Now Reading
Head & Shoulders – Rambut Tanpa Kelemumur

Head & Shoulders – Rambut Tanpa Kelemumur

Head & Shoulders

Head & Shoulders dirumus untuk melawan penyebab kelemumur, sesuai untuk semua jenis rambut. Rambut yang unik perlu penyelesaian unik.

Penyelesaian kelemumur kepala & bahu merangkumi syampu dan perapi serta pencucian bersama dan rawatan rambut yang memberi rambut anda peningkatan tambahan.

Head & Shoulders Cool Menthol Shampoo

RM18.50

Produk dari Head & Shoulders Menthol Anti Dandruff Shampoo membersihkan dengan rasa segar mentol sambil menjaga rambut agar sentiasa lembap. Deratologi diuji, ph yang seimbang dan ditingkatkan dengan antioksidan untuk merawat rambut dan kulit kepala dengan lembut. Mentol yang menyejukkan dan bahan penanggul kelemumur kami menjadikan rambut anda bersih dan bebas kelemumur, dengan aroma segar yang tahan lama. Formula lembut sesuai untuk penggunaan seharian.

Sunsilk Co-Creations Smooth & Manageable Shampoo

RM16.00

Sunsilk Shampoo Smooth & Manageable hadir dalam botol merah jambu yang menyeronokkan yang pasti anda perhatikan duduk di rak dari jauh. Formulanya adalah makanan berkhasiat dan kaya, yang membantu menambah nutrien penting agar folikel rambut anda tumbuh dengan sihat. Anda akan mendapati bahawa rambut anda yang kasar biasanya terasa lebih halus dan lembut. Rambut anda bergerak tanpa berat dan jatuh kembali ke tempatnya dengan sempurna. Rambut juga kurang kusut sehingga anda dapat menyisir rambut dengan mudah. Dapatkan rambut yang terurus dan cantik hari ini dengan Sunsilk Shampoo Smooth & Manageable.

HEAD & SHOULDERS Sub Zero Sensation Shampoo

RM15.90

Produk Head & Shoulders Sub Zero Sensation ini dapat memberikan formula paling hebat yang pernah ada untuk kulit kepala anda. Versi shampu baru iaitu SUBZERO ANTI DANDRUFF ini akan menenangkan rasa gatal dengan kekuatan penyejukan yang ditingkatkan. Formulasi baru yang dipersembahkan dengan formula paling terkini untuk kulit kepala anda. Varian baru H&S SUB ZERO ANTI DANDRUFF akan menenangkan gatal dengan kekuatan penyejukan yang ditingkatkan sebanyak lima kali ganda dari shampu biasa. 

L’OREAL Elseve Extraordinary Oil Ultra Nourishing Shampoo

RM13.90

Syampu Nourish Oil LOreal Paris Elseve 6 dibuat dengan minyak yang diekstrak dari Almond, Kelapa, Minyak Zaitun, Argan, Camelia dan Jojoba. Gabungan ini memastikan bahawa ia sangat berkhasiat dan menyeluruh sehingga rambut anda mendapat semua nutrien yang diperlukannya untuk tumbuh. Dengan penggunaan yang konsisten, anda akan mendapati bahawa rambut anda juga mempunyai kilauan tambahan! Apabila dikeluarkan dari bekas, anda akan langsung jatuh cinta dengan aroma bunga manis, dan ini tetap pada rambut anda walaupun selepas mencuci. Untuk pilihan yang berpatutan namun berkesan, anda mesti memilih Syampu Nourish Minyak LOreal Paris Elseve 6.

Head & Shoulders Supreme Moisture

RM21.90

Kepala & Bahu Suprême Moisture Anti-Kelemumur Shampoo dengan Argan Crème Maghribi yang mewah adalah disatukan dengan minyak wangi bunga yang harum. Ia mempunyai sebanyak 10 kali ganda pelembap agar kesan anti kelemumur dapat tahan lama. Head & Shoulders Suprême Moisture mempunyai Argan Crème yang mewah disatukan dengan minyak wangi bunga. Argan, dipetik dari “pokok kehidupan” Maghribi, terkenal sebagai bahan mewah semula jadi untuk pelembapan rambut dan kulit. Rumusannya dapat mengunci air dan melembapkan, meningkatkan kekeringan dan kusam, meninggalkan rambut lembap dan berkilau lembut.

Himalaya Herbals Anti-Hair Anti Hair Fall Shampoo

RM15.20

The Himalaya Herbals Anti-Hair Fall Shampoo contains native herbal ingredients like Butea Frondosa and Bhringaraja to strengthen your hair and enrich your scalp for less hair fall. This two in one function ensures that your hair not only falls prematurely less but also improves on its texture and lustre. With strengthened hair and a moisturised scalp, you’d find that your hair is able to grow out longer and looks shiny. This shampoo also has a pleasant aromatic scent that lingers on your hair. See the difference quickly with the Himalaya Herbals Anti-Hair Fall Shampoo.

Head and Shoulders Ultramen Anti Hair Fall Shampoo

RM19.90

Produk Head and Shoulders Ultramen Anti Hair Fall ini dirumus khas untuk para lelaki dengan Ginseng yang dapat merawat rambut yang agar jadi kuat sehingga akar rambut lalu ia dapat membantu mengurangkan keguguran rambut. Kandungannya yang dengan mineral dari lautan dalam dapat menyucikan secara mendalam, mengimbangkan kulit kepala berminyak dan mengurangkan gatal-gatal kulit kepala. Dengan formulasi ZPT yang dipatenkan yang terbukti secara klinikal dapat menghilangkan kelemumur dan dapat mengurangkan keguguran rambut yang amat ketara sekali.

CLEAR Anti-Dandruff Ice Cool Menthol Shampoo

RM11.90

Clear Shampoo Ice Cool Menthol memberikan pembersihan lembut pada kulit kepala anda dan menanggalkan akar sebum dan kekotoran rambut. Ini membantu mengekalkan keadaan kulit kepala yang steril untuk kelemumur yang kurang dan akar rambut yang lebih kuat. Dengan mentol dalam formula, kulit kepala anda mengalami sensasi penyejukan ketika anda mencuci rambut dengan syampu. Ini menyegarkan kulit kepala anda dan membolehkannya berasa santai. Semasa kulit kepala anda merosot dan menjalani pemulihan, anda akan mendapati kulit kepala anda kurang berkeringat – mengucapkan selamat tinggal kepada bintik putih yang tidak sedap dipandang yang dikenali sebagai kelemumur dengan Clear Shampoo Ice Cool Menthol.

Head & Shoulders Supreme Moisture Conditioner

RM19.90

Produk dari Head & Shoulders Suprême Moisture Scalp and Hair Crème Conditioner dengan Argan Crème Maghribi dari bahan semula jadi yang dirumus khas untuk disatukan dengan minyak wangi bunga. Kandungannya yang mempunyai  10 kali ganda bahan pelembap dapat memberi perlindungan anti kelemumur yang boleh yang dipertingkatkan supaya keberkesanan yang cekap dari fungsi bahan minyak Argan, ZPT, dan bahan penyaman. Ia boleh juga digunakan pada kulit kepala dan rambut anda.

Himalaya Protein Conditioner

RM25.90

Produk dari Himalaya Protein perapi ini dapat membaikpulih dan melindungi rambut anda dari rosak yang lebih teruk dengan memastikan ianya sentiasa sihat dan lembut. Bahan utama yang terkandung di dalam perapi ini ialah Aloe vera, Yarrow, Chickpea dan Bean Sprout mampu bertindak sebagai pelembap rambut semula jadi yang berkesan. Dengan aroma yang menyegarkan, perapi ini adalah pilihan yang terbaik untuk rambut anda yang berwarna dan kusam.

error: Content is protected !!