8 Produk Himalaya Confido 60s Tablet dan alternatifnya

Himalaya Confido

Himalaya Confido 60s Tablet adalah ubat khas Ayurveda yang dihasilkan oleh Himalaya Herbal Healthcare. Ia mengandungi kapikacchu yang membantu dalam pengurusan disfungsi seksual lelaki dengan meningkatkan jumlah sperma dan tahap testosteron.

Manakala, gokshura berfungsi sebagai afrodisiak, yang meningkatkan jumlah air mani dan meningkatkan libido. Ramuan ini bermanfaat dalam disfungsi ereksi kerana menguatkan tisu zakar.

Protodioscin, pelopor testosteron, yang terdapat di Small Caltrops, diubah menjadi dehydroepiandrosteron (DHEA). Ini meningkatkan vasodilatasi aliran arteri zakar.

Himalaya Confido

RM19.90

Himalaya Confido 60s Tablet adalah ubat khas Ayurveda yang dihasilkan oleh Himalaya Herbal Healthcare. Ia mengandungi kapikacchu yang membantu dalam pengurusan disfungsi seksual lelaki dengan meningkatkan jumlah sperma dan tahap testosteron.

Garden of Life, Vitamin Code, Whole Food Multivitamin for Men

RM242.20

Vitamin Code Men adalah multivitamin makanan yang kuat dan mentah dihasilkan oleh Garden of Life. Ia menggunakan nutrien yang berasal dari makanan keseluruhan untuk memenuhi keperluan pemakanan harian lelaki. Walaupun konsensus masih bercampur di antara saintis, secara amnya bersepakat bahawa, mendapatkan nutrien anda melalui makanan keseluruhan lebih baik daripada makanan tambahan kerana makanan keseluruhan lebih tinggi bioavailabiliti, yang bermaksud lebih banyak nutrien dapat diserap oleh tubuh, dan oleh itu, lebih banyak manfaatnya dapat dirasai.

Rainbow Light, Men’s One Multivitamin

RM193.80

Rainbow Light adalah multivitamin serba guna yang hebat dan bukan GMO, bebas gluten, dan mesra vegan. Ia juga mengandungi pelbagai buah-buahan dan sayur-sayuran yang mengandungi pelbagai nutrien yang diperlukan oleh badan anda untuk berfungsi dengan baik.

Hurix Tongkat Ali Plus

RM39.90

Ia merupakan formulasi istimewa untuk lelaki dengan menggunakan teknologi moden.

.Selain itu, ia turut menggunakan bahan dan herba semulajadi terpilih yang berkualiti tinggi.

Ia merupakan keluaran syarikat yang menjadi pelopor rawatan herba di Malaysia yang menggabungkan herba semulajadi daripada hutan tropika Malaysia bersama-sama dengan teknologi terkini.

Nu-prep 100 Tongkat Ali

RM164.20

Ia mengandungi 100% Physta┬« Tongkat Ali asli yang merupakan ekstrak larut air yang dipatenkan di US, Eropah, Malaysia dan juga Jepun.

Ia turut disokong oleh 14 kajian klinikal dan merupakan keluaran syarikat Biotropics Malaysia Berhad (Biotropics).

Ia membantu dalam meningkatkan tenaga dan mengatasi kelesuan.

See Also
tiktok

Orang Kampung Tongkat Ali

RM22.00

Ubat ini merupakan produk yang fokus untuk meningkatkan aliran darah dalam badan, memberikan tenaga dan dapat melegakan keletihan dan kelesuan.

Vitahealth Tongkat Ali Maca Plus

RM91.50

Fokus utama produk supplement lelaki ini adalah:

  • Dalam ekstrak larut air yang memudahkan penyerapan
  • Meningkatkan stamina lelaki
  • Menambah tenaga
  • Sesuai untuk lelaki yang kerap letih dan kurang bertenaga

Andro Plus 200

RM180.00

Supplement lelaki ini fokus kepada:

  • Membantu meningkatkan stamina lelaki
  • Meningkatkan kadar pemulihan tenaga
  • Mengurangkan simptom penuaan
  • Mengurangkan tekanan dengan mengurangkan tahap kortisol dalam badan

error: Content is protected !!