Flavettes Effervescent Glow
Flavettes Effervescent Glow 30's adalah suplemen kesihatan yang membantu mengekalkan kesihatan yang baik dengan vitamin C, vitamin E dan gluthathione.

Flavettes Effervescent Glow 30s adalah suplemen kesihatan yang membantu mengekalkan kesihatan yang baik dengan vitamin C, vitamin E dan gluthathione.

Ia mengandungi vitamin C dos tinggi yang ditambah dengan vitamin E dan glutathione membantu meningkatkan seri kulit anda kerana ini adalah sifat antioksidan yang kuat untuk melawan radikal bebas yang menyebabkan penuaan.

Vitamin C juga merupakan sifat penting untuk meningkatkan penghasilan kolagen manakala glutathione memainkan peranan penting dalam detoksifikasi hati dan pemutihan.

Ia hadir dalam bentuk effervescent membantu penyerapan yang lebih baik dan cepat. Tablet effervescent terlarut menjadi minuman rasa oren.

Jika artikel ini berguna untuk anda, pertimbangkanlah untuk membuat pembelian barangan ini dari stor atau pautan kami. Pembelian anda membantu menyumbang kepada misi kami untuk menyediakan maklumat berguna kepada semua.

Untuk membeli multivitamins , sila layari healthmart.co, penaja kami yang menjual produk kesihatan yang bermutu and asli. Terima kasih atas sokongan anda.

Flavettes Effervescent Glow 30s

RM47.50

Flavettes Effervescent Glow 30s adalah suplemen kesihatan yang membantu mengekalkan kesihatan yang baik dengan vitamin C, vitamin E dan gluthathione.

Ia mengandungi vitamin C dos tinggi yang ditambah dengan vitamin E dan glutathione membantu meningkatkan seri kulit anda kerana ini adalah sifat antioksidan yang kuat untuk melawan radikal bebas yang menyebabkan penuaan.

Cebion Vitamin C Effervescent

RM17.80

Suplemen ini meningkatkan system imunisasi badan, menyumbang anti-oksida yang penting, melindungi sel daripada oksidasi serta mengurangkan rasa penat dan lesu selepas menjalani aktiviti seharian.  Ini adalah salah satu cara untuk menambahkan nutrisi penting dalam badan dengan mengambil suplemen yang mengandungi vitamin C.

Tahukah anda bahawa suplemen tablet yang berbentuk effervescent ini mudah diserap oleh badan kerana ianya sudah pun terlarut di dalam air berbanding tablet jenis telan. Suplemen ini untuk membentuk kolagen dalam badan yang membaikpulih kulit dan tisu menjadi lebih sempurna.

Untuk kulit lebih cerah berseri dan tampak lebih glowing, ambillah tablet suplemen dari Cebion ini. Hanya sekali sehari dan rasailah perbezaannya!

Redoxon Double Action Effervescent

RM39.90

Suplemen ini mengandungi 1000mg Vitamin C dan 10mg zinc yang memainkan peranan penting untuk membantu proses metabolisma. Zinc merupakan mineral yang penting untuk memberi kita deria rasa dan bau dengan baik. 

Sebagai contohnya, Vitamin C merupakan sumber yang penting untuk kesihatan tulang, gigi, gusi dan keseluruhan tubuh badan. Ianya terbaik untuk ketahanan tubuh badan agar dapat melawan daripada diserang penyakit seperti demam, selesema, batuk dan lain-lain lagi.

Berocca

RM24.80

Kegunaan utama Berocca ini adalah membekalkan tenaga (Vitamin B1, B2) meningkatkan mental alert (Panthothenic) serta peningkatakan ketahanan dan kesihatan tubuh (Vitamin C 500mg). Selain itu Berocca ada beberapa kandungan lain seperti Calcium, Magnesium dan Zinc.

Kebanyakan vitamin effervescent di pasaran Malaysia adalah Vitamin C atau Vitamin C dan Zinc. Jadi, competitor bagi Berocca (Vitamin B complex, Vitamin C, Calcium, Magnesium, Folic Acid) tak banyak yang dalam bentuk larut dalam air.

Kordel’s Vitamin C 1000mg + Zinc Effervescent Tablets

RM35.90

Vitamin C 1,000 mg sebagai antioksidan untuk menangkal radikal bebas dan membantu meningkatkan perlindungan tubuh dari dalam.

Zinc berfungsi melindungi sel-sel di permukaan tubuh (seperti kulit dan saluran pernapasan) dan mempengaruhi aktivitas enzim dalam memelihara daya tahan tubuh.

Kombinasi unik dari Vitamin C dan Zinc dalam dapat memberikan perlindungan menyeluruh pada tubuh dan aman dikonsumsi setiap hari.

WATSONS Vitamin C 1000mg Zinc

RM35.80

Watsons Vitamin C Plus Zinc sangat berkesan untuk kesihatan kulit. Yang lagi best Vitamin C dapat membantu mengurangkan kesan sun burn disebabkan oleh sinar UV .

Guardian Vitamin C 1000mg + Zinc 10mg

RM36.50

Vitamin C bermanfaat kepada kita dalam pelbagai sudut, termasuklah sistem kardiovaskular, kanser, strok, kesihatan mata dan sistem imuniti. Vitamin C juga baik untuk kulit, antioksidan, membentuk kolegen, meningkatkan imuniti dan mengurangkan frekuensi demam selsema. 

DAS Gesunde Plus Vitamin C Effervescent Tablets

RM11.90

Vitamin C adalah penting untuk pelbagai fungsi fisiologi seperti pembentukan kolagen – sejenis protein yang memberikan struktur kepada tulang, rawan, otot dan saluran darah. Selain itu, vitamin C juga dikenali sebagai antioksida semula jadi yang membantu melindungi sel daripada kerosakan yang disebabkan oleh radikal bebas.

Tagged: