Vaseline Healthy White Ginseng Whitening Gel

Bukan hanya jeli petroleum, Vaseline juga ada Vaseline Healthy White Ginseng Whitening Gel untuk kecerahan, supaya kulit kekal cantik dan sekata.

Dengan begitu banyak inovasi produk dan teknik perawatan kulit baru muncul dengan kadar yang membimbangkan, mudah bagi kita untuk tersesat dalam ramuan yang menjanjikan kulit yang cerah, kenyal, dan bercahaya. Namun pada asas rejimen perawatan kulit yang tepat terdapat dalam Vaseline Healthy White Ginseng Whitening Gel ini.

vaseline healthy white ginseng
 • Bantu memudarkan bintik-bintik gelap dan menyeimbangkan tahap penghidratan dan kelembapan pada kulit.
 • Mencegah penuaan.
 • Membantu meningkatkan peredaran di dalam kulit
 • Sumber antioksidan yang hebat
 • Dengan Vaseline Healthy White Ginseng, ia bantu mengembalikan kelembapan dengan 100% ginseng tulen.
 • Kaya dengan fitonutrien, Kulit kelihatan lebih cerah dalam 2 minggu

Penggunaan Vaseline Healthy White Ginseng Whitening Gel

Terdapat beberapa langkah mudah: membersihkan, mengelupas, menghidrat, melembapkan, dan melindungi dengan SPF dan antioksidan. Salah satu antioksidan yang paling popular adalah vitamin c kerana ianya bukan sahaja melindungi kulit anda dari radikal bebas, tetapi juga meringankan hiperpigmentasi yang disebabkan oleh bekas jerawat atau tanda-tanda penuaan.

Sayangnya, vitamin C boleh merengsakan bagi mereka yang mempunyai kulit sensitif, yang bermaksud bahawa anda mungkin ingin mencari alternatif jika kulit anda terdedah kepada kerosakan. Maka Vaseline membuat alternati baru dengan penggunaan ginseng.

See Also
dove intense repair mask

Kelebihan Ginseng Dalam Produk

 • Walaupun ginseng muncul dalam produk baru setiap bulan di dunia barat, ginseng telah digunakan selama berabad-abad di Korea untuk faedah penjagaan kulitnya yang nampak sangat ajaib.
 • Ginseng adalah adaptogen, yang bermaksud membantu menyeimbangkan tahap tekanan di dalam badan anda.
 • Apabila digunakan secara topikal, ia berfungsi sama. Ginseng adalah sumber vitamin B yang sangat baik yang membantu memudarkan bintik-bintik gelap dan menyeimbangkan tahap penghidratan dan kelembapan pada kulit. Ini menjadikan Vaseline Healthy White Ginseng Whitening Gel sesuai untuk mereka yang mengalami tekanan kulit, jerawat, atau sensitif.
 • Untuk pengetahuan semua, ginseng dapat mencegah penuaan dengan menghalang pembentukan kerutan dan meningkatkan kelembapan pada kulit manusia.
 • Selain itu, ginseng dapat membantu meningkatkan peredaran di dalam kulit, yang bermaksud bahawa ia meningkatkan pengeluaran kolagen dan elastin.
 • Ginseng adalah sumber antioksidan yang hebat, yang bermaksud bahawa ketika bekerja keras untuk mengurangkan hiperpigmentasi, meningkatkan pengeluaran kolagen dan elastin, dan mengimbangi tahap kelembapan kulit, ginseng.
 • Oleh kerana ginseng selamat digunakan untuk semua orang, tidak ada masa penyesuaian ketika mencuba ramuan baru ini. Cukup tambahkan Vaseline Healthy White Ginseng Whitening Gel ini  ke dalam rutin pagi anda, dan perhatikan kilauan kulit anda.
 • Namun, tidak kira apa jua jenis kulit anda atau apa yang anda fikirkan dengan kulit anda, kemungkinan besar, ginseng mungkin dapat membantu anda. Ini kerana ginseng adalah pengimbang kulit semula jadi.
 • Dan jika kulit sensitif menjadi kebimbangan anda, sifat anti-radang semula jadi ginseng membantu mengatasi kemerahan dan bengkak,
 • Bahkan ia boleh menjadi ubat penenang yang baik untuk keadaan kulit seperti jerawat dan psoriasis kerana Vaseline Healthy White Ginseng Whitening Gel ini sangat ringan untuk digunakan kemana saja dan sangat kaya dengan haruman yang boleh menarik perhatian anda untuk membelinya.

Bahan-bahan:

Air, Gliserin, Niacinamide, Tocopheryl Acetate, Panax Ginseng Root Extract, Petrolatum, Retinyl Palmitate, Benzophenone-4, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Caprig / Capric Triglyceride, Sodium Hydroxide, Acrylylate Acrylylate , Ethylhexylglycerin, Sorbitol, Propylene Glycol, Manitol, Cellulose, Hydroxypropyl Methylcellulose, Parfum, Disodium EDTA, Methylparaben, Phenoxyethanol, CI 17200, CI 19140, CI 77491, CI 77891.

Ginseng ialah bahan yang sangat popular secara tradisional. Vaseline Healthy White Ginseng manfaatkan bahan ini di dalam produk penjagaan badan mereka supaya anda dapat sama-sama nikmati kelebihan bahan ini secara komersial dan moden.

error: Content is protected !!