jumlah kos yang tinggi. Kami telah mencuba sedaya upaya untuk berjimat dan mengurangkan kos. Sumbangan daripada pihak pengiklan adalah tidak mencukupi, jadi sumbangan kewangan daripada anda adalah sangat diperlukan. 

Jikalau anda berkemampuan, silalah sumbang kepada misi kami. Matlamat kami adalah untuk menyediakan maklumat penting dan artikel yang bermanfaat dalam bahasa Melayu. Bantu kami menyambung perjalanan kami agar semua rakyat Malaysia dapat meningkatkan hidup dalam semua aspek.

Cara-cara untuk membantu kami:

Sumbangan kewangan

Menderma kepada kami secara satu kali atau bulanan, apa-apa jumlah pun kami terima dengan hati yang terbuka, sikit-sikit, lama-lama jadi bukit 🙂

Membeli barangan yang diperlukan di laman kami

Membuat pembelian barangan keperluan dari stor kami di shop.ceriasihat.com. Kami menjual pelbagai barangan keperluan dan supplemen kesihatan.. Pembelian anda membantu menyumbang kepada misi kami untuk menyediakan maklumat berguna kepada semua.

Anda juga boleh klik pautan affiliate Lazada kami, agar kami dapat komisyen dari Lazada.

Merchandise CeriaSihat

Membeli merchandise kami seperti mask guna semula berkualiti, baju T kami atau ebook resepi-resepi sihat kami.

error: Content is protected !!