Ensure Gold
Abbott’s Ensure Gold, adalah inovasi pemakanan terbaru yang diformulasikan di Asia dengan bahan HMB yang membantu mengembalikan kekuatan tubuh badan, memberi nutrisi lengkap dan seimbang kepada orang dewasa di Malaysia

Ensure Gold, adalah inovasi pemakanan terbaru yang diformulasikan di Asia dengan bahan HMB yang membantu mengembalikan kekuatan tubuh badan, memberi nutrisi lengkap dan seimbang kepada orang dewasa di Malaysia dan membantu mereka kekal kuat serta menjalani kehidupan yang aktif.

Ensure Gold disahkan halal oleh Majlis Ugama Islam Singapura dan diiktiraf oleh JAKIM Malaysia.

Pencuci muka merupakan keperluan penting dalam kebersihan diri seseorang. Ia merupakan produk yang perlu dimiliki oleh semua. Namun, isu yang sentiasa menganggu pengguna adalah dalam menentukan pencuci muka yang terbaik dan sesuai untuk mereka. Ini merupakan senarai pencuci muka terbaik untuk anda.

Ciri-ciri utama Ensure Gold

Makanan tambahan yang lengkap dan seimbang, diformulasikan secara saintifik mengandungi:

HMB, campuran 3 protein, kalsium, vitamin D dan sejumlah 28 vitamin dan mineral yang membantu meningkatkan kekuatan seawal 8 minggu. Seterusnya, HMB adalah metabolit leukin asid amino yang penting. HMD ditemui dalam jumlah yang kecil di dalam sesetengah makanan dan di dalam badan anda, dan tahapnya semakin menurun seiring dengan usia.

Malah, HMB terbukti dapat membantu mengembalikan kekuatan tubuh badan. Ia juga mengandungi lebih 20% protein yang membantu membina pertumbuhan tisu otot.

Selain itu, produk ini mengandungi 3 kali lebih tinggi vitamin D yang membantu mengurangkan risiko gagal berfungsi yang melibatkan ketidakstabilan postur dan lemah otot. Ensure Gold mengandungi kalsium, vitamin D dan sejumlah 28 vitamin dan mineral lain.Diperkaya dengan omega 3, 6 dan 9 tanpa lemak trans dan kolesterol rendah.

Ia juga mengandungi prebiotic untuk meningkatkan pembiakan bakteria baik dan membantu mengekalkan sistem pencernaan yang sihat.

Anda digalakkan mengambil 2 hidangan Ensure Gold setiap hari.

SUMBER

https://100comments.com/abbott-ensure-gold/

Tagged: