Now Reading
Ensure Gold Coffee dan 9 Alternatif Berkesan Untuk Protein Tubuh Anda

Ensure Gold Coffee dan 9 Alternatif Berkesan Untuk Protein Tubuh Anda

ensure

Pengganti makanan adalah minuman, cereal bar, sup, dan lain-lain yang boleh dimaksudkan sebagai pengganti makanan. Ia biasanya padat dengan jumlah kalori dan nutrien yang terkawal. Sebilangan adalah dalam bentuk minuman shake kesihatan. Ensure adalah satu contoh minuman pengganti makanan yang ditetapkan secara perubatan yang merangkumi vitamin dan mineral yang diperlukan oleh anda.

Minuman pengganti makanan adalah tidak seperti protein shake atau jus buah-buahan dan sayur-sayuran, ia mengandungi 200 atau 300 kalori yang menyediakan kedua-dua makronutrien dan mikronutrien yang biasanya dimakan dalam makanan biasa.

Oleh itu, kami sediakan di bawah ini produk-produk Ensure dan juga beberapa lagi produk alternatif yang boleh anda ambil untuk kebaikan protein dalam tubuh badan anda.

Untuk membeli produk hilang , sila layari healthmart.co, penaja kami yang menjual produk kesihatan yang bermutu and asli. Terima kasih atas sokongan anda.

Ensure Gold Coffee 850g Tin

ENSURE Gold Coffee

RM87.90

Minuman pelengkap ini berperisa kopi berkrim baru dengan campuran tiga jenis protein dan HMB. Produk ini terbukti secara klinikal dapat meningkatkan kekuatan diri dalam lapan minggu dengan pengambilan dua kali sehari. Minuman pelengkap ini juga boleh meningkatkan kekuatan otot. Ia mengandungi Omega 3 sejenis asid lemak yang penting untuk fungsi badan dan Vitamin D yang lebih tinggi untuk menguatkan kesihatan tulang dan mengurangkan risiko jatuh. Produk ini juga mempunyai rasa yang sedap untuk diminum begitu sahaja.

AMWAY nutrilite Meal Replacement

AMWAY Nutrilite Meal Replacement 

RM87.00

BodyKey by Nutrilite Meal Replacement Shake mengandungi semua nutrien yang diperlukan oleh orang dewasa untuk menjalani hari yang sibuk. Ia diperbuat daripada 25 vitamin dan mineral, dan menyediakan satu pertiga daripada keperluan nutrisi harian badan anda sambil mengekalkan kalori rendah. Tambahan pula serat dapat mengisi perut anda untuk jangka masa yang panjang. Minuman ini menggunakan teknologi pemetaan rasa BodyKey secara saintifik untuk merumuskan rasa dan tekstur, memberikan anda makanan semula jadi, mudah digunakan dan seimbang. Produk ini tidak mengandungi pewarna, perisa, pemanis atau pengawet tiruan.

Ensure Gold Wheat 850g

ENSURE Gold Wheat

RM98.00

Minuman pelengkap ini berperisa gandum baru dengan campuran tiga jenis protein dan HMB. Produk ini terbukti secara klinikal dapat meningkatkan kekuatan diri dalam lapan minggu dengan pengambilan dua kali sehari. Masukkan 6 sudu kedalam 195ml air untuk dibancuh. Minuman pelengkap ini juga boleh meningkatkan kekuatan otot. Ia mengandungi Omega 3 sejenis asid lemak yang penting untuk fungsi badan, kalsium dan Vitamin D yang lebih tinggi untuk menguatkan kesihatan tulang dan mengurangkan risiko jatuh. Produk ini juga mempunyai rasa yang sedap seperti susu untuk diminum begitu sahaja.

Valens Calco Complete Balanced Nutrition 400g

Valens Calco Complete Balanced Nutrition

RM35.99

Minuman pelengkap ini dirumus khas untuk menyediakan nutrisi seimbang yang lengkap untuk digunakan sebagai makanan tambahan. Ia adalah minuman perubatan yang direka khas untuk pengurusan diet orang dengan atau berisiko kekurangan zat makanan dan penyakit kardiovaskular. Produk ini mengandungi nutrisi yang lengkap dengan 28 vitamin dan mineral penting, protein berkualiti tinggi untuk jisim dan kekuatan otot yang lebih kuat, mempunyai minyak MCT, serat prebiotik sebanyak 3g dan indeks glikemik rendah.

Ensure Gold Vanilla 850g

ENSURE Gold Vanilla

RM89.90

Minuman pelengkap ini berperisa vanilla dengan campuran tiga jenis protein dan HMB. Produk ini terbukti secara klinikal dapat meningkatkan kekuatan diri dalam lapan minggu dengan pengambilan dua kali sehari. Masukkan 6 sudu kedalam 195ml air untuk dibancuh terus. Minuman pelengkap ini juga boleh meningkatkan kekuatan otot anda. Ia mengandungi Omega 3, iaitu sejenis asid lemak yang penting untuk fungsi badan, kalsium dan Vitamin D yang lebih tinggi untuk menguatkan kesihatan tulang dan mengurangkan risiko jatuh.

Total Image Meal Shape Multi-Grains & OatS elect Beta Glucan Drink Mix 750g

Total Image Meal Shape Multi-Grains & OatS’elect Beta Glucan Drink Mix

RM71.90

Total Image Meal Shape adalah campuran minuman sihat semua dalam satu dengan kebaikan 24 jenis multigrain, ekstrak buah OatS’elect, Beta Glucan dan Cactus yang boleh membantu anda mencapai bentuk badan yang anda inginkan bersama dengan manfaat kesihatan yang akan menyuburkan badan anda. Total Image Meal Shape diformulasikan dengan bahan-bahan semula jadi tanpa warna, perisa atau pengawet tiruan dan sesuai untuk vegetarian.

ENSURE GOLD CHOCOLATE 400G

ENSURE Gold Chocolate

RM41.90

Minuman pemakanan yang lengkap dan seimbang ini menyediakan badan anda dengan semua vitamin dan mineral penting yang diperlukan untuk kesejahteraan dan gaya hidup yang aktif. Disokong oleh penyelidikan sains pemakanan, Ensure direka secara saintifik untuk menyediakan nutrisi yang lengkap dan seimbang untuk membina asas pemakanan anda untuk kekuatan dan kecergasan minda dan badan. Enam faedah boleh dinikmati dari minuman ini, pemakanan yang lengkap, seimbang, mengandungi kalsium dan vitamin D, mengandungi Omega 3 dan Omega 6 & Kolesterol Rendah, FOS Prebiotik, sesuai untuk individu yang tiada toleransi laktosa & bebas gluten dan Halal.

Isagenix IsaLean Shake

Isagenix IsaLean Shake

RM473.60

Isagenix IsaLean Shake adalah pengganti makanan lengkap yang enak, selesa, dan berkhasiat dengan profil asid amino rantai bercabang yang unggul dan protein berkualiti tinggi yang menyediakan 24g setiap hidangan untuk menyokong otot. Ia dibuat dengan bahan semula jadi, tanpa perisa, warna, atau pemanis buatan. Ia mengandungi enzim aktif untuk membantu melancarkan pencernaan. Isagenix IsaLean Protein Shake, adalah pengganti makanan yang enak dan sesuai untuk diminum bila-bila masa bagi individu yang mempunyai gaya hidup yang sibuk. Ia tidak mempunyai lemak trans,maka produk ini adalah sesuai untuk penurunan berat badan yang sihat.

Ensure Gold Vanilla Liquid 237ml

ENSURE Gold Vanilla Liquid

RM8.50

Ensure Gold Vanilla Liquid ini sedia diminum dan boleh disimpan sehingga 24 jam setelah dibuka. Ia adalah sesuai untuk individu yang tiada toleransi laktosa dan yang hanya boleh makan melalui tiub. Produk ini adalah juga bebas dari gluten. Ia direka secara saintifik untuk menyediakan nutrisi yang lengkap dan seimbang untuk membina asas pemakanan anda untuk kekuatan dan kecergasan minda dan badan anda. Produk ini juga mempunyai rasa yang sedap seperti susu untuk diminum begitu sahaja.

Herbalife Formula 1 Nutritious Mixed Soy Protein Drink

Herbalife Formula 1 Nutritious Mixed Soy Protein Drink

RM114.00

Minuman pelengkap yang sihat ini mempunyai 19 vitamin, mineral dan nutrien penting dalam 6 rasa yang lazat. Produk ini mempunyai protein dari soya, serat dan nutrien penting yang dapat membantu menyokong metabolisme, pembaikan dan pengeluaran pertumbuhan sel di dalam badan anda. Setiap hidangan minuman ini mengandungi 9g protein dan serat yang sihat. Minuman pelengkap ini juga mempunyai antioksidan, vitamin C dan E dan bebas dari kolesterol dan translemak.

Kami telahpun senaraikan beberapa produk yang baik untuk memastikan pengambilan protein harian anda cukup. Oleh itu, jangan lupa untuk sentiasa memastikan tubuha anda cukup nutrien termasuk protein dengan pengambilan seperti produk-produk di atas. Semoga perkongsian kali ini memberi manfaat buat anda semua di luar sana.

error: Content is protected !!