ensure gold

Ensure Gold merupakan jenama pemakanan nutrisi nombor 1 yang paling disyorkan oleh pakar kesihatan dalam penghasilan minuman pemakanan lengkap yang dipenuhi nutrisi. Ia digunakan untuk mendapatkan nutrien yang seimbang secara membina dan memperbaiki tisu-tisu otot. Pengamibilan 2 gelas Ensure Gold setiap hari akan membantu meningkatkan kekuatan otot serta melindungi tisu-tisu otot kerana nutrisi yang spesifik ini sukar diperolehi sepenuhnya daripada diet harian kita.

Ensure Gold Vanilla 850g

Ensure Gold Vanilla 850g

RM83.90

Ensure Gold Vanilla adalah pemakanan lengkap yang dirumuskan secara saintifik untuk menjaga kesihatan otot. Terbukti secara klinikal yang ia dapat meningkatkan kekuatan otot-otot dalam masa 8 minggu dengan pengambilan 2 hidangan sahaja sehari. Kandungan formulanya, HMB dengan campuran tiga protein membantu meningkatkan kekuatan otot manakala Omega 3 merupakan asid lemak yang penting untuk fungsi badan. Kandungan Vitamin D ia yang lebih tinggi menguatkan kesihatan tulang dan mengurangkan risiko kejatuhan

Anlene Gold Milk Powder 1kg

Anlene Gold Milk Powder 1kg

RM36.35

Anlene Gold Milk Powder adalah produk susu unik yang mengandungi gabungan nutrien khusus (MoveMax) untuk menyokong tulang, sendi dan otot yang kuat. Rumusan yang ditingkatkan ini mengandungi MFGM Active, protein yang lebih tinggi dan 50% lebih nutrisi untuk membantu memperbaiki tisu-tisu badan. Pengambilan susu ini membantu 2x ganda peningkatan fleksibiliti, 3x ganda peningkatan keseimbangan dan 40% peningkatan jisim otot-otot. Ia tidak mengandungi gula tambahan dan dirumuskan secara saintifik untuk menyokong gaya hidup yang aktif dan memenuhi keperluan nutrisi pemakanan harian anda.

Ensure Gold Wheat 850g

Ensure Gold Wheat 850g

RM92.90

Ensure Gold Wheat adalah pemakanan lengkap yang terbukti secara saintifik untuk meningkatkan pergerakan fizikal dan menyediakan semua yang anda perlukan untuk kekuatan setiap hari. Formula yang baru dan lebih baik kini mengandungi nutrien khas, protein dan HMB bersama dengan kalsium, omega-3 dan 28 vitamin dan mineral. Ia merupakan suplemen pemakanan yang boleh digunakan untuk penggunaan suplemen untuk orang yang menjalani diet khas yang diubah suai, yang mempunyai risiko pemakanan, mengalami penurunan berat badan tanpa disengaja dan orang yang pulih dari penyakit atau pembedahan.

Glucerna Gold Wheat 850g

Glucerna Gold Wheat 850g

RM105.90

Glucerna Gold Wheat merupakan minuman nutrisi pemakanan lengkap dan seimbang dengan 28 vitamin dan mineral. Ia sesuai digunakan sebagai pengganti makanan. Mengandungi campuran yang unik antara serat yang larut (Fibersol-2, FOS) dan serat yang tidak larut di dalam air (oat fiber). Produk ini dihasilkan untuk menyokong pemankanan pengurusan diabetes dengan berkesan disebabkan ia juga mengandungi indeks glisemik yang rendah dan membantu meningkatkan kepekaan insulin untuk kawalan glisemik.

Ensure Gold Coffee 850g

Ensure Gold Coffee 850g

RM85.04

Ensure Gold Coffee berperisa kopi yang sedap sambil meningkatkan kekuatan, daya hidup dan pemakanan yang lengkap dengan kandungan 28 Vitamin & Mineral. Terbukti secara klinikal yang ia dapat meningkatkan kekuatan otot-otot dalam masa 8 minggu dengan pengambilan 2 hidangan sahaja sehari. Kandungan formulanya, HMB dengan campuran tiga protein membantu meningkatkan kekuatan otot manakala Omega 3 merupakan asid lemak yang penting untuk fungsi badan. Ia juga mengandungi prebiotik untuk membantu pencernaan yang sihat.

Nutren Optimum 800g

Nutren Optimum 800g

RM68.90

Nutren Optimum mengandungi probiotik, serat prebiotik, protein yang berkualiti tinggi, vitamin dan mineral yang penting serta campuran lemak yang berfungsi untuk membantu meningkatkan imuniti dan menyokong pemulihan semasa sakit. Ia sesuai sebagai makanan tambahan harian untuk melengkapkan rancangan makanan yang sihat. Ia merupakan sumber pemakanan untuk golongan yang lemah dan tua ataupun orang yang mengalami kehilangan selera makan dan kekurangan nutrisi. Ia juga membantu bagi mereka yang memerlukan khasiat tambahan.

Ensure Gold Chocolate 400g

Ensure Gold Chocolate 400g

RM45.90

Ensure Gold ini berperisa Coklat yang sedap mengandungi pemakanan yang lengkap bersamaan 28 vitamin dan mineral dengan komposisi karbohidrat, protein dan lemak yang seimbang. Kalsium adalah penting untuk menyokong tulang yang kuat dan Omega-3 & Omega-6 untuk mengekalkan kolesterol yang rendah. Ia juga mengandungi prebiotik untuk membantu pencernaan yang sihat. Ia merupakan suplemen pemakanan yang boleh digunakan untuk melengkapkan pemakanan yang tidak seimbang untuk menjaga kelengkapan nutrisi kesihatan badan.

Herbalife Formula 1 Nutritional Shake Mix Chocolate 550g

Herbalife Formula 1 Nutritional Shake Mix Chocolate 550g

RM92.50

Herbalife Formula 1 Nutritional Shake Mix diformulasi dan diperkayakan dengan soya protein untuk membantu menjaga keseimbangan keperluan protein badan sambil mengurangkan pembaziran otot-otot. Ia dikembangkan dengan teknologi pemakananan secara saintifik untuk menyediakan sumber nutrisi yang berkualiti dan seimbang. Ia mengandungi serat makanan yang berkualiti tinggi, diperkaya dengan mineral dan vitamin, termasuk Vitamin A, E dan antioksidan yang dapat membantu melawan molekul oksigen radikal bebas dan seterusnya membantu melindungi kesihantan anda.

Ensure Gold Vanilla Liquid On The Go 237ml

Ensure Gold Vanilla Liquid On The Go 237ml 

RM6.50

Ensure Gold Vanilla Liquid On The Go dibentukkan dalam pembungkusan botol yang mudah dan sedia diminum untuk meningkatkan keperluan pemakanan harian. Kandungan HMB dan Triple Protein Blend bersama dengan 28 vitamin dan mineral untuk membantu mendapatkan semula kekuatan fizikal serta menjaga pemakanan yang lengkap dan seimbang. Mudah dibawa ke mana sahaja untuk anda terus kekal aktif dan kuat dan meneruskan aktiviti seharian sambil membantu pembinaan dan pertumbuhan tisu otot serta meningkatkan kekuatan tulang dan mengekalkan fungsi otot dan imuniti yang normal.

Enercal Plus 900gm

Enercal Plus 900gm

RM65.86

Enercal Plus dirumus khas untuk memberikan nutrien yang penting kepada anda sebagai pemakanan yang seimbang di dalam minuman nutrisinya yang sedap. Ia juga memberikan komposisi kalori yang seimbang untuk Karbohidrat (55%), Protein (15%) dan Lemak (30%) dengan 100% formulasi campuran minyak sayuran yang menjadikannya rendah kolesterol. Kandungan Vitamin D yang tinggi membantu tubuh menggunakan kalsium dan fosforus manakala Vitamin A, C, E, B12, dan Asid Folik mengandungi protein yang berkualiti tinggi untuk membantu membina dan memperbaiki tisu badan.

Tagged: