freeman mask

Face mask adalah rawatan penjagaan kulit yang sempurna untuk membantu anda dalam rutin penjagaan kulit anda. Face mask yang betul dapat membantu menghidratkan kulit, menghilangkan lebihan minyak dan membantu memperbaiki penampilan pori-pori anda. Mereka juga merupakan kaedah terbaik untuk mengeluarkan kotoran. FREEMAN mask dapat memberikan pembersihan yang mendalam, membersihkan pori, menjadi kulit semakin berseri dan juga membantu keberkesanan semua produk penjagaan kulit anda.

Freeman Feeling Beautiful Pomegranate Revitalizing Peel-Off Gel Mask 175ml

FREEMAN Feeling Beautiful Pomegranate Revitalizing Peel-Off Gel Mask 175ml

RM13.07

Peel-off Freeman mask ini diperkaya dengan ekstrak buah delima, dan dapat membantu menegangkan dan menguatkan kulit anda. Face mask ini mempunyai campuran 8-antioksidan termasuk buah acai, buah blueberry, buah kranberi, buah goji, buah mangga, buah manggis, buah noni, dan semestinya buah delima. Kesemua buahan ini dapat melindungi kulit anda dari radikal bebas dan tekanan persekitaran. Produk ini adalah sesuai untuk semua jenis kulit, tidak diuji pada haiwan, dan bebas paraben

ARTISTRY SIGNATURE SELECT Firming Mask (125g)

Artistry Signature Select Firming Mask (125g)

RM119.90

Face mask ini berfungsi untuk menganjalkan dan memperbaharui kulit anda untuk mengelakkan kedutan dan kendur. Ia mengandungi formula transformasi segera dengan sensasi pemanasan yang menyenangkan supaya anda tahu bahawa ia berfungsi semasa aplikasi. Kulit anda akan terasa lebih tegang, segar dan diperbaharui. Formulanya juga merangkumi ekstrak buah delima bersumberkan Nutrilite. Ekstrak eksklusif ini dibuat dari keseluruhan buah super yang terkenal dengan kebaikan anti-oksidan dan khasiatnya.

Freeman Feeling Beautiful Watermelon + Aloe Soothing Cooling Gel Mask

FREEMAN Feeling Beautiful Watermelon + Aloe Soothing Cooling Gel Mask

RM13.45

Freeman mask penyejuk ini adalah sesuai untuk orang yang mempunyai kulit sensitif. Ekstrak dari buah tembikai memberikan penghidratan yang menyegarkan untuk kulit yang mudah mendapat jerawat manakala jus Aloe Vera adalah ramuan yang akan menenangkan kulit yang sensitif. Produk ini adalah sesuai untuk kulit sensitif, tidak diuji pada haiwan, dan bebas paraben. Ando boleh gunakan produk ini sebanyak dua kali seminggu atau sekerap yang anda diperlukan.

Beauty Shop Aloe Vera Protective Mask (220g)

Beauty Shop Aloe Vera Protective Mask (220g)

RM110.00

Face mask ini disertakan dengan ekstrak lidah buaya yang semula jadi, asid hyaluronik, dan vitamin E yang berfungsi untuk menghidrat kulit dengan serta-merta, memberikan kesan penyejukan, memerangkap kelembapan pada kulit dan membantu mempromosikan penyembuhan. Produk ini sangat sesuai untuk penggunaan selepas anda berjemur di bawah matahari. Penggunaan kerap akan membantu anda untuk mendapat kulit yang semakin sihat, bertambah seri dan semakin cerah.

Freeman Brightening Green Tea & Orange Blossom Peel-Off Mask 175ml

FREEMAN Brightening Green Tea & Orange Blossom Peel-Off Mask 175ml

RM13.45

Freeman mask antioksidan ini berfungsi untuk mendapatkan kulit yang lebih ceria dan sihat. Face mask ini mengandungi teh hijau, orange blossom dan vitamin C yang akan membantu anda untuk meminimumkan penampilan bintik-bintik gelap, dan mencerahkan warna kulit anda yang tidak sekata. Produk ini amat sesuai untuk kulit normal hingga kombinasi. Anda boleh gunakan produk ini sebanyak dua kali seminggu atau sekerap yang anda diperlukan.

NATURALS BY WS Tea Tree Green Tea Polishing Mask

NATURALS BY WS Tea Tree Green Tea Polishing Mask

RM27.93

Produk berasal dari negara Korea ini berfungsi sebagai lulur muka, mengandungi Kuasa Mattifikasi yang berganda, lulur dan pelembapan sekaligus, menjadikan kulit anda berasa lebih sihat, segar dan halus. Kuasa Mattifikasi yang berganda berfungsi sebagai Charcoal Exfoliator juga. Ia dapat menghilangkan kekotoran dan lebihan sebum; tea tree dan ekstrak teh hijau untuk kawalan sebum di muka anda. Produk ini bebas dari paraben, alkohol, lanolin, minyak mineral, Sodium Lauryl Sulfate, Isothiazolinone (MIT, CMIT, BIT).

Freeman Feeling Beautiful Charcoal and Black Sugar Mask 175ml

FREEMAN Feeling Beautiful Charcoal and Black Sugar Mask 175ml

RM13.07

Freeman mask lumpur hitam pekat yang lembut ini berfungsi seperti magik untuk melembapkan, dan menjadikan kulit lebih lembut. Mineral hebat untuk kulit yang dikumpulkan dari Laut Mati mempunyai kesan berkhasiat semula jadi yang dapat meningkatkan kelancaran dan kesihatan kulit secara meyeluruh. Arang aktif berfungsi untuk mengunci minyak & toksik, kemudian perlahan-lahan membuangnya tanpa mengeringkan atau mengganggu kulit anda. Gula hitam juga membantu kulit menahan hidrasi, yang membantu melicinkan kekasaran dan garis-garis halus. Produk ini sesuai untuk kulit normal hingga kombinasi.

Bioaqua Black Mask Blackhead Remover Acne Treatments Bamboo Charcoal Purifying Peel-off

Bioaqua Black Mask Blackhead Remover Acne Treatments Bamboo Charcoal Purifying Peeloff

RM15.90

Produk ini mempunyai kuasa penembusan yang sangat kuat, menyerap bintik hitam dan kotoran pori didalam kulit anda. Produk ini fokus dalam pembersihan liang pori, berkesan untuk meningkatkan kualiti kulit yang kasar supaya lebih lembut, mengawal pengeluaran minyak di atas kulit, dan memastikan kulit anda tidak rosak lagi. Ia mempunyai rasa sensasi sejuk dan menyegarkan dan selesa untuk anda. Produk ini juga dapat membantu mengurangkan jerawat yang sedia ada, mencegah penumbuhan jerawat yang baru dan menjadikan kulit lebih berkilau.

Freeman Avocado and Oatmeal Face Mask 175ml

FREEMAN Avocado and Oatmeal Face Mask 175ml

RM13.07

Menyuburkan dan menyucikan kulit muka anda dengan Freeman mask yang menakjubkan ini. Ia kaya dengan tanah liat untuk menyerap ke dalam kulit untuk membersihkan kotoran dan minyak dari liang pori. Ia mempunyai Vitamin E, avocado dan oatmeal yang kaya dengan nutrien untuk melembapkan dan memastikan kelembutan pada kulit berkekalan. Kulit anda akan kelihatan dan terasa lebih bersih dan lembut apabila disentuh. Face mask ini sesuai untuk kulit normal hingga kombinasi.

Kiehl's Avocado Nourishing Hydration Mask

Kiehl’s Avocado Nourishing Hydration Mask

Produk ini berfungsi untuk menyuburkan semula kulit, memulihkan dan melembutkan kulit anda. Face mask ini akan memberikan penghidratan yang lebih dan menguatkan lagi penghalang kulit. Ia juga dapat mencegah kehilangan air dengan memerangkapkan kelembapan di dalam kulit anda. Produk ini mempunyai tekstur berkrim unik yang diilhamkan oleh pulpa buah alpukat. Ia adalah amat sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit yang sensitif tetapi, produk ini tidak digalakkan untuk kulit yang cepat berjerawat.

Tagged: